Kariyer çok iyi gidiyor, 1 saatte oturdum baştan sona okudum. İlerisi için Messi yada Ronaldo dan birini getirebilirsen çok tatlı olurMaksat kendi tatmin etmek
![]()
Kariyer çok iyi gidiyor, 1 saatte oturdum baştan sona okudum. İlerisi için Messi yada Ronaldo dan birini getirebilirsen çok tatlı olurMaksat kendi tatmin etmek
![]()
Eyvallah hocam saolasın.Valla onların bize gelmesi için 30-32 yaşına gelmesi lazım.Aslında AGUERO ve DANIEL ALVES felan geliyordu fakat eskisi gibi değiller.Benim aynı mevkideki oyuncular daha iyi gerek yok yani
Bakalım biraz zorlar ama Milan,Barcelona maçları etkili olacak.Geçen sezon Basel fostu iki maçtada yenebilirim onları.Yuhhbi bakıyım o zaman yazı karakterlerine güzel görünüyor.
Paint.net çok basit bir program ya şimdiye kadar herşeyi burdan yaptım.Ama yazı karakteri yok fazla onuda yuklersek iyi olur.Bakalım inş çıkarız.Ama çıkamasakta AL şampiyonluğuna yürüyebiliriz.
Bende internet sorununu çözdüm.İnternet kablosunun ucundaki aparattaymış sıkıntı kestim değiştirdim oldu.Artık tam gaz devam![]()