Sercan için İbrahim Yazıcı'nın Mehmet Topuz olayında olduğu gibi iki büyük kulübü Sercan için karşı karşıya getirerek mevzunun transferden daha çok inat işine dönüşmesini istediğini düşünüyorum. Sercan'ın menajeri çıkıyor; Galatasaray bir teklif teklif yaptı, Fenerbahçe'nin de yeni teklifle geleceğini düşünüyoruz diyor. İbrahim Yazıcı Fenerbahçe'nin teklifinden bahsederken Galatasaray'ın da hala talip olmasından söz ediyor. Yalnız ben bu işin Mehmet Topuz olayındaki gibi inada bineceğini sanmıyorum. Çünkü oradaki şartlar farklıydı. Her zaman söylediğim gibi oyuncu maliyetlerine girmeyi pek sevmesem de 7 M € + Vederson teklifinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Yedek forvete ihtiyacımız var mı ? Evet var ama milyon eurolar da kolay girmiyor kulüp kasasına. Ha olur da 7-8 m € + Vederson verilirse vay efendim niye böyle para verildi demem. Çünkü o kulübün mali yapısını detaylı bilen insanlar var orada. O konuda tek tepkim Vederson'un gidişi olur. Çünkü sol bekte başka alternatif yok. Uğur bana göre sol bek alternatifi değildir.
Beşiktaş Tabata'ya 8 m € verebilir. Azdır, çoktur tartışılır ama Beşiktaş bu sezon ŞL pastasını tek başına yiyor. Dolayısıyla yok efendim Beşiktaş Tabata'ya şu kadar verdi biz de şu kadar isteriz şeklindeki düşünceler Bursaspor açısından normal gözükse de Fenerbahçe cephesinden öyle gözüktüğünü sanmıyorum.
Sercan'ın bu yıl Bursaspor'dan ayrılacağını sanmıyorum. Türk futbolu adına hayırlısı olsun.