Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    @El Barto

Valla El Barto sasırttın beni,şoktayım

Serkan abi abim gibidir forumda,msnde değil gerçek dünyada da abimdir ama onun etkisi yok senden şüphelenmem de sallamasyon yapma

Sağolasın övgün için bu günü hayatımın sonuna kadar unutmayacam

@Emrah abi

Abi evet bu tür konusmalar oldu savunmayı geride kurduk,ama arkadaslar ileri cıkmadı sürekli telkinlerle ileri cıkmalarını söyledim...3 kez topu kestiler 1 kez pozisyon oldu o kadar da olur.

İlk yarı yediğim 5 golde 2 hatam vardı biri Anilton un frikiğinde dalgınlığıma geldi.Diğeri de senin attığın kafa golüydü..

Savunmamız harikaydı Serhat,Oğuz ve Alican ı kutluyorum

İlerdeki arkadaslar da ofansif olarak iyiydiler...
    Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş.

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ben nikimi söyledim bana seni tanıyorum zaten dedi.. Beni bir Emrah abi tanıyamadı zaten..

Videolara bakınca sanki karşı taraf daha iyi oynamış gibi gözüküyor ama tamamen çekimden kaynaklanan bir sorun. Tamam çok boş alanlar bulduk ileri alanda ama bütün pozisyonlarımız böyle değildi.Ayrıca karşı tarafta herkes forvete gidince topun orada daha çok olmasıda doğal sonuçta.Sonuç olarak oyunun hakimiyeti fazla bizde değildi ama sonucu biz tayin ettik..
    Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz.

Gerideki arkadaşlarda defansif olarak iyiydiler..

Yav o kadar maçtan sonra açıklama yaptık fark açılınca maçı bıraktık diye. İleride artık fantazilere başlamıştık ama baktık farkı 1'e indirdiniz,ciddi geliyorsunuz hemen vitesi tekrar yükseltip farkı 3'e çıkardık.Batuhan o golü atsaydı maçı 2 farkla kaybedecektiniz o kadar..
    Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım.

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Şemsi hani çay içtigimiz cafe de çektigimiz fotolar mı onlarsa bende onlar
    O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Abi hiç utanma falanda yok sende Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. yazık...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Abi hiç utanma falanda yok sende Ben dün sahada bahçeli bi evde çocuklarımla top oynama ihtimalimi, okul birincisi olduğunda aferin evlat deme ihtimalimi, Barcelona'ya transfer olduğunda bana hediye olarak alacağı tekneyi, ben geleceğimi kaybettim abi ve hepsi senin suçun ama sen hala ufak bir müdahalenin lafını yapıyorsun. yazık...
    Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? Sorun yok o zaman. Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi () alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Ama sen zaten sadece bunların olma ihtimalini seviyordun öyle değil mi? Sorun yok o zaman. Ya sen kalk, benim bacak 347 derece dönmüş halde vole vururken önüme çekirge gibi zıpla, üstelik hiçbir korunma önlemi () alma; bizim takımdakilerin ağzından gol kelimesinin ilk iki harfi çıkmışken, üst direk ile yan direğin birleştiği noktadaki örümcek kaçmışken bazı uzuvlarınla topu yumuşatmaya çalış sonra bana ille de çocuklarım de, olacak iş mi?
    Bilerek atmadığın ne malum? Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tabi süperdiniz ama vidyolar, yani deliller öyle söylemiyor. Serhat'ın attığı tekme hakkında açıklama istiyorum. Hatta Mustafa abi söylemese ben bile farketmemişim. Nasıl da çaktırmadan tekmelemiş.

Bir ara savunmaya uğramışsın ama onda da kameraya oynamışsın. En son o zaman savunmada görmüşler seni. Erenle sen freni patlamış kamyon gibi koşuyordunuz.

Sen Guiza'nın kaçırdıklarını yanlış saydın galiba. Bir daha say, 3 olması lazım.

O fotoları acilen istiyoruz. Özellikle karede çaylar da varsa üstüne etiket falan koyalım, barkot markot.. Ne olduğu belli olsun. Zaten çay suyunu da denizden almışlar.
    Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..

Ben savunmaya geliyordum aslında.Sonuçta topun arkasında olduğun zaman savunmada sayılırsın. Defansa geldim bir ara kaleler değişti ondada.. Evet iyi koştum o maçta.Açıkcası o kadar fazla koşabileceğimi bende tahmin etmiyordum.Hadi Eren'i anladıkta bana ne oldu bilmiyorum.Maçtan sonra doping testi talebinde bulunmalıydınız bence.. Ama savunmaya yardıma gelseydim o kadar koşamazdım valla.Savunmamız sağolsun. Onlar durdurdu,biz kaçırdık pardon attık..

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani
    Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Maça gelmek vardı ancak sponsor bulamadık işte.. Keyifli olmuş belli..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    Heyyyyyoooo kankacım bizde kadraja girebilmişiz. Fotomuzda güzel çıkmış hani
    Bu arada haticeye değil neticeye bakalım. Kazanan daima güzel oynamıştır benim gözümde
    Yerinde bir tespit.Kesinlikle katılıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bilerek atmadığın ne malum? Önce Burak abi dirsek atıyor sonra sen direk o bölgeme top atıyorsun. Bana hiç tesadüf gibi gelmiyor bunlar
    Biz aşağıdaki fair play çerçevesinde oynadık.

Bizdede neler kaçtı.Kaçanları işin içine sokacaksak..Hiç girmeyelim isterseniz..
    Batuhan sakatlanmış çocuk bir şey demiyoruz ama sırf Batuhan'ın kaçırdıklarıyla biz bu maçı alırdık yanında 3 maç daha alırdık yanii..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

O değilde bi pembe nik muhabbeti vardı.O ne oldu acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Futbol , kaçıranların oyunu degil , atanların oyunu
    O zaman biz çıkalım siz oynayın, boş kaleye 200 tane falan atardınız. Gerçi yok, rakip olmadığı için ilk golden sonra oyun başlayamazdı doğru.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

O zaman biz çıkalım siz oynayın, boş kaleye 200 tane falan atardınız. Gerçi yok, rakip olmadığı için ilk golden sonra oyun başlayamazdı doğru.
    1-0 olsun bizim olsun. Şu penbe nicklerde gelse artık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil !

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    tabi merakla bekliyoruz, sırf rakip takımı pembe nickle görmek için canımı dişime takıp koştum ! çok koştum ! öyle böyle değil !
    Aslında sende bi 5 dk rakip takımda oynadın sanada 1 günlüğüne falan penbe nick verilmeli..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Keşke kalede kalsaydın fark atardık diyenler oluyor zaten maç dengede gitsin diye ikinci yarı kaleden cıktım diyorum tartısmalara nokta koyuyorum

yalnız ikinci fotoda herkesi alana kadar anam ağladı

dipnotu:fotoğrafları ben çektim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Aslında maça gelsek daha iyi olacaktı düğünde rezil oldum bu arada Düğünde otele girerken millet bana garip garip bakarken olayı çözemedim ama içeri girince farkettim koskoca salonda herkes papyon falan gelmiş ben kotla daldım içeri benden başka öyle gelen sazan yoktu Ben tedaştan geliyorum elektik saatine bakıp çıkacam diyerek dönesim geldi

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Organizasyon son derece güzeldi. Emeği geçen, uzaktan yakından teşrif eden herkese teşekkürler. Maç da güzeldi. Bana kısa geldi. Arkadaşlar bitirelim dedi ben gaza geldim az daha oynayalım dedim

Rakip takımın defansı sağlamdı. Özellikle Alican'a rakibi sıkı marke eder ppm' si eklenmeli . Serhat' a yannışlıkla dirsek attığım doğrudur. 2 Defe fröşataya kalkmaya ıdenedim ilkinde bozdu ikincide yaptım. Popomu yere çarpmaktan başka bir şey elde edemedim ama sipektaküler bir hareket kattım sankim

Burak kalede gerçekten iyiydi. Bizim kalecimiz Eren de sürekli rakip forvetlerle karşı karşıya kalmasına rağmen hatırı sayılır kurtarışlara imzasını attı.

Eren, Rıdvan ve Anıl ön plana çıkan isimlerdi. Emrah da soğukkanlı hareketleri ve toplara basışıyla göz doldurdu. Ben kötüydüm. Kendimi hiç beğenmedim. Özellikle duran topları iyi kullanan kimliğim bu maç yoktu. 2 korneri rakibe atınca, Anilton' a olm şu kornerşleri sen at karizma marizma kalmadı dedim

Mustafa ve Tarık' a da güzel muhabbetleri için çok teşekkür ediyorum.

Sözün özü eğer defansta iki kişi kalsaydı bu maçı kaznırdık. Bir 10 dakka ben kaldım defansta farkı kapadık. Baktım kimse durmuyor ben de ver elini rakip ceza sahası yapınca yenildik :

Önemli olan kardeşlerimizle kaynaşmaktı. Hepsi 10 numara adamlar. Hepsine teşşekkür ediyorum...
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya iki süper golüm kameralara yansımamış. Eğer o iki gol kamera çekimlerinde olsaydı Burak haftanın eleştirileni olacaktı ama iyi kurtardı paçayı doğrusu. Birinde uzaktan köşeye vurdum, Burak güzel uçtu aslında bir ara kanadı olduğunu düşünsem de golü yemekten kurtulamadı. Diğerinde de sanırım Rıdvan'ın ortasıydı, gelişine uzak direğin dibine kafa vuruşunu yaptım, süper gol oldu ama o da çekilmemiş malesef. Tabi ani gelişen şutlardı. Pek kaleye vurmadım aslında 4 gol/6 şut gibi bir istatistiğim var. Daha çok yardımlaşmayı tercih ettim. Ama gerçekten güzel oynadık, tamam kaybettik de...

Ayrıca ilk tanıştığımızda Şemsi ile Mehmet'i karıştırdım, olur böyle şeyler. Diğer arkadaşlarımdan bazılarıyla forumdan dahi tanışmışlığım yoktu, çok iyi oldu bu organizasyon.

Evet fotoğraf çektirirken Burak denize düşecekti neredeyse bizi kareye almak için.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Benim bacaklar hala ağrı sızı içerisinde. 1-2 güne anca geçer gibi gözüküyor..Ama değdi valla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kulağımı da çınlatmışsınız bol bol Bir dahakine geliyim de görün Oldukça keyifli ve renkli bir buluşma olmuş.Üzüntüm bir kat daha arttı.Umarım bir dahakine gelirim bir aksilik çıkmaz.Eren abi sen de her zamanki gibi satış yaptı demişsin çok kırıldım Nickim de aslanlar gibi siyah duruyo öyle

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kaan Abi var mı bu son fotolarda?

Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Kaan Abi var mı bu son fotolarda?

Birde king theodor baksana birde elde sigara saklamaya çalışmış çocuklara kötü örnek oluyor tüüüüü.

Sağdaki Kaan abi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kaan abiyle Serkan abi zaten halüsinasyon gibi bişeydi bikaç saniye gördük ve kayboldular.Hatta onların hayalet olma ihtimali oldukça fazla..Aha tüylerim diken diken oldu ama yinede açıklayayım.Bunlar bilgisayar başında takılırken başlarına bişey geldi ve öldüler.Ama bilgisayardaki işleri yarım kalınca gözleri açık gitti öbür tarafa..Bu sebepten dolayı onlara internete girme hakkı verildi ve TTNet'e abone olarak internete girmeyi başardılar.Sonra işlerini tamamlarken turksportala girdiler, arkadaşlıklar edindiler vs. ardından buluşma yapılacak denilince bunlar öbür taraftan özel izin alarak 1 saatliğine bizim tarafımıza geçtiler ve buluşmaya katıldılar.Bence durum böyle ve aksi bir düşünceye kesinlikle inanmayacağım.
    Yazar olsana

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Yazar olsana
    2 tane film senaryom, 1 tanede komedi gösterim var yazılmış.Yazılmış derken %100 bitmiş degil ama senaryolardaki ana hatlar yaşanacak olaylar vs genel olarak belli fakat henüz ince ayrıntıları girmiş degilim.3-5 seneye anca biter hepsi..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Emrah abi valla o iki topu çıkartmam çok çok zordu birinde zaten sasırtıp diğer köşeye vurdun,diğerinde ise Alex gibi yan ağlara onları çıkartmak çok zor..

Zaten eski sakatlığım nüksetti cuma günü sınıf maçımız var napcam bilmiyorum

aynen yahu o fotoları çekerken ya Kadıköyde boğanın boynuzlarına mahsur kalacaktım ya da denize düşecektim

Serhat süpersin,Halit Ziya nın akıcılığı,Yakup Kadri nin gözlemleri,Balzac ın yaratıcılığı CMYLZ nin esprileri var sanki sende

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

ya serhat sanal ortamda 1 ler ve 0 lar arasında akıcı olabilir ama sahada sağ kanatta akamadi oyle.. ben diyorum ayağıma attığın tekme ne olacak o diyor çocuklarım ne olacak. Her şeye de bi cevabı var, cok terbiyesiz oldu bu çocuk

Bacaklarım hala ağrıyor. Şemsiyi kovaladım maç boyunca. O su içmeye gitse ben de gidiyordum o derece.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

ya serhat sanal ortamda 1 ler ve 0 lar arasında akıcı olabilir ama sahada sağ kanatta akamadi oyle.. ben diyorum ayağıma attığın tekme ne olacak o diyor çocuklarım ne olacak. Her şeye de bi cevabı var, cok terbiyesiz oldu bu çocuk

Bacaklarım hala ağrıyor. Şemsiyi kovaladım maç boyunca. O su içmeye gitse ben de gidiyordum o derece.
    Abi maç boyunca Şemsi'yi kovaladım diyorsun, adam gol kralı oldu ve hala benim performansıma eleştiriyorsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İyi oynadık kazandık, Serhat ile kurduğumuz psişik iletişim çok işe yaradı. Hatasız oynadık. İkinci yarı ben kaleye geçince Serhat ve Alican yalnız kaldılar. Ama yinede hatasızdılar.

Ayrıca yaptığım iki güzel kurtarışı ve ben yerdeyken atılan golden kimse söz etmiyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Sayfa 23 / 30 İlkİlk ... 132122232425 ... SonSon

Mesaj Yetkileri