Sayfa 227 / 578 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
6,781 ile 6,810 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Abi tamam Selçuk'ta hatalı olabiliriz ki sözleşmesi bitiyordu Selçuk'un bana göre hatalı da değiliz. Ceyhun kadroya girememeye başlamıştı, Engin'i göndermek için ellerinden geleni yaptılar. Umut zaten Touluse'un futbolcusuydu bundan Trabzon'a ne. Ali Turan olayı tıpkı Selçuk gibiydi sözleşmesi bitiyordu imzalamadı, gidicem dedi Kayseri işi fazla abarttı. Sarp'la Ufuk hakkında bişey diyemem çünkü hatırlamıyorum olayları. Sezer Öztürk kısmınıda hatırlamıyorum zaten o Fener'e gitmedi mi ? Alper Potuk konusunda da kulübüyle görüştüğümüz defalarca yazıldı çizildi hatta CAS'tan haber bekledikleri için transfer bekletildi eğer Beşiktaş'ın cezası kalksaydı Alper'i bırakacaklardı denildi. Amrabat olayı tamamen saçma sapan bi olay oldu hala çözemedim ben orda kim hatalı olayın iç yüzü ne.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

yani diyor ki: transfer şikesi yaptınız.

özeti budur.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Ya yeter artık be bu nedir ya transfer şikesi şikesi.Arkadaş kontratında ki parayı yatırıp alıyoruz adamı ya.Kafayı çalıştırsaydınız da düzgün kontrat yaptırsaydınız.Kimse Trabzon'a suç atmıyorda yine biz kontrata göre davrandığımız için suçlu oluyoruz.Ayıptur yahu yapmayın artık bu kadarda.Bu arada bu olay sayesinde Fenerbahçe ve Trabzonlu taraftarları da bir nebze olsun yakınlaştırabildiysek ne mutlu bize hayır işlemiş olduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

valla keşke biraz nereden baktığınızın farkına varabilseydiniz.

bizim demek istediklerimizle, sizlerin anladıkları çok farklı. kontrat falan şurada dursun.
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Maşallah Kayseri Troisi'yi alırken, Trabzon Halil'i alırken kimsenin sesi çıkmıyordu. Biz sözleşmesindeki şarta göre alıyoruz hemde ısrarla bekleyerek. Burak gitti de biz mi izin vermedik sanki.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

bizim demek istediklerimizle, sizlerin anladıkları çok farklı. kontrat falan şurada dursun.
    Aman kontrat şurada dursun zaten.Sakın ondan bahsedilmesin nerde alevere dalavereli konular var oralara girelim di mi? Yapmayın etmeyin gözünü seveyim.Neyse Trabzon'la iyi dostluklar size kol kola oynarsınız maçları artık.Gerçekten de bu sefer biz 17 ye 1 kaldık.Ama işte hepsi başarılarımızdan kıskanılıyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Transfer şikesi yaptı diyorsunuz, açıklayın görelim nerede ne yapmışız

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Problemi bir takıma yüklemek bence yanlış 3 tarafta suçlu

1-TS kulübü elindeki oyuncunun değerini bileceksin 5 m değer biçmiş isen o paraya gidince ağlamayacaksın,Selçuğun sözleşmesinide bitimine 1 ay varken değil 1 yıl varken uzatacaksın.

2-Burak-Selçuk-Engin vs Trabzona ölürüm burda çok mutluyum Tr de başka takıma gitmem,doğuştan şu takımlıyım diye abuk sabuk konuşup kendini küçük düşürmeyeceksin bu örneklere Mehmet Topuz,Serdar Kesimalda eklenir.

3-Satın alan kulüp,önce futbolcunun aklını çeliyor teklifi ona yapıyor,önce kulübüne teklif yaparsın sonra usulü neyse parayı verir alırsın.Bu sözleşmesi 1 yıl içinde sona erecek futbolcu için geçerli değil,daha sözleşmesinin bitmesine çok olan Amrabat örneği gibi Beşiktaşın Mehmet Topuz örneği gibi oyuncular için geçerli.

Dolayısıyla 1 futbolcunun adam gibi transferi için adam gibi 3 unsurun bulunması gerekir.

F.Bahçe-Liverpool-Kuyt
    F.Bahçe-Kayseri-Topuz-Serdar-Hasan gibi.
    Last edited by Nedvedmania : 14.Temmuz.2012 at 16:15 Reason: Kelimelerimize dikkat edelim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yani diyor ki: transfer şikesi yaptınız.

özeti budur.
    Cagrimi bir kere daha yinelitim.o cok zeki Fbli avukatlar dernegine gidin size yardimci olurlar.gidin suc duyurusunda bulunun.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

http://www.youtube.com/watch?v=mj0ZuLdtyas

Nasıl gitsin diyeyim ki ben bu adam için..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Burada kesin olmayan şeyleri ısrarla dile getiriyorsunuz.Biz mahkeme de karar çıkmasına rağmen o konu hakkında bir şey yazdığımız da mesajlarımız siliniyor.Ama bizim bu olayla ilgili herhangi bir yerde herhangi bir cezamız olmamasına rağmen bunların burda bol bol konuşulmasına izin veriliyor.Tamamdır anladım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ehehehe.

Nese Merthan Caner Ozturk Roportaji.

[YOUTUBE="s1yiWKs5h40"]Ntvspor'daki Mertan Caner Öztürk roportaji.[/YOUTUBE]

Aslanim Elmander

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Önümüzde Assaidi örneği var. Biz ilk olarak yine oyuncuyla görüştük. Daha sonra Assaidinin başkanı açıklama yaptı " Bildiğim kadarıyla Galatasaray oyuncu ile görüştü ve anlaştı. Son olarak bizde görüşeceğiz" şeklinde. Bakın adam ne kadar doğal karşılıyor yurt dışında. Ama bizde olunca olaylaar olaylar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne şikeci takımız be transferlerimiz hep şaibeli hep usulsüz.Kendi hallerine bakmaksızın birde laf söyleyenlerede gülmemek elde değil...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Problemi bir takıma yüklemek bence yanlış 3 tarafta suçlu

1-TS kulübü elindeki oyuncunun değerini bileceksin 5 m değer biçmiş isen o paraya gidince ağlamayacaksın,Selçuğun sözleşmesinide bitimine 1 ay varken değil 1 yıl varken uzatacaksın.

2-Burak-Selçuk-Engin vs Trabzona ölürüm burda çok mutluyum Tr de başka takıma gitmem,doğuştan şu takımlıyım diye abuk sabuk konuşup kendini küçük düşürmeyeceksin bu örneklere Mehmet Topuz,Serdar Kesimalda eklenir.

3-Satın alan kulüp,önce futbolcunun aklını çeliyor teklifi ona yapıyor,önce kulübüne teklif yaparsın sonra usulü neyse parayı verir alırsın.Bu sözleşmesi 1 yıl içinde sona erecek futbolcu için geçerli değil,daha sözleşmesinin bitmesine çok olan Amrabat örneği gibi Beşiktaşın Mehmet Topuz örneği gibi oyuncular için geçerli.

Dolayısıyla 1 futbolcunun adam gibi transferi için adam gibi 3 unsurun bulunması gerekir.

F.Bahçe-Liverpool-Kuyt
    F.Bahçe-Kayseri-Topuz-Serdar-Hasan gibi.
    Çok doğru söylemişsin sırf taraftarın tepkisini azaltmak için bize saldırıyor Sadri Şener.

Bu oyuncuyla görüşme konusunda benim fikrim biraz farklı. Ben Türkiye'de bu işin fazla abartıldığını düşünüyorum. Ben kimsenin oyuncunun önüne sözleşmeyi koyup sen bunu imzala biz kulübünü hallederiz dediğini düşünmüyorum. Oyuncu ya da menajeri aranıyordur. Böyle böyle biz seni almak istiyoruz eğer sende bizde oynamak istersen kulübünle görüşelim deniliyordur. Bu olayın bazı takımlar tarafından fazla abartıldığını düşünüyorum. Ya da şu an Pollyanna kıvamına geldim o da olabilir

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Çamur değil, gerçek bunlar. Kabul edilse iyi olur.
    Böyle denilince sanırım makbul oluyor.

Millet transfer şikesi diyince yaptırım uygulanmıyor.Biz mahkeme kararıyla tescillenmiş birşeyi konuşunca yaptırım uygulanıyor.

Fenerbahçe 2010-2011 sezonunda ŞİKE YAPMIŞTIR.Çamur değil gerçek bunlar kabul edilse iyi olur.

Nasıl güzel oldu değil mi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Önümüzde Assaidi örneği var. Biz ilk olarak yine oyuncuyla görüştük. Daha sonra Assaidinin başkanı açıklama yaptı " Bildiğim kadarıyla Galatasaray oyuncu ile görüştü ve anlaştı. Son olarak bizde görüşeceğiz" şeklinde. Bakın adam ne kadar doğal karşılıyor yurt dışında. Ama bizde olunca olaylaar olaylar.
    roma bu yüzden ceza aldı.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Futbolcularin Bonservis ve Yillik Alacak Ucretleri uzerine yapilan bir mali tablo incelemenizi oneririm.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

roma bu yüzden ceza aldı.
    Aynen iş şike muhabbetine döndü. Şikeli olsa böyle mi olurdu diye herkes yazıyordu. Şikeli maç nasıl oluyor dedim. Ses seda çıkmadı.

Transferin şikelisini Galatasaray yapıyorda şikesizi nasıl oluyor?

Çok gizli ortamlarda iki yetkili görüşür ve oyuncunun satışı için 10 milyona anlaşırlar. Bu anlaşmayı sadece 2 yetkili ve Allah biliyordur. Anlaşma yapılır yapılmaz artık transfer konusu halka malolur. Basında yer alır ve oyuncu ile görüşmelere başlanır.

Böyle sananlar var sanırım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Saydığınız isimlerin hiç birisi ortada bırakılmadı, Sezer istendi ama alınmadı/alınamadı. Ufuk, hala yedek kalecimiz. Mustafa 2 sezonda ligde 51 maç forma giydi, Ali Turan sözleşmesi biterken alındı, gerekli şanslar Rijkaard tarafından verildi ama iyi kullanamadı ve gönderildi.
    Bali Sezer'e demeyin. Manisa'nın uğratıldığı zarar ortada. Kaça gidecek adam hangi takıma kaç paraya gitti. Sezer gibi adam o süreçte 850 bin Euro'ya ayrıldı. Adama Galatasaray birşey yapmadıda biz mi kafasını karıştırdık.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Bali Sezer'e demeyin. Manisa'nın uğratıldığı zarar ortada. Kaça gidecek adam hangi takıma kaç paraya gitti. Sezer gibi adam o süreçte 850 bin Euro'ya ayrıldı. Adama Galatasaray birşey yapmadıda biz mi kafasını karıştırdık.
    Ben ortada bırakılmadığını söyledim ve açıkladım Sezer istendi, görüşüldü, teklif sunuldu ama anlaşılamadı. En azından bizim basından bildiğimiz bu. Bence bizim insanlarımız transfer konusunda fazla heyecanlı, pek düşünmeden daha doğrusu sadece karşı tarafı yermek için uğraştığından oluyor bunlar. İllegal birşey yapılsa cezasız kalmaz, herkes içini ferah tutsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ayartıyoruz, ama ortada da bırakmıyoruz
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hazırlık Maçı | Yarın 14:00 Galatasaray - El-Jaish (Canlı) Euro Futbol - Euro Futbol HD

Nesil
    2007
    Yer
    34

ayartıyoruz, ama ortada da bırakmıyoruz
    Ayartmak ne demek? Transfer edilen her oyuncu ayartılmıştır. Transfer edilmeye çalışılan her oyuncu da ayartılır.

Bir kulübe bağlı oyuncuyu istiyorsunuz, düşünme yeteneği olmayan bir hayvanı değil. Tabikide oyuncuyla görüşeceksin, teklifim de budur dersin. Ortada yanlış bir şey yok, eğer olsaydı cezasız kalmazdı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ahlaki değerler çıkış noktası olarak kullanılıyor.

Orijinal FM Alın başlığı açsak herkesin nasıl hak, hukuksever olduğunu görürüz. O yüzden Amrabat'a 30 Milyon verseydik Kayseri mi? Amrabat mı? Farketmezdi. Gidip sokaktan birisi ile de görüşebilirdin.

Ee, Kayseri'nin istediği olmayınca haliyle Galatasaray oyuncumuzu ayarttı diyecek. Trabzonspor Burak'ı elinde tutamıyor ve istediği de olmayınca Galatasaray'dan dost olmaz diyor.

Olay belli ama diğer yönünü de konuşalım. Galatasaray yönetimi de oyuncu ayartıyorsa yapmaması lazım. Oyuncu ayartıyor diye ortada gezenlerde Galatasaray ile görüşme yapmamalıdır. Mesela Hurma neden Amrabat transferi için tekrar masaya oturuyorsun. Gaziantepspor Olcan meselesinde ortaya çıktın, Dany niye satıyorsun. Eskişehirspor madem ayartma var Alper Potuk için tekrardan niye masaya oturuyorsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadri Şener ağlayacağına taksitli 5 M €'yu kabul etseydi şimdi Lazio'da oynuyordu Burak.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

olay yine dallanıp budaklandı.

anlatılmak istenen şu yazıda anlatılmış. şekip mosturoğlu, raporlu sakat emenike... daha da birşey demiyorum.

---

http://www.yurtgazetesi.com.tr/%E2%8...kale,1392.html
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Resmi transfer döneminde teklif yapmakta suç olmuş neyse dediğin gibi çok uzatıldı yeter bu kadar bitirelim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Harry Kewell, Avustralya'nin gelmis gecmis en iyi futbolcusu secildi.

Aaah ah
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

olay yine dallanıp budaklandı.

anlatılmak istenen şu yazıda anlatılmış. şekip mosturoğlu, raporlu sakat emenike... daha da birşey demiyorum.

---

http://www.yurtgazetesi.com.tr/%E2%8...kale,1392.html
    Bu yazıyı yazan arkadaş bir gazeteci değil, bir taraftardır. O yüzden kontratı biten oyuncularla görüşen başka kulüpler için "oyuncularımı ayartıyorlar" diyerek feryat eden Süleyman Hurma ile bu gazetecilikle alakası olmayan yazarımsı taraftarın arasında futbol bilgisi bakımından bir fark göremiyorum.

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Resmi transfer döneminde teklif yapmakta suç olmuş neyse dediğin gibi çok uzatıldı yeter bu kadar bitirelim.

benim yazacağımı daha önce yazmış arkadaş.

Mesaj Yetkileri