Daum'un halen daha kovulmamış olması beni karamsarlığa sürüklüyor.Biran önce duymak istiyorum bu haberi.
Bahsi geçen 3 teknik adamdan en çok Pellegrini'nin gelmesini isterim.Villarreal'e geldiğinde vasat bir La Liga takımıydı.Ve o takıma ŞL de yarı final oynattı, ligde bir istikrar yakalattı ve çok başarılı sonuçlar aldı.
Thomas Jol'de gelse sevinirim.Tottenham'da işler istedği gibi gitmemişti ama o zaman bile oynattığı futbol benim hoşuma gidiyordu.
Lucescu'nun geleceğini sanmıyorum.Shakhtar'dan neden ayrılsın yahu?Biz daha iyimi bir kadro vereceğiz?Daha iyimi para vereceğiz?Takımı Şlde direk gruplara katılıyor bu sene.Artı geçen yıl UEFA kupasını alarak Avrupada müthiş sükse yaptı.Bence bizden önce daha büyük avrupa klüplerine gider, gidersede.
Ha bu üçüde olmadı mı?Ver o zaman takımı Aykut hocaya.Ben iyi işler yapacağına inanıyorum.
Yabancı transferler konsunda da bekleyip göreceğiz.Ben böyle biten bir sezonun ardından Aziz Yıldırım'ın büyük transferler yapacağına inanıyoum.
Bilica, Deivid, Güiza, Christian bu oyuncuların hepside gönderilmelidir.Hangisi takımda kalsa benim için hayal kırıklığı olur.Benim içimde hep bir Krasic umudu var.Bugün bir gazetede okudum yine anlaşıldığı yazıyordu.İnşallah gerçekleşir bu transfer.Bunun dışında kesin transfer olması gerektiğini düşündüğüm mevkiler forvet ve stoper.Göbekte Topuz ve Emre oynasa bana zayıf bir orta saha olmaz gibi geliyor.Bakalım önümüzdeki günlerde oturmaya başlar taşlar.