MAÇ SONU
Printable View
Kariyer çok iyi gidiyor, 1 saatte oturdum baştan sona okudum. İlerisi için Messi yada Ronaldo dan birini getirebilirsen çok tatlı olur :) Maksat kendi tatmin etmek :D:D:D
Grup orta şekerli :) aynen kardeşim photoshoptan yapıyorum , yazı karakterleri indirirsen paintte de çıkar heralde bende 5 bin yszı karakteri var :D
O Gruptan Barça ile beraber çıkarız:)
Bende laptop daki sorundan dolayı,masaüstüne geçtim buna photoshop yükleyemedim,şu paint.net e bakayım nasıl bir şeymiş:)
Eyvallah hocam saolasın.Valla onların bize gelmesi için 30-32 yaşına gelmesi lazım.Aslında AGUERO ve DANIEL ALVES felan geliyordu fakat eskisi gibi değiller.Benim aynı mevkideki oyuncular daha iyi gerek yok yani :icon_razz:
Bakalım biraz zorlar ama Milan,Barcelona maçları etkili olacak.Geçen sezon Basel fostu iki maçtada yenebilirim onları.Yuhh :icon_razz: bi bakıyım o zaman yazı karakterlerine güzel görünüyor.
Paint.net çok basit bir program ya şimdiye kadar herşeyi burdan yaptım.Ama yazı karakteri yok fazla onuda yuklersek iyi olur.Bakalım inş çıkarız.Ama çıkamasakta AL şampiyonluğuna yürüyebiliriz.
Bende internet sorununu çözdüm.İnternet kablosunun ucundaki aparattaymış sıkıntı kestim değiştirdim oldu.Artık tam gaz devam :icon_razz:
Sorunun hallolduğuna sevindim:) zaten en az Al garanti ama bence çıkacağız:)
Herşeyi kazanıyoruz canım bu ne böyle.Gruptan lider çıkarız bence. :)
http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/07/15/1.png
MAÇ VERİLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
[YOUTUBE="JOTjsjFBqT0"]SPİKERLİ MAÇ ÖZETİ :icon_razz:[/YOUTUBE]
LA EMİRBY NAZARIN DEYDİ.BU SKORLARLA BARCELONA MAÇINDA NAPACAZ :icon_razz:
90da Milan galibiyet çok güzel :) ama son 3 lig maçı iyi gecmemiş az kalsın Galatasaray bile alıyormuş puan
SPOR TOTO SÜPER LİG
PUAN DURUMU
LİGTEKİ İLK 4 HAYRET VERİCİ.ADANASPOR-ŞANLIURFA ÇOK İYİ GİDİYOR.GÜNEYDE ŞAMPİYONLUK YARIŞIMI OLACAK NE :icon_razz:
Barcelona çok zor , galibiyeti unut :) oyunu soğut Messi'yi sakatla :D Çirkef ol yani :D:D puan durumada ptt 1.lig :D
http://www.hizliresimyukle.com/image.../15/1dd4d8.png
MAÇ VERİLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ
[YOUTUBE="qervVZEqGL0"]SPİKERLİ MAÇ ÖZETİ :icon_razz:[/YOUTUBE]
ŞAMPİYONLAR LİGİ
PUAN DURUMU
Sesli anlatım efsane olmuş harika anlatmışsın (:
Oyun skor güzel, çok karambola gol yemişiz
Süper Lig'in en sevdiğim yanı çok değişik olması.Aynı şeyi sende yaşamıssın.Adana gibi yeni yeni küme yükselen takımlar liderlik koltuğuna oturabiliyor.:)
Aynen ama eskisi kadar çok gol yemiyoruz :icon_smile: Sesli anlatımda eski videolar daha iyiydi.Son çektiklerimde bağıramadım :icon_razz: millet yanlış anlıcaktı komşular felan :icon_razz:
Biraz bizde öyleyiz aslında.Bu Adana'da aynı şeyi yapmasın :icon_razz: Şampiyonluk felan.
Maçlar muhteşem,helal olsun:)