1 ile 30 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

@yolcu

ben iddiaların hiçbirine inanmıyorum ve eminimki sonuçta benim beklediğim gibi olacak , ama YETER ! çok değil bundan aylar önce dünyaca ünlü basketbolcumuz Taurusi doping yapmışmış diye medya tarafından yerin dibine sokulduk 3 hafta sonra pardon hata yapmışız diye belki de avrupa şampiyonu olacak takımı yerle bir ettiler bu ayak oyunları nereye kadar sürecek ? ne zamana kadar tepkisiz kalacaz ? Türkiye'de şuanda sporun en önemli kulübü olan bu oluşumu böyle mi durduracaklar ? yazıklar olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @yolcu

ben iddiaların hiçbirine inanmıyorum ve eminimki sonuçta benim beklediğim gibi olacak , ama YETER ! çok değil bundan aylar önce dünyaca ünlü basketbolcumuz Taurusi doping yapmışmış diye medya tarafından yerin dibine sokulduk 3 hafta sonra pardon hata yapmışız diye belki de avrupa şampiyonu olacak takımı yerle bir ettiler bu ayak oyunları nereye kadar sürecek ? ne zamana kadar tepkisiz kalacaz ? Türkiye'de şuanda sporun en önemli kulübü olan bu oluşumu böyle mi durduracaklar ? yazıklar olsun.
    kardeş senin inanmaman bir şey ifade etmiyor umarım öyledir umarım suçsuzdurlar bizde adalet istiyoruz ama zamanında gelen adalet geç gelen bir adalet değil
    basketbol faciasındaki gibi bir adalet değil
    benim de gücüme gidiyor beşte beş yapan bir kulübün itibarının böyle yerlere indirgenmesi ama yapacak bir şey yok.
    koskoca savcı oyun oynayacak hali yok sadece adalet istiyoruz haklıya hakkı verilsin haksızdan hakkı alınsın ne haketmişsek o ceza verilsin sadece bu.

Mesaj Yetkileri