Hüseyin Çimşir , Jupiterde bile daha iyidir Cikuzu'dan.
Hüseyin Çimşir , Jupiterde bile daha iyidir Cikuzu'dan.
Bazen çok zorluyorsunuz:)
16 yaşındayken Werder Bremen 'li gözlemciler tarafından keşfedildi ve takımın genç takımın alındı. Werder Bremen 'de oynadığı dönemde Almanya Kupası sevinci yaşadı. 2003-2005 yılları arasında FC Hansa Rostock 'da 2005-06 sezonunda da MSV Duisburg 'da oynadı.
2006-07 sezonu başında Güvenç Kurtar 'ın başında olduğu Çaykur Rizespor 'a geldi. Turkcell Super Lig 'de ilk maçına 13 Ağustos 2006 tarihinde Sivasspor 'la oynanan maçta çıktı. Sezon sonunda ligin yeni takımı İstanbul Büyükşehir Belediyespor 'a transfer oldu. Burada ilk sezonunda 29 maça çıktı..
Werder'de oynamak var , oynamak var ;) .
arkadaşlar forumu kullanmayı bilmek önemli.
farklı düşünen insanların görüşlerine saygı duyun bence. illa birşeyler açıklama ihtiyacı hissetmenize gerek yok, rahat olun. :)
Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi:) ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. :) Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım:D
Papy'ide yarım saat anca izledik herkes emin süper topcu olacağından :D Adamı bizzat getiren Ahmet Özen bile 1 dk şans tanımadı. :)
BAŞKANLAR ANLAŞTI, İMZA HAFTAYA!..
Lig TV'nin haberine göre Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Engin Baytar için Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile anlaştı!.. Sözleşme hafta içinde imzalanacak!..
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da kiralık olarak forma giyen Engin Baytar'ı bu kulüp de istiyordu!..
Bugün kampa katılması bekleniyor Engin'in..Hayırlı olsun iyi bir alternatif..Kaliteli bir santrafor almak şart oldu artık..Bakalım hangi isimle anlaşılacak bu konuda..
Engin daha öncede çok kez belirttiğim üzere ligde izlemekten en çok zevk aldığım oyuncular arasında.Ama inanılmaz derecede agresif.Kendisini kontrol edemiyor.Teknik adamlarla,hakemlerle,taraftarlarla,kendi arkadaşları ve rakip futbolcularla sürekli problem yaşıyor.Trabzonspor'un öncelikli olarak bunu önlemeye yönelik çalışmaları olmalı.Bu halledilirse Engin hertürlü olumlu yönde katkı yapar Trabzona...
Hayırlı olsun...
Yeteneklerine asla lafım yok. Çook müthiş yetenekleri olan ama o kadarda yüksek egolu ve sorumsuz oyuncu. Geçen sezon devre arasında Fenerbahçe içinde adı geçmişti uzun süre ama saha dışındaki davranışları yüzünden alınmamıştı.
Engin Baytar çok yetenkli bir oyuncu ama bir o kadarsa sorumsuz dispilnsiz bir isim trabzonda o hatalrı yapmazsa baaşrılı olacaktır aksi taktirde zararı olabilir hayırlı olsun
Engin hakkına söylenenlere katılıyorum..Ama Gençlerbirliği'ndeki o rahatlığı Trabzon'da bulamaz bunun oda farkındadır..Ayrıca geçen sezon Konya maçında attıgı golden sonra forma numarasını göstermeside çok hoştu..Dogdu şehrin takımına geldi..Bakalım formayı kapmayı başarabilecekmi..
Engin Baytar: Rüyada gibiyim!
27 Haziran 2009 / 16:58
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Engin Baytar Çarşamba günü imzalıyor
Trabzonspor'un Gençlerbirliği'nden transfer ettiği Engin Baytar Çarşamba günü imzalıyor
RÜYADA GİBİYİM
Trabzonspor 'un yeni transferi Engin Baytar rüyada olduğunu söyledi. Haber61'in telefonla ulaştığı Engin Bordo Mavili ekiple henüz resmi sözleşme imzalamadığı için konuşmasının çok etik olmayacağını ifade ederek� Bordo Mavili ekiple Çarşamba günü resmi sözleşme imzalayacağım. Onan sonra konuşabilirim. Bugün konuşmam çok doğru olmaz. Size sadece şunu söyleyebilirim. Adeta rüyada gibiyim. İki kulüp arasında uzun süredir görüşmeler devam ediyordu. Bugün tarafların anlaştığını öğrendim. Ben Trabzonlu bir futbolcuyum. Ailem Boztepe mahallesinde oturuyor. Trabzonspor'da forma giymek hayalimdi. Bu gerçekleştiği için rüyada gibiyim. Daha geniş detaylı açıklamayı imzadan sonra yaparsam daha iyi olur� dedi
Kaynak:Haber61.net
Kesinlikle müthiş transfer.Trabzon da adam olacaktır eminim ki Engin.
Engin in aciklamalarda bile gelisme var :) Bjk ve Fenerbahcenin futbolcu birakmadigi piyasada bu transfer bize gercekten cok guc katacak. Engin yeteneklerini sergilesin yeter
Engin muhakkak faydalı olur Trabzon'a
Hayırlı Olsun.
Trabzonspor Yönetim Kurulu, Hırvat oyuncu Hrvoje Cale'nin kadroda yer alması düşünülen oyunculardan biri olduğunu bildirdi.
Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, son günlerde medyada Hrvoje Cale'nin gönderileceği yönünde yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, ''Cale, kulübümüz tarafından kadroda yer alması düşünülen oyuncularımızdan biridir'' denildi.
Açıklamada, bu futbolcuyla ilgili olarak gönderilmesi yönünde bir karar alınmadığı gibi kendisinin bu yönde herhangi bir talebinin söz konusu olmadığı da kaydedilerek, ''Ayrıca bu futbolcumuzla ilgili bize herhangi bir teklif ulaşmamıştır. Medyada yer alan bu haberler üzerine kulübümüzün bu yönde bir talebi olmadığı Cale'ye iletilmiştir. Gerek yönetim kurulumuz gerekse de oyuncumuz Hrvoje Cale için böylesi bir karar söz konusu değildir'' ifadeleri kullanıldı.
Maraton
Daha once dedigim gibi yonetim Caleyi satacaktir, dunde transfer listesine koyuldugunu yazdi bazi gazeteler ates olmayan yerden duman cikmaz heralde. Aslinda cok yanlis yapiolar dunya kupasi sonrasina kadar tutsak daha akkili bi is yapmis oluruz.
Niye bukadar yabanci kontenjanini acmak istiyorlarki?
Ayrica Engin icin 2 tane futbolcu ve az bi miktar para verilmis, acaba futbolcular kim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ahada yonetimden cvp gelmis Tarriko benden once yazmis, rahatladim artik. Yonetime tessekur ederim burdan :D
Cale'nin bizde oynaması gereken daha 1-2 yılı daha var.Ondan sonra cazip bir teklif gelirse satılabilir ancak şuan çok erken satılması için..
Caner Çuvalcıoglu ve Hacısalioglu konuştu transfer hakkında..Engin'e karşılık oyuncu falan verilmedi..Bonservis bedeli ödendi sadece..Yönetim 2 gündür bunu söylüyor ama gazeteler ısrarla yazıyor iki oyuncu+para karşılıgnda Engin'i takıma kattıgımızı..
Cale nin tek eksiği kondisyon yönünden 70.dk dan sonra kesiliyor..
Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonunda sona eren kaptan Hüseyin Cimşir, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla prensipte anlaştı.
Bordo mavili kulübün sözleşmesini yenilemediği milli futbolcu menajeri aracılığıyla sürdürdüğü transfer göreşmeleri sonunda Dinamo Kiev ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak tecrübeli futbolcu için başka kulüplerinde devrede olduğu ve Hüseyin'in transferinin bir kaç gün içinde netlik kazancağı öğrenildi.
Kaynak: DHA
Trabzon için büyük kayıp.. :D
açıkçası beğenmiyordum hüseyin'i . trabzon maçlarını fazla izleyemedim geçen sene ama önemli bir kayıp olduğunu sanmıyorum .
Trabzon için hayırlı olduğunu düşünorum çok hantal ve hiçbir işe yaramadığını düşündüğüm bir oyuncuydu
Tüh Hüseyin Kiev'e gitmiş. :)
Trabzonspor taraftarlarına gün doğdu. Buna kına gecesi yapılmaz da neye yapılır?:D
Herkeze benden cay :D
Hayirli ugurlu olsun, hizmetlerinden dolayi tessekur ederiz