Manisaspor ve Orduspor başkanlarının yumruklaşmaya varacak şekilde kavga ettiği haberleri geliyor (Ntvspor)
Printable View
Manisaspor ve Orduspor başkanlarının yumruklaşmaya varacak şekilde kavga ettiği haberleri geliyor (Ntvspor)
altay baskani bombaladi kavga cikti :D
Altay Başkanı Ömer Hızlıok: "4 büyükleri tebrik ederim.Diğer kulüplerin ve o kulüp başkanlarının bir işe yaramadiğini gösterdiler"
Altay Başkanı Ömer Hızlıok:"" Tff ve kulüpler olarak Türk gençliğine para ve ahlak dersi verme şansını elinizden kaçirdiniz.""
Nedim Turkmen feragat etti. Yildirim Demiroren konusuyor su an
Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şerefsiz şampiyonluklardan önemlidir" dedi. :)
yildirim demiroren “fenerbahcemiz” Dedi herkesin Durusu Belli oldu :)
Yıldırım Demirören de seçim dedi, artık bundan dönüş olmaz, 3 büyük kulüp bunu istiyorsa seçim olur.
Altay Başkanı Ömer Hızlıok: 4 büyük kulübümüzün sırtına yapışmışlar. Hiçbir şey üretememişler.
Demirören : "Önergemizi geri çekelim..Seçime gidelim"
Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şampiyonluklardan önemlidir" dedi.
Y Demirören: S Seba bu sözünü 8-0'lık GS-Ankaragücü maçından sonra söyledi. O günden bugüne geldik. Gene aynı şeyleri tartışıyoruz.
Fenerbahçemiz demesine takılmanız ilginç.
öneriyi geri çekelim demiş Demirören. geri çekilecektir bana göre. 58 mevzusu da burada kapanır heralde.
Adam birlik beraberlik içerisinde çözmeye çalışıyor her şeyi. Denilebilecek en mantıklı şeyleri söyledi. Fenerbahçe'yi dışlayacak hali yok ya. Sonuçta kulüpler birliği başkanı olarak konuşuyor. 8-0'lık maç içinse aynen katılıyorum Demirören'e ve Süleyman Seba'ya. Bu tip şeylere tarafsız bakmak lazım.
Ben şimdi bunlar ne yapıyor anlamadım.Her gelen konuşuyor gidiyor.Oylama yada her neyse yapılmayacak mı?
Galatasarayımız neden desin ki? Adı mı geçiyor şike soruşturmasında? Ama Fenerbahçe, şike soruşturmasında onca takım varken bir tek Fenerin adı geçiyor. Hal böyle olunca Demirören bunun anlaşılmasını sağlamaya çalışıyor. Yani ne desin? Galatasarayımız 8-0 yendi nasıl oluyor bu mu desin?
Gülüyorum, oylamanın gizli olaraka yapılması önergesi verilmiş ama reddedildi. Kimin verdiğini de açıklasaydı keşke Yalçın Karadeniz.
SON DAKİKA: Oylama açık yapılacak..
Gokcek yine guzel konustu dava acicak insallah :)
Mehmet Ali Aydınlar istifa edecek büyük ihtimalle.
58. Maddenin değişmesini kimlerin istediği bana göre ortaya çıkmıştır. Sanırım birçok kişi de bunun Fenerbahçe'yi kurtarmakla ilgisi olmadığını görmüştür.
58. maddenin değişmesi reddedildi. Kabul edenlerin umarım fotoğrafı düşer bir yerlere.
Puan silme önergesi reddedildi. Aydınlar da istifasını verirse Türk futbolu adına hayırlı bir gün olmuş olur.
MAA : "Şenol Güneş hocaya çok teşekkür ediyorum konuşmalarına %100 katılıyorum."
M.A.Aydınlar:"Arkadaşlar anladım ki herkes suçsuz..Bir tek biz suçluyuz..Koltuk meraklısı değiliz.Şerefimizle geldik şerefimizle gideriz"
Son dakika : Oy çokluğuyla kabül edilmedi 58.ci madde
Son dakika Ünal Aysal : "Genel kurulda sağduyu hakim oldu bizim en baştan beri istediğimiz talebimiz desteklendi."
Son dakika Ünal Aysal : "Çok kısa sürede TFF umarım yetkilerini kullanarak kararını verir ve bizde sıkıntılarımızı gideririz."
Son dakika Ünal Aysal : "İnşallah TFF istafa etmesi bu kurguyu bozar, Türk Futbolu için çok büyük sıkıntı olur."
Ünal Aysal : "Bence azami olarak 6 ay içinde TFF elindeki kurallara göre kararı vermeli, MAA'nın bu yönde düşündüğünü tahmin ediyorum"
Ünal Aysal : 7-8 takımın düşeceğine inanmıyorum, sizlerde inanmayın 1-2 takım olur.
58. madde değişmemesi güzel oldu. Şimdi 2 yol kaldı. TFF toplanıp eldeki verilere göre ya yaptırım uygulayacak ya da istifa edip yeni gelecek TFF kararı verecek. Türk Futboluna hayırlı olur inşallah.
Bu federasyonun devri bitti bence. Seçime gidilir.
Benim takıldığım başka bir nokta var. Süreci epeydir takip edemedim. Birkaç gündür geçmiş ve güncel gelişmeleri takip etmeye çalışıyorum. Günler öncesinde 58. maddenin değişmesine karşı çıkan kulüp yöneticileri bugün ya konuşmadı, ya da konuşanları 58. madde değişmesin demedi. Hatta Fenerbahçe'ye atarlanmış Nedim Türkmen bugün önergeye destek verdi. Trabzonspor adına Şenol Güneş konuşurken 58. madde değişmesin demedi. 58. maddeye değinmedi bile. O konuşurken Sadri Şener Yıldırım Demirören'le gülüşüyordu. Neden sustu? Neden konuşmadı? Geçtiğimiz sezonun lig 3.sü ve geçtiğimiz günlerde yapılan toplantıda önergeye karşı çıktığı söylenen Bursaspor neredeydi? Neden konuşmadı? Önergeyi destekliyorsan çıkıp, destekle, Karşı isen, de ki 58. madde şu an değişemez. Bu soruşturmanın üzerine kurulduğu Fenerbahçe çıkıp değişemez diyor. Başkanı cezaevinden değişemez diye mektup gönderiyor. Taraftarları Ankara'daki buz gibi havaya rağmen İstanbul'dan gidip, otelin dışında 58. madde değişmesin diye bağırıyor. Sürecin başından beri Galatasaray başkanı ve yöneticileri değişemez diyor. Giresunspor yöneticisi delikanlı gibi değişmesin dedi. Altay başkanı en güzel konuşmalardan birisini yaptı bence. Yıldırım Demirören haddini bil dedi kendisine, şaka gibi.
Nedim Türkmen kaypaklığın kitabını yazdı bugün..
Trabzonspor değişsin diye el kaldırmış.
maskeler düşüyor...
Ainesi iştir kişinin.....
Herkesin şikeye karşı duruşu verdiği oyla belli.
Trabzonsporun 7 delegesi red oyu kullanmis.
yıldırım demirören'in fenerbahçemiz demesine takılanlar olmuş.
kulüpler birliği başkanı bütün kulüpleri de temsil etmiyor mu?
kesin öyledir zaten bu resim hiç öyle demiyor.
https://twitter.com/#!/12numaraorg/s...611905/photo/1
SADRİ ŞENER:"Önce şunu ifade edelim biz Trabzonspor olarak genel kurulda konuşup ortamı kızıştırmak istemedik. Şenol Hoca kendi görüşlerini ortaya koydu. Trabzonspor olarak da o görüşlere katıldık. Aklın yolu birdi ve o bir yol izlendi, 58. madde değiştirilmedi.Doğrusu da buydu."
kaynak:Üni-Ts Ankara
Video herseyi anlatiyor
http://s1.directupload.net/images/120126/o8ji3sl4.swf
Yanlız o resimde değişsin dediğini nasıl anladınız?
Bu resim toplantıda ara verilmesi için yapılan oylamaymış sanırım.
oy çokluğuyla kabul edilmiştir diyo başka bi oylama olsa gerek
http://www.tff.org/Resources/TFF/Fil...2cbe638ee1.jpg
Kabul edenler.
Arif'in koyduğu videoda Nihat Özdemir de Yıldırım Demirören ile el kaldırmış.Toplantıya verilen ara ile ilgili oylama sanırım.Yargısız infaz olmuş.