Sayfa 238 / 483 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338 ... SonSon
7,111 ile 7,140 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ali Koç: Federasyon başkanı MAA, masumlarsa neden puan silinmesini istemiyorlar diyor, asıl bu sorudan önce federasyon kendisine şunun cevabını vermeli; bizim masum olabileceğimizi düşünüyorsa, bizi neden şampiyonlar ligi hakkından mahrum etmiştir?"
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ali Koç konuşmasını, Ünal Aysal'ın önerisiyle örtüşecek şekilde bitirdi. Beyaz bir sayfa için ya güvenoyu alsın ya da yenilensin şeklinde.

58. maddeden de bu oylansın bence de ve alınacak karar tamamen federasyona bırakılsın güvenoyu alırlarsa ya da değişirlerse.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

SEDAT KAYA @SedatKaya_1
    MÜTHİŞ İDDİA: TFF Eski Başkanvekili Ata Aksu: Federasyon 2. ve 3. Lig kulüplerine rüşvet teklif etti. @ ataaksu

bu kadarını yapmış olamazlar heralde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İlhan Cavcav, "biz işadamıyız, vaktimiz yok" demiş. Oraya neden gidiyorsun o zaman Sayın Cavcav? 5 dakikada olacak bitecek mi? Yapılmasına karşı çıksaydın da vaktini bununla harcamasaydın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şu Ankaraspor geri dönse çok iyi olur
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Giresunspor yönetim kurulu üyesine bravo.

Kendisini ilk defa görmüş olsamda, klüb bu sürecin en başında yer alsada yine de doğru olanı savundu. Kirliysek düşelim...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe adına söz alan Nihat Özdemir ve Ali Koç'un konuşmaları çok yerindeydi. Özellikle kibar şekilde yapılan istifa çağrısı çok doğruydu. Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı'nın hala TFF'de etkin bir biçimde yer alması bu TFF'nin güvenilirliğini yitirmesi için yeterli sebeptir. Tabi ki sadece bu değil ama bu bile tek başına yetiyor. Sadece Fenerbahçe değil kürsüye her çıkan TFF'yi bombaladı. Dolayısıyla TFF hakkında bu kadar olumsuz düşüncenin olduğu ortamda bu yönetimin devam etmesi doğru değil.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İlhan Cavcav, "biz işadamıyız, vaktimiz yok" demiş. Oraya neden gidiyorsun o zaman Sayın Cavcav? 5 dakikada olacak bitecek mi? Yapılmasına karşı çıksaydın da vaktini bununla harcamasaydın.
    Diğer konuşanlar bakkal, manav falan sanki. :}
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ntvspordan takip ediyorum arada bazı konuşmaları vermeyip aralarında dedikodu yapıyolar uyuz oldum başka kanal varmı izlenicek ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA... Ünal Aysal: İçeriye sunulan önergede 58. maddeden bahsedilmiyor. 'Cezaların gözden geçirilmesi' diye bir kamuflaj var!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cihan Kamer: 1985'teki Heysel faciasından sonra UEFA'nın bir ülkeyi komple cezalandırdığı bir örnek var mı ? Hayır, yok. Dolayısıyla pompalanan UEFA sopası ciddi ve gerçek değildir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Manisaspor ve Orduspor başkanlarının yumruklaşmaya varacak şekilde kavga ettiği haberleri geliyor (Ntvspor)

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

altay baskani bombaladi kavga cikti

Altay Başkanı Ömer Hızlıok: "4 büyükleri tebrik ederim.Diğer kulüplerin ve o kulüp başkanlarının bir işe yaramadiğini gösterdiler"

Altay Başkanı Ömer Hızlıok:"" Tff ve kulüpler olarak Türk gençliğine para ve ahlak dersi verme şansını elinizden kaçirdiniz.""

Nedim Turkmen feragat etti. Yildirim Demiroren konusuyor su an

Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şerefsiz şampiyonluklardan önemlidir" dedi.

yildirim demiroren “fenerbahcemiz” Dedi herkesin Durusu Belli oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yıldırım Demirören de seçim dedi, artık bundan dönüş olmaz, 3 büyük kulüp bunu istiyorsa seçim olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Sığ düşünmeyelim dostum adamın vasfı kulüpler birliği başkanlığı normal öyle demesi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Altay Başkanı Ömer Hızlıok: 4 büyük kulübümüzün sırtına yapışmışlar. Hiçbir şey üretememişler.

Demirören : "Önergemizi geri çekelim..Seçime gidelim"

Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şampiyonluklardan önemlidir" dedi.

Y Demirören: S Seba bu sözünü 8-0'lık GS-Ankaragücü maçından sonra söyledi. O günden bugüne geldik. Gene aynı şeyleri tartışıyoruz.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2012 at 17:29 Reason: yanlış aktarılan kısım çıkartıldı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçemiz demesine takılmanız ilginç.

öneriyi geri çekelim demiş Demirören. geri çekilecektir bana göre. 58 mevzusu da burada kapanır heralde.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

altay baskani bombaladi kavga cikti

Altay Başkanı Ömer Hızlıok: "4 büyükleri tebrik ederim.Diğer kulüplerin ve o kulüp başkanlarının bir işe yaramadiğini gösterdiler"

Altay Başkanı Ömer Hızlıok:"" Tff ve kulüpler olarak Türk gençliğine para ve ahlak dersi verme şansını elinizden kaçirdiniz.""

Nedim Turkmen feragat etti. Yildirim Demiroren konusuyor su an

Demirören:Efsane başkanımız Seba,"8-0 lık A.Gücü-Gs maçından sonra "şerefli ikincilikler, şampiyonluklardan önemlidir" dedi.

Adam birlik beraberlik içerisinde çözmeye çalışıyor her şeyi. Denilebilecek en mantıklı şeyleri söyledi. Fenerbahçe'yi dışlayacak hali yok ya. Sonuçta kulüpler birliği başkanı olarak konuşuyor. 8-0'lık maç içinse aynen katılıyorum Demirören'e ve Süleyman Seba'ya. Bu tip şeylere tarafsız bakmak lazım.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 26.Ocak.2012 at 17:30 Reason: düzenlenen mesajdan alıntı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Adam birlik beraberlik içerisinde çözmeye çalışıyor her şeyi. Denilebilecek en mantıklı şeyleri söyledi. Fenerbahçe'yi dışlayacak hali yok ya. Sonuçta kulüpler birliği başkanı olarak konuşuyor. 8-0'lık maç içinse aynen katılıyorum Demirören'e ve Süleyman Seba'ya. Bu tip şeylere tarafsız bakmak lazım.

Galatasarayimizda diyebilirdi demi ? Ankaragucu o yil tek galatasaraydan 8 yemedi besiktastanda 6 yedi hatirlatmak gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben şimdi bunlar ne yapıyor anlamadım.Her gelen konuşuyor gidiyor.Oylama yada her neyse yapılmayacak mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasarayimizda diyebilirdi demi ? Ankaragucu o yil tek galatasaraydan 8 yemedi besiktastanda 6 yedi hatirlatmak gerekir.
    Galatasarayımız neden desin ki? Adı mı geçiyor şike soruşturmasında? Ama Fenerbahçe, şike soruşturmasında onca takım varken bir tek Fenerin adı geçiyor. Hal böyle olunca Demirören bunun anlaşılmasını sağlamaya çalışıyor. Yani ne desin? Galatasarayımız 8-0 yendi nasıl oluyor bu mu desin?
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ben şimdi bunlar ne yapıyor anlamadım.Her gelen konuşuyor gidiyor.Oylama yada her neyse yapılmayacak mı?
    Kulüpler Birliği değişiklik üzerine verdiği önergeyi geri çekecek muhtemelen. Eğer başka önerge veren olmazsa, güven tazeleme ya da seçim için önerge verilip o oylanacak. Şimdilik durum bu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Gülüyorum, oylamanın gizli olaraka yapılması önergesi verilmiş ama reddedildi. Kimin verdiğini de açıklasaydı keşke Yalçın Karadeniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

SON DAKİKA: Oylama açık yapılacak..

Gokcek yine guzel konustu dava acicak insallah

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Mehmet Ali Aydınlar istifa edecek büyük ihtimalle.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

58. Maddenin değişmesini kimlerin istediği bana göre ortaya çıkmıştır. Sanırım birçok kişi de bunun Fenerbahçe'yi kurtarmakla ilgisi olmadığını görmüştür.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

58. maddenin değişmesi reddedildi. Kabul edenlerin umarım fotoğrafı düşer bir yerlere.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Puan silme önergesi reddedildi. Aydınlar da istifasını verirse Türk futbolu adına hayırlı bir gün olmuş olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by di canio View Post
    58. maddenin değişmesi reddedildi. Kabul edenlerin umarım fotoğrafı düşer bir yerlere.
    Yıldırım Demirören'in konuşmasından sonra kabul edileceğini sanmıyordum zaten abi. Şimdi ne olacak, federasyon seçime gidecek mi yoksa kendileri bir karar verecek mi?

Sonuçta bugün tavsiye kararı alınacaktı, federasyon isterse hala değişiklik yapabilir maddede.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

MAA : "Şenol Güneş hocaya çok teşekkür ediyorum konuşmalarına %100 katılıyorum."

M.A.Aydınlar:"Arkadaşlar anladım ki herkes suçsuz..Bir tek biz suçluyuz..Koltuk meraklısı değiliz.Şerefimizle geldik şerefimizle gideriz"

Son dakika : Oy çokluğuyla kabül edilmedi 58.ci madde

Son dakika Ünal Aysal : "Genel kurulda sağduyu hakim oldu bizim en baştan beri istediğimiz talebimiz desteklendi."

Son dakika Ünal Aysal : "Çok kısa sürede TFF umarım yetkilerini kullanarak kararını verir ve bizde sıkıntılarımızı gideririz."

Son dakika Ünal Aysal : "İnşallah TFF istafa etmesi bu kurguyu bozar, Türk Futbolu için çok büyük sıkıntı olur."

Ünal Aysal : "Bence azami olarak 6 ay içinde TFF elindeki kurallara göre kararı vermeli, MAA'nın bu yönde düşündüğünü tahmin ediyorum"

Ünal Aysal : 7-8 takımın düşeceğine inanmıyorum, sizlerde inanmayın 1-2 takım olur.

Mesaj Yetkileri