Sayfa 223 / 896 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
6,661 ile 6,690 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    11

Daum'un halen daha kovulmamış olması beni karamsarlığa sürüklüyor.Biran önce duymak istiyorum bu haberi.

Bahsi geçen 3 teknik adamdan en çok Pellegrini'nin gelmesini isterim.Villarreal'e geldiğinde vasat bir La Liga takımıydı.Ve o takıma ŞL de yarı final oynattı, ligde bir istikrar yakalattı ve çok başarılı sonuçlar aldı.

Thomas Jol'de gelse sevinirim.Tottenham'da işler istedği gibi gitmemişti ama o zaman bile oynattığı futbol benim hoşuma gidiyordu.

Lucescu'nun geleceğini sanmıyorum.Shakhtar'dan neden ayrılsın yahu?Biz daha iyimi bir kadro vereceğiz?Daha iyimi para vereceğiz?Takımı Şlde direk gruplara katılıyor bu sene.Artı geçen yıl UEFA kupasını alarak Avrupada müthiş sükse yaptı.Bence bizden önce daha büyük avrupa klüplerine gider, gidersede.

Ha bu üçüde olmadı mı?Ver o zaman takımı Aykut hocaya.Ben iyi işler yapacağına inanıyorum.

Yabancı transferler konsunda da bekleyip göreceğiz.Ben böyle biten bir sezonun ardından Aziz Yıldırım'ın büyük transferler yapacağına inanıyoum.

Bilica, Deivid, Güiza, Christian bu oyuncuların hepside gönderilmelidir.Hangisi takımda kalsa benim için hayal kırıklığı olur.Benim içimde hep bir Krasic umudu var.Bugün bir gazetede okudum yine anlaşıldığı yazıyordu.İnşallah gerçekleşir bu transfer.Bunun dışında kesin transfer olması gerektiğini düşündüğüm mevkiler forvet ve stoper.Göbekte Topuz ve Emre oynasa bana zayıf bir orta saha olmaz gibi geliyor.Bakalım önümüzdeki günlerde oturmaya başlar taşlar.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ben Gignac haberi okumuştum iyi bir kaynaktan ama hatırlayamadım hangisiydi 1-2 hafta oluyor.Anlaşmışız öyle diyorlardı ama bakalım inş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Ben Gignac haberi okumuştum iyi bir kaynaktan ama hatırlayamadım hangisiydi 1-2 hafta oluyor.Anlaşmışız öyle diyorlardı ama bakalım inş
    onu ben de okudum. anlaşıldı ama yedekte bekletiliyor deyince inanmadım
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Vay Gignacı yedekte bekletiyormuşuz ama haklılar guiza var bizde çok tehlikeli bir oyuncu onu Madrid astronomik bir rakama alırsa diye bekletiyorlar galiba

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Valencia bi ara Guiza'yı istemişti sanırsam.Parayıda buldular verelim.Topal yabancılık çekmez.Bence Cristian hariç Lim10'un dedikleri gitmeli.Gignac iyi olur ama gelceğini sanmıyorum.Onun yerine Pektemek'i alalım GS kapmadan

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ya şu Cristianı hala savunuyorsun burak, adam sakatlandı Allh tan takım öyle toparlandı.Her maç eksik oynuoyrdu takım ya

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Bence iyi.Çok iyi şut çekiyor oynadığı ilk 10-15 maçta en fazla top çalan ve isabetli pas verendi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cristian topu ileriye taşımamızda önemli bir faktördü,Selçuk gibi tüm pasları geriye olan bir oyuncu Cristian'ın yerine gelince takımın hücum varyasyonları kısıtlandı,ofansif seçenekler azaldı.Yine de daha iyisi bulunabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Hatırlatma, Kazım Kazım geri döndü. Bakalım seneye kadroda kalacağa benziyor, hırslı, hızlı ve top kontrolü çok iyi. Umarım kişisel olarak değişmiştir.
    Kazımın gelmesine çok sevinirim açıkçası.. Rakip futbolcuları ve taraftarları tarafından sevilmeyen bi oyuncu hoşuma gider benim..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    Cristian topu ileriye taşımamızda önemli bir faktördü,Selçuk gibi tüm pasları geriye olan bir oyuncu Cristian'ın yerine gelince takımın hücum varyasyonları kısıtlandı,ofansif seçenekler azaldı.Yine de daha iyisi bulunabilir.
    Selçuk'u ondan sevmiyorum form tutmuş olabilir ani bir atağa çıkıcaz direk geri oynuyor.Ben Cristian'ın yerine adam alınacaksa Alonso türünde bi adam isterim.Hem defans yönü kuvvetli hemde ofansif yönü.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

appiah gelsin (:.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Özer'di 14 asistti galiba.
    Ben de ikisi eşit diye hatırlıyorum ama Net bir bilgi yok sanırım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alman basını yazıp çiziyor, fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü lucescu olacak diye.
    (/s)

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    alman basını yazıp çiziyor, fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü lucescu olacak diye.
    Umarım doğrudur. Bizim Türk basını hep yazıyor Lucescu'yu, o yüzden Türk basınına itibar etmiyorum. Lucescu'yu Shakhtar'dan koparamamıştık geçtiğimiz yıllar, umarım bu yıl gecikmiş de olsa Lucescu'yu takımın başında görebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Defansa Diego Godin, orta sahaya Mohamed Sissoko, sola Dzsuzdak forvete de Gignac. Ya da bu gibi isimlerden en az 2 tane alınmasını bekliyorum. Başkan konuşmasında söyledi. Bakalım ne olacak? Ama alacağına inanıyor musun derseniz inanmıyorum. Şl 3. ön elemeyi geçeriz. Playoff da eleniriz. Transferin son günü 4 oyuncu alrız. Sonrası da Allah Kerim..
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Parayı basıp Felix Magath'ı getirmekte var ama.

Daum'un gönderileceğine artık kesin gözüyle bakıyorum. Kim gelecek acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bence lucescu gelecek.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    bence lucescu gelecek.
    Keşke

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bence Daum kalacak gidersede bilmemiyorum şuan kimin geleceğini gittiğinde tahminde bulunacağım

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Luce gelse bomba olur ama bizimkiler Daumu bırakmazlar gibime geliyo

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Luce filan gelmesin Türk gelsin Y.Vural gelsin takımı şampiyon yapar o adam

Magath gelsın yeter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

türkiye'yi tanımayan hoca gelmesin 3 senedir kötü gidiyo bu takım hatta zicoyla şampiyon olduğumuzda da başarılı bi puan yoktu ortada.bize türkiyeyi tanıyan bile bir hoca lazım rijkard aragones geldiler başarısız oldular ilk sezonlarında, kim gelirse böyle olacak o yüzden aykut kocaman gelmeli.ben aykut kocaman'în antrenörlük yeteneğinin inanılmaz olduğuna inanıyorum neden şans verilmiyo anlayamıyorum cidden.yeter ödediğimiz tazminatlar bizden biri gelsin.TAKIM KAYBETTİĞİNDE BENİM HİSSETTİKLERİMLE AYNI ŞEYLERİ HİSSEDECEK BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OLSUN ARTIK.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    TAKIM KAYBETTİĞİNDE BENİM HİSSETTİKLERİMLE AYNI ŞEYLERİ HİSSEDECEK BİR TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZ OLSUN ARTIK.
    Hissettiklerimi özetleyen cümle.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Kaybedince bizim hissettiklerimizi hissedecek Rıdvan Dilmen ve Aykut Kocaman var ancak Rıdvan zaten düşünmediğini belirtti gönlümden geçen kişi Aykut dedi ama Aykut'un da getirileceğini hiç sanmıyorum, sportif direktör olarak görevine devam eder.Bir stoper bir sağ açık (Kazım'a da bağlı burası) bir sol açık bir de forvet yeterli.Ortada Emre ve Mehmet Topuz ikilisi bana ideal geliyor.Olmadı Cristian da var, Cristian'ın formunun yükseleceğini ve 2.senesinde patlama yapabileceğini düşünüyorum.Artık Deniz,Selçuk,Ali Bilgin gibi isimlerden arınmalı takım.Gördükçe içim bir tuhaf oluyor bu kişileri klübede.Daha sonra gelecek teknik direktörün de talepleriyle dediğim yerlere kaliteli transferler yapılırsa başarının gelmemesi için hiçbir neden yok.Volkan,Lugano,Gökhan Gönül,Emre,Mehmet Topuz,Özer benim için çok şey ifade ediyor.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Takımın kadrosu zaten iyi. İlk 11 oynayan oyuncular kalburüstü adamlar. Ama bunlara birşey olduğunda yerlerinde oynayabilecek o kalitede adam yok. İlk önce bu çözülmeli.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İspanya'nın 23 Kişiye indirilen dünya kupası kadrosuna Güiza alınmamış bu kötü oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi Valencia da almaz. Elimizde kalacak herhalde.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bu Valencia nın anket olayına el atsak olmaz mı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Bu Valencia nın anket olayına el atsak olmaz mı
    Valenciada anket mi var? Antuyu harekete geçirip Güizayı zirveye taşıyalım o zaman. Güizanın milli takıma alınmaması iyi oldu. Yönetim çok beklemeden satacak Güizayı..
    TariboWest

Mesaj Yetkileri