Katılıyorum arkadaşa özellikle de provakatör niyetli kişiler mesaj yazmazsa iyi olur .
Printable View
İ.Ü Kardiyoloji bölümüne getirilmiş durumda şu anda Aziz Yıldırım
Provakatörün işi zaten ortalığı karıştırmak olduğu için illaki mesaj atar :) Siz kanmayın yeter. Birisinin dediği saçmaysa bırakın saçma kalsın. Siz cevap verirseniz saçmalayan kişi kendini değerli zanneder dahada saçmalamaya başlar. Bunu sadace bu konu için demiyorum. Sürekli olan birşey bu.
Fenerbahçe yapmıştır diyenler de hiçbir şey bilmiyor, yapmamıştır kesin diyenler de. Hayretle takip ediyorum, hem burayı hem de medyayı. Resmi olarak bir şeylerin açıklanmasını beklemek bu kadar mı zor ? Sırf Fenerbahçelileri kızdırmak için imalarda bulunan arkadaşlar, biraz empati yapın. Fenerbahçelilerin savunmaya geçmesi de normal, herkes takımını her türlü savunma eğiliminde. Ancak çok keskin ifadeler görüyorum, bir şey bilmediği halde sallamasyon haber yapan basından bir farkınız kalmıyor benim gözümde. Ya da bildiğiniz, delili olan şeyler var bizim haberimiz yok ? Paylaşın, öğrenelim.
bencede fazla espri yapmamak lazım millet sinirli ona göre:)
Fenerbahçeliyim girdiğim her türlü sitede geyikler,espriler,abuk subuk şeyler,yalan yanlış haberler fasa fiso bıktım artık düşürsünşer,kapatsınlar,avrupadan 30 yıl men etsinler napıyolarsa yapsınlar ama bununda şike falan olduğunu zannetmiyorum siyasidir falan ama şike olamaz bunu inceleyen savcı geçen sene falan demiyorum yav 2010-2011 sezonun ilk yarısında keyftenmi,macera olsun diyemi 9 puan geriye düştük şike yapan,anlaşan bir takım bunu yaparmı, eee gerçekçi olsun diye yapmışlardır onu diyenlere söylüyorum bunuda , fenerbahçe ikinci yarıda geriden kalıp gerçekçi olsun diye yapıyo bunu peki Galatasaray,Beşiktaş,Bursaspor,Trabzonspor,Antepsp or maçını düşünmemişmi geçen seneyi falanda araştırsınlar demiyorum zaten takipte 6-7 aymış alsın baksın bi onlara,hadi aziz başkan şikeci buda çok uzun değil neden bu takım madem şikeci,çirkefde son 3 şampiyonluğun 2'sini kaçırıyor. bunu yazmamın sebebide budur olayın şike olduğunu düşünmüyorum kendimce...
bence fenerbahçe'ye hiç bir şey olmaz!
konu bi süreliğine kilitlense iyi olur diye düşünüyorum kimsenin elinde sağlıklı delili yok ama yığınla fikri var
Fenerbahceye birsey olmaz olursa aziz yildirima olur sahsi gorusum onada birsey olmucak cunki her zamanki gibi olaylarin ustu kapanicak kendi fikrimce
Aziz Yıldırım kardiyoloji servisinde kontrolden geçirildi. Acildeki nöbetçi doktor kalp krizi riskinden dolayı Aziz Yıldırım'ın 12 saat müşahede altında tutulacağını söyledi.
Kaynak: FB TV
Herkes kendi fikrini söyleyebilir ama kimse kimseye iftira atamaz.Herkes kendi görüşünü söyleyebilir ama kimse bir başkasına kanıtlayamayacağı ithamlarda bulunamaz.
sunuda degineyim bu olay sike sorusturulmasi degil cete liderliği orgut kurmak suclamasi var aziz yildirim icin, yani kisacasi fenerbahceye birsey olcagini sanmiyorum
Teşekkür edecek bir durum yok, ben anlamıyorum şahsen körü körüne suçlamak ile savunmak arasında bir fark göremiyorum. Bu iş Taurasi olayına benziyor, yapardı yapmazdı neler konuşuldu, yazıldı, en nihayetinde suçsuz çıktı şimdi Galatasaray forması giyecek. O zamanda bir şey yazmamış peşin hüküm vermemiştim, şimdi de aynı şekilde düşünüyorum.
Hayatta neyin ne olacağı belli olmuyor, operasyonların 2. dalgası hatta 3.sü olacak deniyor, yarın Galatasaray da bu işin içine girebilir, kimse girmeyeceğini garanti edemez.
Bu soruşturma her türlü kutuplaşmayı arttıracak, Fenerbahçe cephesinden gözaltına alınanlar suçsuz çıktığı anda bu sefer Fenerbahçe taraftarı şimdi yapmışlardır diye atıp tutanlara karşı atağa geçecek, biz demiştik diyecek. Tam tersi durumda, diğer takım taraftarları biz zaten biliyorduk durumuna getirecek olayı. Aslen kimse bir şey bilmiyor o da işin en komik tarafı. :D Tv'den, twitter'dan görüp, işine gelene inanmak en kolayı her iki taraf açısından da.
Şike veya değildir diye soruşturma sonuçlanmadan konuşmak ile siyasidir değildir diye konuşmak arasında fark yok. Soruşturma sonuçlanmadan şike yapılmış veya yapılmamış diye kesin konuşanlara, karşı görüşlü olanların saldırdığını görüyorum. Öbür taraftan aynı kişiler siyasi ve siyasi değil diye kesin yorumlarda bulunabiliyor. Bir kere, devletin kurumlarının yaptığı soruşturmaya kulp takarsak bu ülkede doğru hiçbir şeyin olmadığı anlamına gelir. Bu durumda kazandığımız şampiyonluğa nasıl bu kadar inanıyoruz? Bunu her takım için söylüyorum. Soruşturmayı, karar verme olarak algılamayın. Şu an itibariyle her an herkes karakola vs. çağrılabilir, ifadesi alınabilir. Bu kimseyi suçlu yapmaz. Her şey bizim sabırsızlığımızdan kaynaklanıyor. Herkes bir şeyler hissediyor, kendince yorumunu yapıyor ama bu yorumlara cevap verirler devlet kurumları taşa tutmak acımasızlıktır.
Borsa'da bizim neden değerimiz düşüyor bende onu anlamadım.Burda şuan madur olan biz değilmiyiz yoksa ben mi ters anladım?
ts-beşiktaş lig ve kupa maçları da araştırılıyor.
Borsa böyle bir şey :)
Biz bu sene sike tesebbusu yapip da bu hale dustuysek Burak abi yapmasak ne olacakti merak ediyorum :zuhaha
quote=benbenim;2035929]ts-beşiktaş lig ve kupa maçları da araştırılıyor.[/quote]
Araştırılan maçta berabere kaldık herhalde berabere kalmamız için şike yapmış olamayız:D
Bizim hakkimizdada iddialar var, yonetimden degil ama Trabzondan biri sikeye tessebuste bulunmus , en azindan ben boyle anladim. Yonetimin herhangi bi sekilde boyle seylerle bulastigini sanmiyorum ama bisey varsa en agir cezayi cekmemizi isterim.
Herhalde içeride en çok elemanı bulunan klüp Giresunspor, toplam 14 kişi göz altında Giresunspor adı altında.
Bunun sonucu umarım iyi gider ancak, verilecek kararların bir takıma göre değil de tüm takımlara göre hepsini eşit seviyede cezalandırmak gerekiyor.
Eğer olayda kesin suç varsa, suç neyse suçu işleyen kişi, kurum ve kuruluşlar cezasını çeksin.
fakat olay sadece soruşturma ile kısıtlı kalıp bir nevi pardon olayına döndürülürse bunun hesabını kim verecek ?
günlerce borsada değer kaybeden milyonlarca dolar
kulübün yerle bir olan prestiji
takımın sezonun başında yaşadığı kaos
ve içinde 1 tane olumlu şey olmayan yüzlerce sebep...
Bir tek bizim takımda bir şey çıkmadı.Üst sıralarda bitirsek bizim de adımız karışabilirdi belki bu işe.
bekleyip göreceğiz borsada kulüp hissesi düşecek diye savcılar görevini yapmamazlık yapmayacaklar tabiiki
tek istediğimiz adalet ama zamanında gelen adalet
biliyorsunuz geç gelen adalet adalet değildir.
@yolcu
ben iddiaların hiçbirine inanmıyorum ve eminimki sonuçta benim beklediğim gibi olacak , ama YETER ! çok değil bundan aylar önce dünyaca ünlü basketbolcumuz Taurusi doping yapmışmış diye medya tarafından yerin dibine sokulduk 3 hafta sonra pardon hata yapmışız diye belki de avrupa şampiyonu olacak takımı yerle bir ettiler bu ayak oyunları nereye kadar sürecek ? ne zamana kadar tepkisiz kalacaz ? Türkiye'de şuanda sporun en önemli kulübü olan bu oluşumu böyle mi durduracaklar ? yazıklar olsun.
Bir yetkili çıkıpta olay budur bundan ibarettir ve bu şekilde devam edicektir dese herkesin kafasında bişey şekillencek ama ortada hala en ufak bir bilgi olmayınca bilgi kirliğiliği hat safhada.
kardeş senin inanmaman bir şey ifade etmiyor umarım öyledir umarım suçsuzdurlar bizde adalet istiyoruz ama zamanında gelen adalet geç gelen bir adalet değil
basketbol faciasındaki gibi bir adalet değil
benim de gücüme gidiyor beşte beş yapan bir kulübün itibarının böyle yerlere indirgenmesi ama yapacak bir şey yok.
koskoca savcı oyun oynayacak hali yok sadece adalet istiyoruz haklıya hakkı verilsin haksızdan hakkı alınsın ne haketmişsek o ceza verilsin sadece bu.
Erman toroglunun aciklamalari yanlis anlamayin ortaligi kizistirmak degil amacim sadece paylasayim dedim
http://www.internetspor.com/video-ga...ima-cevap.html
Ben şeyi anlamadım AKP'li bir milletvekili dedi ki, "konunun üzerine gidilirse Ergenekon'un finansal tarafıyla ilgili de bişeyler çıkabilir gibi geliyor bana" Pardon? ! ne biliyorsun arkadaş? nasıl biliyorsun? nasıl bilebilirsin? Bu nasıl bağımsız yargı, bu nasıl devlet anlayışı? Biri bana bunları açıklayabilsin kurban kesicem yeminle
Bazı kişiler ve kanallar olaya istediği gibi yön vermeye çalışıyor.Emniyetin ya da başka birilerinin çıkıp olayı aydınlatması lazım.
Şu an CNN'de olayın şike kapsamında değil suç örgütü kapsamında olduğu söyleniyor. Bu yüzden de dava Beşiktaş'ta görüşülüyormuş. Ergenekon'un spor ayağı diyorlar. Askeri ihaleler falan varmış Aziz Yıldırım ile ilgili. Savcılığa yollandığı zaman gözaltındakiler herşey netleşecek galiba. Biraz daha sabretmek lazım. Çarşamba-Perşembe günü bazı şeyler netleşecek gibi geliyor bana...
Antu'da da son olaylarla ilgili yeterince sahip çıkılmadığı için çoğu kişi hesabını kapatıyor. Yeni bir site hazırlanacakmış galiba. Antu da karışmış durumda...
Aziz Yıldırım'ın bir sürü askeri ihale kazandığını biliyorum hatta buradaki Hava İkmal Komutanlığına sürekli gelir gider iş sebebiyle...