1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Enterokinaz View Post
    arkadaşlar forumu kullanmayı bilmek önemli.

farklı düşünen insanların görüşlerine saygı duyun bence. illa birşeyler açıklama ihtiyacı hissetmenize gerek yok, rahat olun.
    Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım

Enterokinaz Misafir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Gayet iyi biliyoruz yanlış birşey yaptıgımıda düşünmüyorum..Bremen'de ne zaman oynadı dedi bende koydum haberi ondan sonra kendi yorumunu yaptı bişey demedim.. Dediğim gibi Trabzonsporlu taraftarlardanda begenmeyenlerin sayısı çok fazla ama ben böyle düşünmüyorum..Hüseyin ile de karşılaştırmak isteyen varsa sabaha kadar tartışalım
    yanlış birşey yaptığınızı söylemedim zaten. açıklamaya, bilgi vermeye çalışmanız güzel.

hüseyin ile tjikuzu'yu kıyaslayamam açıkçası. hüseyin'i hiç izlemedim belki ama iyi yorumlar da duymadım hakkında. tjikuzu hayırlı olur inşallah fakat ben umutsuzum.

Mesaj Yetkileri