Dany güven vermedi mi? Hantal mı?
Emrah nasıl izledin maçı :) Sow'un son dakikaki pozisyonu dışında Dany'nin hatasını görmedim. Adam ileri gelip top bile yaptı. Zamanında müdahale etti. Ayrıca Dany acayip hızlı bir adam. Hantal olması imkansız.
Printable View
Her iki takımıda tebrik ederim. Ama hakemli yada hakemsiz maçın hakkı Galatasaray da.
İlk yarı o pozisyonları harcamasa Galatasaray 2. yarı bu kadar gerginlik olmazdı.
Gs ye kesinlikle bitirici bir forvet şart.
G.Saray çok tartışmalı bir maçtan galip çıkmayı başardı. Hakemin çok daha fazla ön planda olacağı bir maç sonu yorumu olacak yine. Futbol olarak da G.Saray hak etti kupayı bence.
Bu arada Engin neden kırmızı yedi ben anlamadım birisi söyleyebilir mi?
dany bence maçın galatasaray adına en kötülerinden biriydi.Nadir de olsa geldiğimiz her atakda açık verdi dany.fizik mücadelelerini kaybetti hep
Yıldırım Demirören @DemirOrenTFF Engin Baytar'ın hakem Cüneyt Çakır'ı tartaklamasından dolayı Fernandes'e 3 maç ceza verdik.
alla alla. herkes kötü diyor dany'e adama. sıkıntı bende o zaman :)
Bence de. Bu orta saha ve pas düzeni ile buraya kadar. Bu kadar yavaş pas yaparak Galatasaray'ı dinlendirdiler resmen. Bunun transfer ile falan da ilgisi yok. Aykut Hoca hatalarından ders almıyor maalesef.
Bir yanda Fatih Terim takım 10 kişiyken Emre Çolak'ı çıkartıp Aydın'ı oyuna alıyor, diğer yanda Aykut Kocaman skor olarak geri düşünce Sow'u oyuna alıyor, bu çok şey ifade ediyor bence.
Sürekli pres yaptı Galatasaray, zaten baskı görünce şaşıran orta saha oyuncularımız iyice şaşırdı. 2 gol atmamız bile başarı bence. Tebrikler Galatasaray.
Bekir futbolcuysa ben de Messi'yim. Bekir berbat bir stoper, yedirdiği golün haddi hesabı yok. Her pozisyonda çaresiz kaldı G.Saray ofanslarına karşı.
G.Saray'da da Hamit berbattı bugün, böyle devam ederse formayı kaptırır.
F.Bahçe'de Baroni çok silik, Topuz çabaladı, Orhan Şam berbattı. G.Gönül ile aralarındaki fark, benimle Dani Alves arasındaki fark gibi.
Kuyt 90 dakika boyunca, Sow girer girmez Dany ve Semih'i ezdiler. Bu ikisini santrfora çat diye koyamamak ne büyük korkaklık
sahsi fikrim dany 2 tane net hata yapti ama dikkat ettiyseniz o 2 hatadada hep kendini affetirdi geri kosarak dondu toplari çaldi. uyum sorunu var arkadaslar daha hemen alisamaz bir insan takima. nese kupayi aldigimiz icin mutluyum.
Danyyoruz şimdilik, beğenmezsek göndeririz. :n:
Ankarasporun özlemini çekiyodu bizim Aykut efendi durur mu Fenerbahçeyi Ankaraspor gibi korkak yapmalıydı başardı bir sistem vardı ne kupa büyüklüğü ne bişey büyüklüğü acayip yan pas sistemiydi ve başardı sağa sola havadan yerden acayip paslar yaptırıyordu ve onun favori oyuncusu yerli xavisi manevi evladı kıvırcık oğlan baroniyi seçmişti başardı baroni abuk subuk paslar dağıtıyor saçma sapan kayıplar yapıyordu işte yeni bir Ankaraspor mission completed
Helal olsun Aslanlar sonuna kadar hakettiniz bu kupayı ! Cüneyt Çakır'a da selam olsun :)
Kupa çok önemli değildi benim için iyi oyun daha çok önemliydi. Bu sene için takım umut versin yeterliydi ki bence verdi. Kupayı da almak süper oldu tabi, tebrikler aslanlar :)
Takım savunmamız gerçekten çok iyi. Fenerbahçe'nin net pozisyonunu hatırlamıyorum ki rakip Fenerbahçe. Anında defansa gelişimiz forvetlerden başlayan pres muhteşem gerçekten. Kondisyonumuzda iyi 10 kişiyken bile topu ilerde tutabiliyoruz.
Kalemiz sağlam zaten defansta Dany'nin gereksiz kaptırdığı toplar çok sinir bozucu oldu ama genel olarak iyiydi yine de bu haliyle Ujfa'yı kesemez. Takım savunmamızın da çok sağlam olması tabii ki defans ve kalemizin performansını arttırıyor.
Ortasaha da Selçuk diyorum başka birşey demiyorum :) Yavaş oyuncuları hiç sevmezdim Selçuk sayesinde sıcak bakmaya başladım :D Hamit ise çok varlık gösteremedi. Umarım performansını geliştirir çünkü bu haliyle yedek kalır. Yokları oynadı resmen. Amrabat da az kaldı sahada ama öz kaldı etkili oldu. Onu da beğendim ortasahamızda top sürüp adam eksiltecek biri oldu sonunda. Umarım üstüne katarak oynamaya devam eder. Engin'e değinmek bile istemiyorum. Yetenek ne kadar varsa beyin o kadar yok. Esaslı bir ceza şart.
Forvetlerimize de maşallah amma pres uyguluyorlar :D Ah birde son vuruşları iyi olsa ilk 30 dk'da maçı bitirmiştik ama. Bence bitirici, yetenekli adam geçebilen bir forvete ihtiyacımız vardı. Umarım Burak iyi performans gösterir.
Fenerbahçe'de ise Bekir'in rezalet performansı maçı çok etkiledi. Alex'i de ilerde topla buluşturamadılar o da problem yarattı. Kuyt muhteşem bir transfer olmuş.
Genel olarak daha iyi oynayan taraftık. Volkan'ın sakatlığı işimize geldi. Kırmızı kart gördükten sonra bile Fenerbahçe net bir üstünlük kuramadı bize karşı. Hoş bizde kuramadık maçın genelinde ama daha çok pozisyon bulduk daha iyi oynadık.
Cüneyt Çakır bu maçları yönetemiyor kesinlikle. Bir tane düzgün maçını hatırlamıyorum. Bizim 2. golden önceki Kuyt'a yapılan hareket net foul. Gösterdiği saçma sapan sarı kartlar da cabası. Sahanın ağası benim demeye mi çalışıyor ne yapıyor bilmiyorum. Penaltı bence penaltıydı tartışıldı biraz ama.