http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net...pXg9fL%7E6Mdk_
Printable View
Albayrak, "Hamit'e yuvasına geldiği için teşekkür ediyorum. Ne kadar mutlu olduğumu söylemem, kendisine çok büyük teklifler vardı."
Albayrak : "Uzun uzun görüşmeler oldu. Fatih Hoca'ya sözü vardı ve Fatih Hoca'yla çalışmak istediğini söyledi.
Albayrak : "Hamit'i 24 saatte 48 defa aradım, ben uyumuyorum sen de uyuma dedim"
Albayrak: Kendisine çok ciddi teklifler vardı, bu teklifleri gördüm. Parayı tercih etseydi, başka takıma giderdi.
Albayrak : Fatih Hoca'ya da söz vermişti. Bu transfer için Fatih Hoca da çok emek verdi.
Albayrak : "Amrabat ile 7-8 aydır bir çalışmamız var ama henüz imza atılmadı. Hamit gibi burada antrenmana çıktıktan sonra konuşalım"
:icon_lol: koptum yav gece gece
Lig TV Son Dakika : Şener "Burak transferi sonrası Galatasaray'la dostluğumuz bitti. Dost kalmamız daha önemliydi. Galatasaray ve Burak defteri kapanmıştır"
http://www.ligtv.com.tr/haber/sener-gsaraya-sert-cikti
Galatasaray bu sene 82 Puan alır 2 sene önceki Trabzonspor'un kadroyu kuruyor :D Arayada bir iki tane iyi oyuncu serpiştiriyor :D
teşekkürler sadri başgan.
Kendisi Fenerbahçe ile olan dostluğu bitirdiğinden beri puan alamıyor Trabzonspor Fenerbahçe'den. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum ben de.
Trabzonla dostmuyduk ki zaten?Birazda kendi kafasını vursun oyuncular niye bizden gidiyor diye.
Sonra bizim futbolumuz böyle adamlar yüzünden gelişmiyor. İstikbali için Trabzon'a gidecekmiş yok artık. Adam gitmek istedi o kadar Lazio'yla anlaştı sen işi yokuşa sürdün yok peşindi yok televizyon mu alıyosunuz yok öyle yok böyle. Kendisi söyledi bizim 7 milyon verdiğimizi ama kabul etmediğini. Sen gitmek isteyen adamın önünü tıkarsan, işi yokuşa sürersen kaçar kusura bakma Sadri bey.
Sinirlenmeyin arkadaşlar aynı şeyleri biz yaşarken siz destek çıkıyordunuz çıkacak aheste aheste...
Gülüp geçin. Kafaya takmaya değmez :)
Burak'a istikbalini kazandıran Trabzonspor değil mi?
Galatasaray'a gidişi istikbal için değil hedeflerini gerçekleştirmek için olabilir. Mesela bu sezon Şampiyonlar Liginde oynama hedefi gibi. O yüzden geleceğimi kurtarıyorum lafı bence de olmamıştır.
Bunun yanında elin adamı Galatasaray'dan ayrılılıp 10 takım gezdikten sonra Fenerbahçe'ye gidince kin besliyorsunuz. Nasıl olur da Fenerbahçe'ye gider?
Beşiktaş'da ve Fenerbahçe'de tutunamayan Burak'ı Türkiye'nin starı yapan Trabzonspor'un hiç sitem hakkı yok mu?
.........................Quote:
Şener: Galatasaray ile dostluğumuz bitti
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak'ın Galatasaray'a transferiyle ilgili "sert ve ağır" sözler sarfetti. 14/07/12 13:15
Sadri Şener "Burak transferi sonrası Galatasaray ile dostluğumuz bitti. Dost kalmamız daha önemliydi. Galatasaray ve Burak defteri kapanmıştır" dedi.
Şener "Bizden 100 Burak gider ama Galatasaray 1 tane Trabzonspor dostluğunu bulamaz daha. Galatasaray'da artık tek arkadaşımız kalmadı ama şöyle bir tavsiyem var; sadece bizden değil diğer takımlardan yaptıkları transferlerde de hep isimleri çıkmaya başladı. Galatasaray'a pek yakışmıyor bunlar. Ben Burak'ın karakterinin böyle olduğunu bilmiyordum; o benim yanılgım oldu. Demek ki Galatasaray Lisesi'nin müfredatına bir-iki ders daha eklemek lazım" şeklinde konuştu.
DHA
Buraya girip yorum yapmak adetim değildir, bilirsiniz.
Burak benim bildiğim bir kaç kez demeç verdi yurt dışında oynamak istiyorum diye.Ceyhun, Selçuk, Engin Baytar, Umut ve son olarak Burak.Biraz empati yapmayı deneyin.
Çok değil, yakın tarihe bir dönüp bakın Ali Turan'ı, Mustafa Sarp'ı, Sezer Öztürk ve Ufuk Ceylan'ın kafalarının nasıl karıştırılıp ortada bırakıldığını..Bunları bir araştırın bilmiyorsanız bile.Medyada çok adı geçmemesine rağmen Alper Potuk için Halil Ünal yorumu:
"Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor tekliflerini ilettiler. Sanırım Galatasaray oyucunun kendisiyle görüştü" diye konuştu.
(Hürriyet)
Ve son olarak Amrabat.Biraz dobra olmayı deneyin ya.Bu kafayla olmaz.
Büyük takımsan elindeki oyuncunu tutarsın, rakibine kaptırmazsın Sadri başkan. Kaptırıyorsan -ki hemde 1 değil, 2 değil- sorun rakibinde değil senin takımındadır. Yapılan herşey legal, ortamı boş yere geriyor sadece.
Saydığınız isimlerin hiç birisi ortada bırakılmadı, Sezer istendi ama alınmadı/alınamadı. Ufuk, hala yedek kalecimiz. Mustafa 2 sezonda ligde 51 maç forma giydi, Ali Turan sözleşmesi biterken alındı, gerekli şanslar Rijkaard tarafından verildi ama iyi kullanamadı ve gönderildi.
Abi tamam Selçuk'ta hatalı olabiliriz ki sözleşmesi bitiyordu Selçuk'un bana göre hatalı da değiliz. Ceyhun kadroya girememeye başlamıştı, Engin'i göndermek için ellerinden geleni yaptılar. Umut zaten Touluse'un futbolcusuydu bundan Trabzon'a ne. Ali Turan olayı tıpkı Selçuk gibiydi sözleşmesi bitiyordu imzalamadı, gidicem dedi Kayseri işi fazla abarttı. Sarp'la Ufuk hakkında bişey diyemem çünkü hatırlamıyorum olayları. Sezer Öztürk kısmınıda hatırlamıyorum zaten o Fener'e gitmedi mi ? Alper Potuk konusunda da kulübüyle görüştüğümüz defalarca yazıldı çizildi hatta CAS'tan haber bekledikleri için transfer bekletildi eğer Beşiktaş'ın cezası kalksaydı Alper'i bırakacaklardı denildi. Amrabat olayı tamamen saçma sapan bi olay oldu hala çözemedim ben orda kim hatalı olayın iç yüzü ne.
yani diyor ki: transfer şikesi yaptınız.
özeti budur.
Ya yeter artık be bu nedir ya transfer şikesi şikesi.Arkadaş kontratında ki parayı yatırıp alıyoruz adamı ya.Kafayı çalıştırsaydınız da düzgün kontrat yaptırsaydınız.Kimse Trabzon'a suç atmıyorda yine biz kontrata göre davrandığımız için suçlu oluyoruz.Ayıptur yahu yapmayın artık bu kadarda.Bu arada bu olay sayesinde Fenerbahçe ve Trabzonlu taraftarları da bir nebze olsun yakınlaştırabildiysek ne mutlu bize hayır işlemiş olduk.
valla keşke biraz nereden baktığınızın farkına varabilseydiniz.
bizim demek istediklerimizle, sizlerin anladıkları çok farklı. kontrat falan şurada dursun.
Maşallah Kayseri Troisi'yi alırken, Trabzon Halil'i alırken kimsenin sesi çıkmıyordu. Biz sözleşmesindeki şarta göre alıyoruz hemde ısrarla bekleyerek. Burak gitti de biz mi izin vermedik sanki.
Aman kontrat şurada dursun zaten.Sakın ondan bahsedilmesin nerde alevere dalavereli konular var oralara girelim di mi? Yapmayın etmeyin gözünü seveyim.Neyse Trabzon'la iyi dostluklar size kol kola oynarsınız maçları artık.Gerçekten de bu sefer biz 17 ye 1 kaldık.Ama işte hepsi başarılarımızdan kıskanılıyoruz.
Problemi bir takıma yüklemek bence yanlış 3 tarafta suçlu
1-TS kulübü elindeki oyuncunun değerini bileceksin 5 m değer biçmiş isen o paraya gidince ağlamayacaksın,Selçuğun sözleşmesinide bitimine 1 ay varken değil 1 yıl varken uzatacaksın.
2-Burak-Selçuk-Engin vs Trabzona ölürüm burda çok mutluyum Tr de başka takıma gitmem,doğuştan şu takımlıyım diye abuk sabuk konuşup kendini küçük düşürmeyeceksin bu örneklere Mehmet Topuz,Serdar Kesimalda eklenir.
3-Satın alan kulüp,önce futbolcunun aklını çeliyor teklifi ona yapıyor,önce kulübüne teklif yaparsın sonra usulü neyse parayı verir alırsın.Bu sözleşmesi 1 yıl içinde sona erecek futbolcu için geçerli değil,daha sözleşmesinin bitmesine çok olan Amrabat örneği gibi Beşiktaşın Mehmet Topuz örneği gibi oyuncular için geçerli.
Dolayısıyla 1 futbolcunun adam gibi transferi için adam gibi 3 unsurun bulunması gerekir.
F.Bahçe-Liverpool-Kuyt
F.Bahçe-Kayseri-Topuz-Serdar-Hasan gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=mj0ZuLdtyas
Nasıl gitsin diyeyim ki ben bu adam için..
Burada kesin olmayan şeyleri ısrarla dile getiriyorsunuz.Biz mahkeme de karar çıkmasına rağmen o konu hakkında bir şey yazdığımız da mesajlarımız siliniyor.Ama bizim bu olayla ilgili herhangi bir yerde herhangi bir cezamız olmamasına rağmen bunların burda bol bol konuşulmasına izin veriliyor.Tamamdır anladım.
Ehehehe.
Nese Merthan Caner Ozturk Roportaji.
[YOUTUBE="s1yiWKs5h40"]Ntvspor'daki Mertan Caner Öztürk roportaji.[/YOUTUBE]
Aslanim Elmander :D
http://cdn.galatasaray.org/images/ga...898bac24c8.jpg
Önümüzde Assaidi örneği var. Biz ilk olarak yine oyuncuyla görüştük. Daha sonra Assaidinin başkanı açıklama yaptı " Bildiğim kadarıyla Galatasaray oyuncu ile görüştü ve anlaştı. Son olarak bizde görüşeceğiz" şeklinde. Bakın adam ne kadar doğal karşılıyor yurt dışında. Ama bizde olunca olaylaar olaylar.
Ne şikeci takımız be transferlerimiz hep şaibeli hep usulsüz.Kendi hallerine bakmaksızın birde laf söyleyenlerede gülmemek elde değil...
Çok doğru söylemişsin sırf taraftarın tepkisini azaltmak için bize saldırıyor Sadri Şener.
Bu oyuncuyla görüşme konusunda benim fikrim biraz farklı. Ben Türkiye'de bu işin fazla abartıldığını düşünüyorum. Ben kimsenin oyuncunun önüne sözleşmeyi koyup sen bunu imzala biz kulübünü hallederiz dediğini düşünmüyorum. Oyuncu ya da menajeri aranıyordur. Böyle böyle biz seni almak istiyoruz eğer sende bizde oynamak istersen kulübünle görüşelim deniliyordur. Bu olayın bazı takımlar tarafından fazla abartıldığını düşünüyorum. Ya da şu an Pollyanna kıvamına geldim o da olabilir :n::n:
Böyle denilince sanırım makbul oluyor.
Millet transfer şikesi diyince yaptırım uygulanmıyor.Biz mahkeme kararıyla tescillenmiş birşeyi konuşunca yaptırım uygulanıyor.
Fenerbahçe 2010-2011 sezonunda ŞİKE YAPMIŞTIR.Çamur değil gerçek bunlar kabul edilse iyi olur.
Nasıl güzel oldu değil mi ?
Futbolcularin Bonservis ve Yillik Alacak Ucretleri uzerine yapilan bir mali tablo incelemenizi oneririm.
http://s7.directupload.net/images/120714/ppe6msuk.jpg
Aynen iş şike muhabbetine döndü. Şikeli olsa böyle mi olurdu diye herkes yazıyordu. Şikeli maç nasıl oluyor dedim. Ses seda çıkmadı.
Transferin şikelisini Galatasaray yapıyorda şikesizi nasıl oluyor?
Çok gizli ortamlarda iki yetkili görüşür ve oyuncunun satışı için 10 milyona anlaşırlar. Bu anlaşmayı sadece 2 yetkili ve Allah biliyordur. Anlaşma yapılır yapılmaz artık transfer konusu halka malolur. Basında yer alır ve oyuncu ile görüşmelere başlanır.
Böyle sananlar var sanırım.