Serkan a faul yapıldığında top serkandaydı ;)
Printable View
Selcugun kendini savunmasi biraz komik olmus. Cok agir bir ceza almali, hatta FB onu gondermeli, boyle terbiyesiz ve cirkef bir oyuncu yakismiyor FB'ye.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fenerbahce ayni sekilde bir mac tekrar ettirerek sampiyonlugun ilk halkasina imza atti. Bu sene yine esame listesinden dolayi bir maci tekrar ettirmek istediler, BJK yapinca niye ayip oluyor onu anlamadim.
Selçuk'u göndermeli miyiz? Önce siz Runje'yi gönderin.
Bize laf atmadan önce kendi kapınızın önünü temizleseniz iyi olacak, anladın sen onu :)
Ve biz maç tekrarı yaptığımız Ç.Rizespor maçı bariz kural hatasıydı. Hakem 2. sarı karttan dolayı atmadı oyuncuyu, o pozisyona kural hatası demeyen adam futboldan anlamıyordur ama BJK-FB maçında kural hatası falan yoktu.
Birak da ona sen degil, TFF karar versin. Ayrica BJK Runje'nin biletini kesecek, sen merak etme. Nasil Nouma'nin biletini sak diye sampiyonluk yarisinin ortasinda kesmisse yine keser sezon sonunda.
Hakem hatası var BJK-FB maçında.
Ayrıca Selçuk'a en az 3 maç ceza verilmeli ama ortada bir Runje skandalı(başka bi tabir bulamadım) var.O harekete 1 maç ceza veren bi Federasyon Selçuk'a 1 den fazla verirse çifte standart yapmış olur.
Bu Federasyonla Böyle ! Napalım !
Hiç sanmıyorum :) Kesse kadrodışı bırakarak keserdi, hem de Murat Şahin süper bir maç çıkarmışken, Şahin'e güvenir, Runje'yi kovardı, ama şampiyonluktan olmamak için Runje'nin bileti kesilmedi, kesilmez de :)
Sakin..! ;;)
Fenerbahce Rize macini 85. dakika yapilan bir hatadan dolayi 90 dakika, ustelik yeni transferleriyle birlikte (sanirim Nobre 2 gol bile atmisi) oynarken sizin taraftan kimsenin sesi cikmiyordu, TFF alehine kimse bagirmiyordu degil mi? Ayni sekilde biz de hakkimizi kovalamaliyiz ve sonuna kadar mucadele etmeliyiz, sonucta Besiktas durusuna yakisan birsey degil, ama Turkiye'de bu adaletsizlik olduktan sonra normaldir...
Ve bir konu daha kilitli. Tebrikler.
Hakem faul'u gormedi ve oyunu devam ettirdi. Besiktasli oyuncular Serkan'in sakatligini gormese veya Serkan oyun sahasi disina ciksa ve centilmenlik yapip topu taca atmasalar bunun yerine gidip gol atsalar ne olacakti peki? Avantaj faul yapilan oyuncunun takimi topu kaybettiginde uygulanir. Faul pozisyonunu hakem kacirdi ve vermedi oyunu devam ettirdi. Oyun tac atisi ile durduktan sonra 4. hakemin uyarisi sonucu kirmizi karti verdi ve daha once devam dedigi pozisyonu geri alip faul verdi.
Edit: Pardon mesaj atmadan konunun kilitli oldugunu gormemistim..