Sayfa 22 / 25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
631 ile 660 arası toplam 742 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2011 - 2012

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Pique'nin çıkması çok kötü oldu Barca için. Pivot yerleştiremedi ileriye. Son çare Keita'yı aldı artık. Oda yapamadı malesef.

Şimdiye kadar Alexanko, Zubizarreta, Ezquerro dan başka sükse yapacak Basklı transferi olmadı yanlış bilmiyorsam. Ezquerro Basklımıydı tam bilmiyorum da. Llorente fena olur ama ben Munian hamlesi bekliyorum. Pır pırlığı bugün de aksayan kanatları halledebilir.
    Puyol'un Pique oyundan çıkarken saç baş yolması bir sebebi vardı

Munian alınsa çok iyi olur ama Llorente daha gerekli Barca'ya. Kanatlarda oynayabilecek Sanchez,Cuenca,Tello ve Pedro var. Bilbao'nun kadrosunda tam Barca'nın oyun stiline uygun oyuncular bulunuyor. Llorente,Aurtenetxe ve Amorebieta alınsa Barca'nın hiç bi mevkide sorunu kalmaz. Sadece Amorebieta yerine Javi Martinez olabilir. Ya da ben bu oyuncuları gözümde fazla büyütüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Di Matteo icin sevindim, Chelsea isini ona verirler umarim. Bide finali alirsa varya.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Terry'nin maç sonu sky sports'a yaptigi açiklama: "kirmizi karti hak ettim. o hareketi yapmamam gerekirdi. hakem dogru karar verdi"

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sonunda BarceLona ve Pep i eLeştirebiLmek güzeL. YıLLardır adamLar yeniLse dahi yazacak birşey buLamıyorduk. Sonunda buLduk. Pep kendi eLLeri iLe yaptığı temeLLeri maça 3-3-4 iLe başLayarak yıktı. Hayır tek savunma oynamak ne demektir abi ? SürekLi sağa, soLa pasLar, Messi yi bu sistemde daha arkaya atarak bitirmeLer, maça Cuenca gibi bir adam iLe başLamaLar feLan. CheLsea, Madrid vs tarzı takımLara karşı bu sistemLe çıkarsan, ve eLinde forvet oLmadan, hücum hattını sadece kanat adamLarından kurup, savunmada tek adam bırakırsan istersen %98 topa sahip oL karşı takım %2 sahip oLduğu bir anda sana goL atma tehLikesi her zaman taşır. 4-3-3 den vazgeçmeyecekti. İyi oLdu. İngiLtere de ki takımım CheLsea nin turu geçmesine inanıLmaz sevindim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nargile barda izledim maci. Komple pakistanli, fasli bide Cezayirli doluydu. Hakemin Turk oldugunu ogrenince takimlardan cok ona destek verdiler. Neyseki Cuneyt Cakirda cok iyi mac yonetti, darisi Turkiyedeki diger hakemlerimizin basina.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Di Matteo icin sevindim, Chelsea isini ona verirler umarim. Bide finali alirsa varya.
    Adam geldiğinden beri Chelsea 1 kez kaybetti.Toplam 15 maça falan çıktı.Kaybettiği maçta City maçı, galiba golde son dakikalarda gelmişti, tam hatırlamıyorum.Şuan için Matteo, Chelsea için büyük bir şans.Eğer o olmasaydı ne Chelsea finalde olurdu ne de ligde bu konumda.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Avram Grant syla olur, Matteo'da.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Di Matteo finaLi kaybetse biLe bence şimdi den geLecek yıL kontratı kaptı. Adam hakikaten çok iyi oyun okuyor ve oyuncuLar iLe arası muhteşem. Drogba, Lampard ve Torres onunLa birLikte yeniden doğdu, takım ona inanıyor ve o da başarıLı oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Di Matteo finaLi kaybetse biLe bence şimdi den geLecek yıL kontratı kaptı. Adam hakikaten çok iyi oyun okuyor ve oyuncuLar iLe arası muhteşem. Drogba, Lampard ve Torres onunLa birLikte yeniden doğdu, takım ona inanıyor ve o da başarıLı oLuyor.
    Kesinlikle, Torres zaten aciklama yapti burdaki gazetelere. " ilk defa bana guvenen bi teknik adam var takimin basinda "

Boyle bi adami kaybetmemeleri lazim, Mourinho'dan sonra cok hata yaptilarki, Matteo'yu takimin basina getirerek bu yanlislarin hepsini silmis olacaklar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.skysports.com/video/inlin...700390,00.html

Su videoyu izledikten sonra kararim kesin, bu adam Chelsea'yi ileri goturur.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Abi hatırlarsın Avram Grant'ta Mou kovulunca gelmiş ve ŞL'de finale çıkarmıştı takımı. Finalde kaybedince Abramovic gözünün yaşına bakmamıştı O kupayı getirsinler Abramovic'e kulübün yarısını hocanın üstüne yapabilir.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    http://www.skysports.com/video/inline/0,,17098_7700390,00.html

Su videoyu izledikten sonra kararim kesin, bu adam Chelsea'yi ileri goturur.
    Her koşulda takımına sahip çıkacağını göstermiş adam. ŞL yarı finalinde böylesine önemli bir maçta çok basit bir şekilde takımını yalnız bırakan kaptanını herkes hata yapar diye savunuyor. Gerçekten önemli bir erdem bu.

Bu arada nollllllllldu Barçaa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Xavi , Chelsea'den fazla pas yapmis (rakamini unuttum)

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Di Matteo'ya bayılıyorum ya. Sıfatına olsun, mimiklerine olsun, cool'luğuna olsun. Adam çok iyi. Dün maçın sadece ilk yarısını izledim. 2-0 dan sonra Barça fena yapıcak sanırım dedim ama Ramires'in attığı güzel golden sonra Chelsea en azından iyiydi.

Son dakikada Torres'in gol atması daha bir muhteşem oldu. Cüneyt Çakır'da gayet iyi maç yönetti.

Di Matteo ve Bosingwa çok sempatik geliyor bana. Hele dün Bosingwa oyuna girdikten sonra taç kullanırken sırıttı o ne güzel sırıtıştır Fena ya.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valdes'in kaleci olmadığınıda görmüş olduk. O ilk yediği golde ya tam çıkıp Ramires'in önünü kapaması lazımdı yada kalede kalması lazımdı zaten çarpraz pozisyon olduğu için kalede kaldığında net bir pozisyon olmayacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Valdes'in kaleci olmadığınıda görmüş olduk. O ilk yediği golde ya tam çıkıp Ramires'in önünü kapaması lazımdı yada kalede kalması lazımdı zaten çarpraz pozisyon olduğu için kalede kaldığında net bir pozisyon olmayacaktı.
    Ramiresin akil dolu vurusunu yabana atma bence, Cech olsa o da yerdi.
    Chelsea finale cikti ama cezali oyuncu sayisi fazla. Bu dezavantaj olacak. Terry, Meireles, Ramires bildigim cezalilar suan icin. Baska var mi bilmiyorum ama bunlarin olmamasi bile Chelsea icin buyuk dezavantaj finalde.

Bu arada Chelsea maclarinda neden hicbir zaman kisaltma CHE seklinde olmaz ki,takildigim noktalardan biridir bu hep

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ramiresin akil dolu vurusunu yabana atma bence, Cech olsa o da yerdi.
    Chelsea finale cikti ama cezali oyuncu sayisi fazla. Bu dezavantaj olacak. Terry, Meireles, Ramires bildigim cezalilar suan icin. Baska var mi bilmiyorum ama bunlarin olmamasi bile Chelsea icin buyuk dezavantaj finalde.

Bu arada Chelsea maclarinda neden hicbir zaman kisaltma CHE seklinde olmaz ki,takildigim noktalardan biridir bu hep
    Ramires mükemmel vurdu o ayrı konu ama benim demek istediğim Cech olsa Ramires'i öyle sabit beklemezdi ya kalesinde durur onun yakınlaşmasını beklerdi yada direk açılıp açısını kapatırdı.

http://www.youtube.com/watch?v=wjYIf...eature=related

Ahanda gol.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

GS-FB mac arkasinda Ridvanin dedigi bir sey vardi Muslera ve Volkan hakkinda. Kaleye top gelmedikce kalecilerin konsantrasyonu duser, bu nedenle Volkan ekstra iyi bir mac cikardi ama Muslera oyunun icinde olmadigi icin konsantrasyon eksikligi yasadi ve 2 pozisyonla FB mac kazandi yorumunu yapmisti. Valdes icin de durum biraz ayni oluyor. Konsantrasyon sorunu yasamasi normal, dedigin gibi altipasin uzerinde kitlenip kalmis. Biraz daha ileri ciksa Ramirese o firsati vermezdi buyuk ihtimal. Barca kalecisi olmak zor olmali, cunku poziyon olursa kalesinde %90 karsi karsiya kaliyor forvetle, o da ayri bir konu

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yahu Cüneyt Çakır yönetiyor kesin penaltı olur dedim 7,5 lira oranı vardı keşke oynasaydım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler bugünkü maçı verecek d smart dışında legal bir kanal var mı? Hotbirdde falan? Hepsi şifreli mi? Avrupa şampiyonlar ligini izlemek paralı bir hizmet mi yahu?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Beyler bugünkü maçı verecek d smart dışında legal bir kanal var mı? Hotbirdde falan? Hepsi şifreli mi? Avrupa şampiyonlar ligini izlemek paralı bir hizmet mi yahu?
    Rah-e Farda var abi Arap Turksat'ta hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Rah-e Farda var abi Arap Turksat'ta hatta.
    Abi o da yayını kesiyor bir anda yahu. Geçen maçta da denedim olmadı. Biss key gibi şeyler gerekmiyor değil mi o kanal için?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Chelsea-Barcelona ilk maçı da Rahd-e Fard bi de Rustavi 2 diye bi kanal vermişti. Rustavi 2 verirse gene o daha net oluyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Abi o da yayını kesiyor bir anda yahu. Geçen maçta da denedim olmadı. Biss key gibi şeyler gerekmiyor değil mi o kanal için?
    Rustavi 2'nin yayın bilgilerini vereyim sende varsa ama çıkmıyorsa bi karşılaştır. Yoksa da eklersin bende bu şekilde ve sorunsuz izledim geçen maç.

Frekans: 12596
    Symbol Rate: 3700
    Polarizasyon: V
    FEC: 5/6

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yok abi gerekmiyor.Bizim uydu antika galiba biss miss girilmiyo

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

hikmet hoca 2 haftadir falan ispanyada galiba bir takimla anlascak

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Evet sürekli resimler paylaşıyor twitterdan Paso maçta adam Bernabeu Camp Nou gezip duruyor

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Chelseanin stadi stamford bridgede"de vardi adam paso geziyor

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Finale de gider kesin

Sayfa 22 / 25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon

Mesaj Yetkileri