Sayfa 175 / 896 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
5,221 ile 5,250 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sercan için İbrahim Yazıcı'nın Mehmet Topuz olayında olduğu gibi iki büyük kulübü Sercan için karşı karşıya getirerek mevzunun transferden daha çok inat işine dönüşmesini istediğini düşünüyorum. Sercan'ın menajeri çıkıyor; Galatasaray bir teklif teklif yaptı, Fenerbahçe'nin de yeni teklifle geleceğini düşünüyoruz diyor. İbrahim Yazıcı Fenerbahçe'nin teklifinden bahsederken Galatasaray'ın da hala talip olmasından söz ediyor. Yalnız ben bu işin Mehmet Topuz olayındaki gibi inada bineceğini sanmıyorum. Çünkü oradaki şartlar farklıydı. Her zaman söylediğim gibi oyuncu maliyetlerine girmeyi pek sevmesem de 7 M € + Vederson teklifinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Yedek forvete ihtiyacımız var mı ? Evet var ama milyon eurolar da kolay girmiyor kulüp kasasına. Ha olur da 7-8 m € + Vederson verilirse vay efendim niye böyle para verildi demem. Çünkü o kulübün mali yapısını detaylı bilen insanlar var orada. O konuda tek tepkim Vederson'un gidişi olur. Çünkü sol bekte başka alternatif yok. Uğur bana göre sol bek alternatifi değildir.

Beşiktaş Tabata'ya 8 m € verebilir. Azdır, çoktur tartışılır ama Beşiktaş bu sezon ŞL pastasını tek başına yiyor. Dolayısıyla yok efendim Beşiktaş Tabata'ya şu kadar verdi biz de şu kadar isteriz şeklindeki düşünceler Bursaspor açısından normal gözükse de Fenerbahçe cephesinden öyle gözüktüğünü sanmıyorum.

Sercan'ın bu yıl Bursaspor'dan ayrılacağını sanmıyorum. Türk futbolu adına hayırlısı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Yalanlamada direkt olarak Sercan transferi gündemimizde yok anlamını çıkaramadım..
    Son 3 gün artık bekleyip görmek gerek..

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

ben hala sercan ı alacağımzı düşünüyorum yanına caner de olursa harika olur daha önce de dedim zaten fener sercan ve caner alsın diye 2 genç yetenek .İki oyuncuda çok yönlü topla iyi teknik adam geçebilen oyuncular bekliyoruz çubukluyu giymelerini

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

SAT-MI-YO-RUZ

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    SAT-MI-YO-RUZ

bir anda aklıma m.topuz la g.ünal geldi nedense

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    bir anda aklıma m.topuz la g.ünal geldi nedense
    Nedense onlar İstanbulda oynamak için can atanlardandı..

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

ben sercan ve canerin fenerbahçe kulübüne geleceğini sanmıyorum...

neden mi..

şimdi takımda brezilyalıların çoğunluğu aşikar..caner de sercan da takımla uyuşmayı ve ileri düzeyde bir performans sergileme çabası içinde olacaklar..ve bu neden onlara ayak bağı olacak diye düşünüyorum...

2.neden rjiakaard faktörü..iki oyuncu da belki de hayatlarında en iyi teknik direktörle çalışma fırsatı bulacaklar..

3.neden arda-keita-kewell-baros-elano gibi yıldızlarla oynama fırsatı ve de kendilerini geliştirme imkanları var..

bu yüzden gse gelme ihtimali daha yüksek ki fenerbahçenin resmi sitesinden de yalanlama gelmiş..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe de kendilerini geliştirme imkanları yokmu yani ? caner erkin bir solbek oyuncusu olarak brezilya milli takımının solbeki andre santos , ve dünyanın efsane olmuş sayılı solbeklerinden roberto carlostan öğreneceği bir şeyler olamaz mı yani ? veya sercan yıldırımın türkiyenin şu andaki en iyi forvetlerinden biri olan semihten avrupa kupasını kazanmış takımın 3.forveti , la liga gol kralı olmuş bir forvetten öğreneceği bir şeyler olamaz mı sence ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

1-Caner Erkin bir solbek oyuncusu değil..
    2-Semih Türkiyenin en iyi forvetlerinden biriyse neden ilk 11 oynamıyor.sürekli oynamayan adam kendini geliştiremez.
    3-madem kendini geliştirmeye müsait bir ortam vardı Gökhan Emreciksin,İlhan Parlak ve daha niceleri kaybolup gitti..

İlhan Parlakı Real Madrid isiyordu bir aralar ne oldu anlatır mısın bana.Aynı şey Sercanın başına gelse ne olacak..yapmayın aga işte herşey ortada fenerbahçede genç oyuncuların kendini geliştirmeye uygun bir ortam yok..genç varsa bile gökhan gönül gibi onlarda sonradan alınmışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attiilla View Post
    ben sercan ve canerin fenerbahçe kulübüne geleceğini sanmıyorum...

neden mi..

şimdi takımda brezilyalıların çoğunluğu aşikar..caner de sercan da takımla uyuşmayı ve ileri düzeyde bir performans sergileme çabası içinde olacaklar..ve bu neden onlara ayak bağı olacak diye düşünüyorum...

2.neden rjiakaard faktörü..iki oyuncu da belki de hayatlarında en iyi teknik direktörle çalışma fırsatı bulacaklar..

3.neden arda-keita-kewell-baros-elano gibi yıldızlarla oynama fırsatı ve de kendilerini geliştirme imkanları var..

bu yüzden gse gelme ihtimali daha yüksek ki fenerbahçenin resmi sitesinden de yalanlama gelmiş..
    Milli takımda sanki Fenerbahçe'nin oyuncusu yok.Türk oyuncular orda oynayamıyor,Fenerbahçe'de yıldız oyuncu yokmuş gibi konuşuyorsun.Roberto Carlos'dan birşey öğrenemezler yani Daum'unda kalitesinin farkındasındır umarım.Galatasaray'ı Barcelona yapıp Fenerbahçe'yi 2.tercih yapmak yanlış olmuş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Semih'in Türkiye'deki en iyi forvetlerden biri (bana göre en iyisi) olduğunu kabul etmemişsin.Sana o kadar şey yazdğım için kusura bakma.
    Last edited by MeMo : 29.Ağustos.2009 at 20:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

anlatamıyorum herhalde

bir oyuncu mükemmel olabilir,yetenekli olabilir,takımına çok katkı yapabilir,kariyeri süper olabilir ama birşey öğretemeyedebilir öğretme yeteneği olmayabilir yahu..

sir alex ferguson,arsene wenger çok mu iyi oyunculardı

pele,beckenbauer çok mu iyi antrenör oldular

bunu sizde iyi biliyorsunuz zöylettirmeyin bana..fenerbahçenin takımı iyi güzel fakat gençler için ortam yok..kerim zengin vardı dinamo kieve elemelerde bir sallamıştı konuşuyorlardı adam çıkardık diye ne oldu sonrası yok işte.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlhan parlak'ı real madrid falan istemiyordu sadece gelecekte yıldız olabilecek gençler arasında gösteriliyordu ilhan parlak real madrid tarafından , isteselerdi zaten alırlardı ilhan geldi kendini gösteremedi gökhan geldi kendini istanbula kaptırdı kendilerini gösterseler zaten oynarlardı , Caner erkin solbek de sol açık da oynayabiliyor , roberto carlos ve andre santosta sol açık özellikleride fazlasıyla var ...Semih konusuna hiç girmeyelim sen Semihin Türkiyedeki en iyi forvetlerden olduğunu kabul etmiyorsan diyecek birşeyim yok ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

genç varsa bile gökhan gönül gibi onlarda sonradan alınmışlar..
    Sercan bizim altyapıdan mı yetişti ?

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

çok komiksin yha sen

ateş olmayan yerden duman çıkmaz.belli ki araştırmışlar biraz daha gelişmesini beklemişler olmamış ilhan parlak.real madrid istediğini hemen almaz bekler.ronaldo için kaç sene beklediğini biliyorsundur.Semihi beğeniyorum fakat oynamadıkça üzülerek söylüyorum millii takıma giremez.Dünyanın ne tarafında kendi takımından ilk 11 çıkmayan adam milli takıma giriyor.

Caner Erkin solbek oyuncusu değil.bunun altını çiziyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe ve genç oyuncular konusu açıldığında aklıma İlhan Cavcav'ın Uğur Boral Fenerbahçe'ye transfer olduğunda söylediği söz gelir; Uğur Fenerbahçe'de 5 maç bile oynayamaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Semihi beğeniyorum fakat oynamadıkça üzülerek söylüyorum millii takıma giremez.
    Asil sen cok komiksin ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok komiksin yha sen

ateş olmayan yerden duman çıkmaz.belli ki araştırmışlar biraz daha gelişmesini beklemişler olmamış ilhan parlak.real madrid istediğini hemen almaz bekler.ronaldo için kaç sene beklediğini biliyorsundur.Semihi beğeniyorum fakat oynamadıkça üzülerek söylüyorum millii takıma giremez.Dünyanın ne tarafında kendi takımından ilk 11 çıkmayan adam milli takıma giriyor.

Gökhan Gönül'e sonradan alındı diye bahane buluyorsun.Ama Sercan konu olduğu zaman Fenerbahçe'de iş yapmaz diyorsun.Dalga geçiceğine bunu cevapla.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

çoğunluktan bahsediyoruz ..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sercan iş yapmaz demedim kendini geliştiremez dedim..şu anda guizanın yerinde oynasa rahat alexle 30 küsürat gol atar.
    Last edited by attiilla : 29.Ağustos.2009 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

çok komiksin yha sen

Bu kaç sene bekledi lafı, Cristiano Ronaldo için ise sana bir soru.

Sence performansı ne düzeyde diyemi beklediler?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendini geliştiricek oyuncu her türlü geliştirir her türlü formayı kapar. En güzel örneği Semih hala genç Semih diyoruz, Semih her gelen forvetten birşeyler kaptı bu seviyeye geldi. İlk 11 oynamamasının tek nedeni Güiza'ya 14 Milyon € verilmesi yoksa emin ol tüm FB'liler Semih'i ilk 11'de istiyor.

İlhan Parlak dedin, Kerim Zengin dedin çok yetenekli olsalar kendilerini elbet gösterirlerdi. Kötü dediğimiz Ali Bilgin, Uğur Boral, Selçuk bu oyunculardan daha iyi şeyler yapıyolarki teknik direktörler bunları tercih ediyor. Sırf 1-2 yaş büyük diye daha tecrübeli diye onları oynatacak kadar paranoyak teknik direktör yok.

Tamam Rijkaard gençlere daha çok şans veriyo olabilir, Daum daha garantici, hazır oyuncuya forma veriyo olabilir ama yetenekli olan kendini her yerde gösterir düşüncesindeyim.

Ayrıca Dünya'nın en iyi forvetini Türkiyeye getir, en iyi ortasahasını kur, hiç biri 30 golü bizim ligimizde geçemez.

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

para verildi diye oynatılıyor lafıın ilk defa senden duydum.ben Semihin yerinde olsam 10 kez gitmiştim ama adamda takım aşkı var ne diyelim.

gerçekçi olarak söylermisin Ali Bilgin ve Selçukun süper oynadığı bir maçı gösterirmisin..komple oyuncu değiller..1-2 tane özellikleri var onlarıda tam olarak yapamıyorlar.yapsalar neden yerlerine oyuncu alırlar di mi?

yetenekli olan heryerde forma giyemiyor işte.Şans lazım.Bence Sercan ve Caner için o şans Rjiakaard

ben alexle beraber 30 gol atarlar dedimyanlış anlaşılma olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben çok komiğim evet şu ronaldo konusuna bir açıklık istiyorum ama lütfen neden beklediler söylermisin ? kulübü satmadığı için mi yoksa serkanın dediği gibi gelişmesini mi beklediler Ronaldo 'nun ???

Ronaldo konusunda konuşmasaydın keşke , futbol bilginin ne kadar zayıf olduğunu ortaya çıkarmasaydın ..

ne güzel demişler ; biliyorsan konuş örnek alsınlar , bilmiyorsan sus ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner Fenerbahçe'nin gündemin zaten yok, Sercan durumu da dün açıklandı.

Oyuncunun kendisinde varsa bunu her türlü gösterir. Gökhan ikinci ligde oynarken 1 sene içinde Chelsea'ye karşı oynamaya başladı. Bir futbolcu böyle oynadıktan sonra kim kesebilir ki? Oyuncunun nerede daha iyi gelişim göstereceği, kimin şans olduğunu ise bilemeyiz. Herkes Galatasaray, Rijkaard büyük şans diye düşünse, diğer kulüpler transfer edecek oyuncu bulamaz, herkes Galatasaray'a gitmek ister.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk ve Ali Bilgin'in süper oynadığı maç yokki neresini göstereyim. Ama o mevkideki genç oyuncular bir fark yaratamıyorlarki şans bulamıyorlar demekki. Yoksa genç bir kanat oyuncusuna forma şansı vermek için Selçuk'un yerinde oynatamazsın. Onun mevkisindki Santos ve Kazım'dan daha iyi şeyler yapabiliyorsa formayı kapar.

Bende Alex değil, en iyi pasörleri getir 30 golü Türkiye'de kimse geçemez diyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

para verildi diye oynatılıyor lafıın ilk defa senden duydum.ben Semihin yerinde olsam 10 kez gitmiştim ama adamda takım aşkı var ne diyelim.

gerçekçi olarak söylermisin Ali Bilgin ve Selçukun süper oynadığı bir maçı gösterirmisin..komple oyuncu değiller..1-2 tane özellikleri var onlarıda tam olarak yapamıyorlar.yapsalar neden yerlerine oyuncu alırlar di mi?

yetenekli olan heryerde forma giyemiyor işte.Şans lazım.Bence Sercan ve Caner için o şans Rjiakaard

ben alexle beraber 30 gol atarlar dedimyanlış anlaşılma olmuş
    Böyle bir anlayış var mı ya ?Elinde yetenekli oyuncu olacak sen oynaymayacaksın ?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

1-yetenekli olan heryerde forma giyemiyor derken sakatlıkları(serhat akın) ve gece yaşantısını(adriano) kastettim.yeterli açıklayamamışım orayı.
    2-abi anlatamadım herhalde alex ve sercanın toplam golleri 30u geçer dedim ben
    3-ama kulüp o mevkiye fark yaratacak genç oyuncu alıyor fark yaratması lazım.o zaman transferleri yanlış yapıyorlar.
    4-abi zaten biz istediğimiz oyuncuları aldık.şu anda anadolu kulübündeki hangi genç oyuncular galatasaraya gelmek istemiyorki.istemek başka gitmek başka şeyler.
    5-

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serhat Akın yeteri kadar forma şansı bulmuştu aslında ama bazen teknik direktörler ile yıldızı barışmıyor oyuncuların.

Şimdi diyince fark ettim, AlexLE yazmışsın görmemişim.

Kulupler genç oyuncuları daha çok ileriye dönük yatırım olarak alırlar, rotasyon oyuncusu olarak. Ama arada sivrilen(Gökan Gönül) gibi oyuncular formayı hemen kapar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

PES DOĞRUSU!

Kulübümüz tarafından defalarca açıklama yapıldığı halde; bugün yine bir çok gazetede Sercan Yıldırım'ın Fenerbahçe'ye transferi yönünde haberlere rastlanmaktadır. Hatta Fanatik Gazetesi daha da ileri giderek Futbolcunun Fenerbahçe formasıyla fotoğrafını yayımlamış ve Pazartesi günü bu futbolcunun Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacağını iddia etmiştir. Yine Fanatik Gazetesi bu asılsız haberinde Gökçek Vederson'un da bu transferde takas olarak kullanılacağını ileri sürmüştür. Sorumlu gazetecilik ilkelerine aykırı davranan ve bu tip yalan haber yazan Fanatik Gazetesi'nin hem Fenerbahçe Spor Kulübü'nden hem de futbolcumuz Vederson'dan özür dilemesini bekliyoruz.

Spor Kamuoyuna saygı ile duyurulur

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    ............

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    ............
    Burada Sercan'a teklif yok demiyor, görüşmeler sürmüyor da demiyor.
    Henüz imza yok, Vederson gitmiyor, mesele bu.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Biter mi Sercan haberler artık ?

Mesaj Yetkileri