İnşallah karşıda değil de bu tarafta olur, ben de katılmak isterdim :)
Printable View
İnşallah karşıda değil de bu tarafta olur, ben de katılmak isterdim :)
Gerçekten çok güzel geçti. Gelen herkese teşekkürler.
an itibari ile eve geldim..sahayı bulmakta zorlandım ama deydi diyebirim..Çoğunlukla defans oynamama rağmen 1 gol 3 asist yaptım ama Batuhan abi sağolsun dün baya formundaydı..:D
Önce vidyolardan başlayayım yorumlara sonra hem size cevap yazacağım hem de geniş bir değerlendirme yazacağım. :)
Şimdi sırayla gidelim.
1. vidyo :
- Bir pozisyonda Cristiano Ronaldo gibi çalımlarla giderken şebek gibi düşmüşüm yere. Resmen duvara çarpmışım! :n:
2. vidyo :
- İsim verip rencide etmek istemem :) ama rakip kalecinin "topu oyuna sokmakta zorluk çekiyoruz" dediği anı duydunuz değil mi? Açıkça itiraf ettiler ki biz daha iyi oynadık. :D
- 2. vidyoda Alican'ın "kaçıyorlar aradan" dedikten sonra Burak'ın "kaçırmayın abi" serzenişi üzerine Alican'ın "ortasaha yok" cümlesini de duymadınız mı yoksa bizim takım? Bunların üstünde duralım, bakın itiraf ediyorlar kötü oynadıklarını. :D
- Anıl ile yaptığım güzel duvar pası neticesinde Serhat ve Oğuz arasından topu çekip attığım güzel şutun, o güzelim gol kokan edalı vuruşun dışarı gitmesi ve bu şut sonrasında, rakip oyuncuların kendi yarısahasında küçük bir "ne oluyor ya" toplantısı yapmaları. :n:
- Attığım güzide çalım sırasında Serhat'ın attığı tekme! Mustafa abinin pozisyonu görüp düdüğünü çalmaması! :D
- Mustafa abinin bir golde golü geç görmesi neticesinde, "top ağlardaaa" efektinin geç gelmesi... Bu bir bug olabilir...
4. vidyo :
- Anilton'un (Denilson gibi oldu :D) güzel frikik golü.
6. vidyo :
- Serhat süt dökmüş kedi gibi (ya da gol yedirmiş savunma oyuncusu). :n:
Bak şimdi ben Bursalardan kalkıp organizasyona geliyorum sen 2 adımdan gelemiyorsun bide bana laf sölüyorsun :D
Buluşma çok güzeldi hele tanışma aşamasına koptum herkes adını söylüyor sanki kaç kişinin adın biliyorum. Nicklerinizi söleseydiniz daha iyi olurdu aslında:D Kardeşlerimin hepsi çok efendi çok keyifli çocuklar pek bir kanım ısındı umarım nice buluşmalar yapılır TSI bünyesinde işte burda kavgasıyla, neşesiyle bir paylaşım içinde olmamız bu tarz organizasyonlarda meyvesini veriyor kendi adıma çok memnun oldum hepinizi tanımaktan.
ben sahayı ararken senle tanışamadım abi..:n:
@El Barto
Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım :D
Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma :D
Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam :n:
@Emrah abi
Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.
İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..
Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum
İlerdeki arkadaslar da ofansif olarak iyiydiler...
Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi..:icon_smile: Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..:icon_biggrin:
Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun.:icon_smile: Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..:icon_biggrin:
sonucu güiza tayin etti..:zuhaha
Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..:icon_biggrin:Quote:
İlerdeki arkadaslar da ofansif olarak iyiydiler...
Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye.:icon_biggrin: İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..:icon_biggrin:
Ortadaki arkadaşlarda herhalde orta oyununda iyidiler igib bir sonuç çıkacak yakında :D :D :D
Bu arada Kadıköy'dede resim çekinmiştik.O eklenmemiş.Gerçi videolar yetiyor hatta artıyor bile ama..:icon_smile:
Kaleciler maç sonuna kadar kamerayla oynamış, bir takımın ofans oyuncusu kendini diğer takımın defans oyuncusu sanmış, bütün defans oyuncularına Servet virüsü bulaşmış,evet farkettim,değişik sistemler, en bug lısından abisi :D :D :D
Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar :D
Evet onlar.Onlardan başkasının olmasınında şansı yok zaten..:icon_smile: Eklede görelim nasıl çıkmışız.:)
sırf ben çıkayım diye zor vaziyette fotoğraf çektiren Oğuz abimi öpüyorum buradan =D
Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş. :D
Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. :D Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz. :n:
Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım. :D
O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar. :n:
Abi hiç utanma falanda yok sende :D Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. :D yazık... :D
Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? :D Sorun yok o zaman. :D Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi (:n:) alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi? :D
Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..:icon_biggrin:
Ben savunmaya geliyordum aslında.Sonuçta topun arkasında olduğun zaman savunmada sayılırsın.:icon_biggrin: Defansa geldim bir ara kaleler değişti ondada..:icon_biggrin: Evet iyi koştum o maçta.Açıkcası o kadar fazla koşabileceğimi bende tahmin etmiyordum.Hadi Eren'i anladıkta bana ne oldu bilmiyorum.Maçtan sonra doping testi talebinde bulunmalıydınız bence..:icon_biggrin: Ama savunmaya yardıma gelseydim o kadar koşamazdım valla.Savunmamız sağolsun.:) Onlar durdurdu,biz kaçırdık pardon attık..:icon_lol:
:icon_biggrin:
Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani :D
Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde :D
Maça gelmek vardı ancak sponsor bulamadık işte.. :D Keyifli olmuş belli.. :D
Biz aşağıdaki fair play çerçevesinde oynadık. :D
http://img15.imageshack.us/img15/3756/cercevecopy.jpg
Batuhan sakatlanmış çocuk bir şey demiyoruz ama sırf Batuhan'ın kaçırdıklarıyla biz bu maçı alırdık yanında 3 maç daha alırdık yanii.. :D
Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu :icon_cool:
O değilde bi pembe nik muhabbeti vardı.O ne oldu acaba? :icon_biggrin:
tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil ! :D
Keşke kalede kalsaydın fark atardık diyenler oluyor zaten maç dengede gitsin diye ikinci yarı kaleden cıktım diyorum tartısmalara nokta koyuyorum :p
yalnız ikinci fotoda herkesi alana kadar anam ağladı :D
dipnotu:fotoğrafları ben çektim :p
Aslında maça gelsek daha iyi olacaktı düğünde rezil oldum bu arada:D Düğünde otele girerken millet bana garip garip bakarken olayı çözemedim ama içeri girince farkettim koskoca salonda herkes papyon falan gelmiş ben kotla daldım içeri benden başka öyle gelen sazan yoktu :D Ben tedaştan geliyorum elektik saatine bakıp çıkacam diyerek dönesim geldi :D
Organizasyon son derece güzeldi. Emeği geçen, uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürler. Maç da güzeldi. Bana kısa geldi. Arkadaşlar bitirelim dedi ben gaza geldim az daha oynayalım dedim :):):)
Rakip takımın defansı sağlamdı. Özellikle Alican'a rakibi sıkı marke eder ppm' si eklenmeli :):):). Serhat' a yannışlıkla dirsek attığım doğrudur. 2 Defe fröşataya kalkmaya ıdenedim ilkinde bozdu ikincide yaptım. Popomu yere çarpmaktan başka bir şey elde edemedim ama sipektaküler bir hareket kattım sankim :):):)
Burak kalede gerçekten iyiydi. Bizim kalecimiz Eren de sürekli rakip forvetlerle karşı karşıya kalmasına rağmen hatırı sayılır kurtarışlara imzasını attı.
Eren, Rıdvan ve Anıl ön plana çıkan isimlerdi. Emrah da soğukkanlı hareketleri ve toplara basışıyla göz doldurdu. Ben kötüydüm. Kendimi hiç beğenmedim. Özellikle duran topları iyi kullanan kimliğim bu maç yoktu. 2 korneri rakibe atınca, Anilton' a olm şu kornerşleri sen at karizma marizma kalmadı dedim :):):)
Mustafa ve Tarık' a da güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum.
Sözün özü eğer defansta iki kişi kalsaydı bu maçı kaznırdık. Bir 10 dakka ben kaldım defansta farkı kapadık. Baktım kimse durmuyor ben de ver elini rakip ceza sahası yapınca yenildik :)::)
Önemli olan kardeşlerimizle kaynaşmaktı. Hepsi 10 numara adamlar. Hepsine teşşekkür ediyorum...
Ya iki süper golüm kameralara yansımamış. :D Eğer o iki gol kamera çekimlerinde olsaydı Burak haftanın eleştirileni olacaktı ama iyi kurtardı paçayı doğrusu. :D Birinde uzaktan köşeye vurdum, Burak güzel uçtu aslında bir ara kanadı olduğunu düşünsem de golü yemekten kurtulamadı. Diğerinde de sanırım Rıdvan'ın ortasıydı, gelişine uzak direğin dibine kafa vuruşunu yaptım, süper gol oldu ama o da çekilmemiş malesef. Tabi ani gelişen şutlardı. :) Pek kaleye vurmadım aslında 4 gol/6 şut gibi bir istatistiğim var. Daha çok yardımlaşmayı tercih ettim. Ama gerçekten güzel oynadık, tamam kaybettik de...
Ayrıca ilk tanıştığımızda Şemsi ile Mehmet'i karıştırdım, olur böyle şeyler. :D Diğer arkadaşlarımdan bazılarıyla forumdan dahi tanışmışlığım yoktu, çok iyi oldu bu organizasyon.
Evet fotoğraf çektirirken Burak denize düşecekti neredeyse bizi kareye almak için. :D
Benim bacaklar hala ağrı sızı içerisinde.:icon_smile: 1-2 güne anca geçer gibi gözüküyor..Ama değdi valla..:)