Anket Sonuçlarını Görüntüle: Mustafa Doğan,Türk milli takımıyla neler yapabilir ?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Şampiyon Olur

9 50.00%
  • Finale Kalır

3 16.67%
  • Yarı Finale Kalır

2 11.11%
  • Çeyrek Finale Kalır

4 22.22%
1 ile 30 arası toplam 1305 sonuç

Konu: Türk Futbolu Bize Emanet (7.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kariyer çok iyi gidiyor, 1 saatte oturdum baştan sona okudum. İlerisi için Messi yada Ronaldo dan birini getirebilirsen çok tatlı olur Maksat kendi tatmin etmek

Nesil
    2014
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kariyer çok iyi gidiyor, 1 saatte oturdum baştan sona okudum. İlerisi için Messi yada Ronaldo dan birini getirebilirsen çok tatlı olur Maksat kendi tatmin etmek
    Eyvallah hocam saolasın.Valla onların bize gelmesi için 30-32 yaşına gelmesi lazım.Aslında AGUERO ve DANIEL ALVES felan geliyordu fakat eskisi gibi değiller.Benim aynı mevkideki oyuncular daha iyi gerek yok yani

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Grup orta şekerli aynen kardeşim photoshoptan yapıyorum , yazı karakterleri indirirsen paintte de çıkar heralde bende 5 bin yszı karakteri var
    Bakalım biraz zorlar ama Milan,Barcelona maçları etkili olacak.Geçen sezon Basel fostu iki maçtada yenebilirim onları.Yuhh bi bakıyım o zaman yazı karakterlerine güzel görünüyor.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    O Gruptan Barça ile beraber çıkarız
    Bende laptop daki sorundan dolayı,masaüstüne geçtim buna photoshop yükleyemedim,şu paint.net e bakayım nasıl bir şeymiş
    Paint.net çok basit bir program ya şimdiye kadar herşeyi burdan yaptım.Ama yazı karakteri yok fazla onuda yuklersek iyi olur.Bakalım inş çıkarız.Ama çıkamasakta AL şampiyonluğuna yürüyebiliriz.
    Bende internet sorununu çözdüm.İnternet kablosunun ucundaki aparattaymış sıkıntı kestim değiştirdim oldu.Artık tam gaz devam

Mesaj Yetkileri