Abi hatırlarsın Avram Grant'ta Mou kovulunca gelmiş ve ŞL'de finale çıkarmıştı takımı. Finalde kaybedince Abramovic gözünün yaşına bakmamıştı :n: O kupayı getirsinler Abramovic'e kulübün yarısını hocanın üstüne yapabilir.
Printable View
Xavi , Chelsea'den fazla pas yapmis :D (rakamini unuttum)
Di Matteo'ya bayılıyorum ya. Sıfatına olsun, mimiklerine olsun, cool'luğuna olsun. Adam çok iyi. Dün maçın sadece ilk yarısını izledim. 2-0 dan sonra Barça fena yapıcak sanırım dedim ama Ramires'in attığı güzel golden sonra Chelsea en azından iyiydi.
Son dakikada Torres'in gol atması daha bir muhteşem oldu. Cüneyt Çakır'da gayet iyi maç yönetti.
Di Matteo ve Bosingwa çok sempatik geliyor bana. Hele dün Bosingwa oyuna girdikten sonra taç kullanırken sırıttı o ne güzel sırıtıştır :D Fena ya.
Valdes'in kaleci olmadığınıda görmüş olduk. O ilk yediği golde ya tam çıkıp Ramires'in önünü kapaması lazımdı yada kalede kalması lazımdı zaten çarpraz pozisyon olduğu için kalede kaldığında net bir pozisyon olmayacaktı.
Ramiresin akil dolu vurusunu yabana atma bence, Cech olsa o da yerdi.
Chelsea finale cikti ama cezali oyuncu sayisi fazla. Bu dezavantaj olacak. Terry, Meireles, Ramires bildigim cezalilar suan icin. Baska var mi bilmiyorum ama bunlarin olmamasi bile Chelsea icin buyuk dezavantaj finalde.
Bu arada Chelsea maclarinda neden hicbir zaman kisaltma CHE seklinde olmaz ki,takildigim noktalardan biridir bu hep :p
Ramires mükemmel vurdu o ayrı konu ama benim demek istediğim Cech olsa Ramires'i öyle sabit beklemezdi ya kalesinde durur onun yakınlaşmasını beklerdi yada direk açılıp açısını kapatırdı.
http://www.youtube.com/watch?v=wjYIf...eature=related
Ahanda gol.
GS-FB mac arkasinda Ridvanin dedigi bir sey vardi Muslera ve Volkan hakkinda. Kaleye top gelmedikce kalecilerin konsantrasyonu duser, bu nedenle Volkan ekstra iyi bir mac cikardi ama Muslera oyunun icinde olmadigi icin konsantrasyon eksikligi yasadi ve 2 pozisyonla FB mac kazandi yorumunu yapmisti. Valdes icin de durum biraz ayni oluyor. Konsantrasyon sorunu yasamasi normal, dedigin gibi altipasin uzerinde kitlenip kalmis. Biraz daha ileri ciksa Ramirese o firsati vermezdi buyuk ihtimal. Barca kalecisi olmak zor olmali, cunku poziyon olursa kalesinde %90 karsi karsiya kaliyor forvetle, o da ayri bir konu :p
Yahu Cüneyt Çakır yönetiyor kesin penaltı olur dedim 7,5 lira oranı vardı keşke oynasaydım. :)
Beyler bugünkü maçı verecek d smart dışında legal bir kanal var mı? Hotbirdde falan? Hepsi şifreli mi? Avrupa şampiyonlar ligini izlemek paralı bir hizmet mi yahu?
Chelsea-Barcelona ilk maçı da Rahd-e Fard bi de Rustavi 2 diye bi kanal vermişti. Rustavi 2 verirse gene o daha net oluyor.
hikmet hoca 2 haftadir falan ispanyada galiba bir takimla anlascak :icon_surprised:
http://i.imgur.com/kBDEC.jpg
Evet sürekli resimler paylaşıyor twitterdan :D Paso maçta adam :D Bernabeu Camp Nou gezip duruyor :D
Chelseanin stadi stamford bridgede"de vardi adam paso geziyor :D
Finale de gider kesin :D
Madrid atmis ronaldo ile penaltidan :D
Robben'i, takımı şampiyonluktan etmek kesmemiş, Şampiyonlar Ligi'nden de edecek.
maçhangi kanalda beyler
D Smart'ta abi.
Mesut dünyanın en iyi 10 numaralarından birisi.Hatta en iyisi diyebiliriz.2-0 şimdilik daha da gol olur.
Ronaldo 2 oldu , asist mesut
ya neden d smart neden geçen sene papatya bu sene muhteşem yüzyıl ar mı turksatta yayın yapan kanal
Turksat'ta Rustavi 2'de yayınlanıyor maç.
Ne maç oluyor be robben 2-1 yapti :D
Bayern Münih'i finalde görmeyi çok isterdim. Real Madrid, uzun süre sonra ilk kez çifte kupa ile tamamlayacak bu seneyi anlaşılan.
Derken, Robben nihayet atabildi. :)
stil olarak diyosan bilemicemde mevki olarak
http://www.ryangiggs.cc/system/files...jpg?1298792705
bu arkadaştan iyisi yok :schaf:
Maç baya iyi geçiyor, yavaşlamasalar bari 2-1 yüzünden.
Fazla erken konuşmuşum. :) Hadi Münih, 1 gol daha. Mümkünse 2 de olur. :p
münih çok iyi oynayıp çok kaçırıyo yalnız 1-2 pozisyon daha kaçırırlarsa çok arayabilirler o kaçırdıklarını :D
Alaba yaptırdığı penaltıdan sonra hırs yaptı asist de yapıyodu az kalsın Robben kaçırdı :)
Dünkü maçtan sonra güzel bir maç izliyoruz şükür :) Bayern çıksa keşke :)
Real'in ikinci golü 35 cm ofsayt.
Bayern 90 dakika çekilmek yerine göze hoş gelen bir futbol oynuyor. Real'e karşı bu kolay değil.
Gol ofsayt :) Ronaldo ofsaytta. Çok az bir mesafe ama.
kupayı alacak bayern.özledik zaten kupa almasını.inşallah eleyecek madrid'i de.
Yalniz bayern munih guzel top oynuyor helal olsun
Maç penaltilara gidicek gibi eger giderse bayern eler.
Ömer Üründül: Maç böyle biterse penaltılara kalabilir, hatta penaltılar sonunda bir takımın kazanacağını ve turu geçeceğini düşünüyorum :P