Originally Posted by eGowiCh
Ortega, Kennet Andersson, Alex, Mirkovic, Appiah, Anelka...
Birbirinden ünlü star geldi bu kulübe..
Aynı şekilde BJK'ye Carew... GS'ye Hagi, F. De Boer...
Adriano neden gelmesin?
Crespo ile röportaj yapılmış Arjantin kampında. Crespo : "Orada Alex, Appiah, Anelka gibi oyuncular var. Eğer anlaşırsak gelirim." demiş.
Sol Campbell ise : "Fenerbahçe çok ciddi teklif yaptı. Bunun dışında bana bir iddia ile geldiler. İddiaları olan bir kulüp. Fenerbahçeliler beni beklesin. Dünya Kupası'ndan sonra kararımı vericem." dedi.
Roberto Carlos ise : "F.Bahçe başımı döndüren teklif yaptı. Ya Real'de kalacağım, ya Fener'e gideceğim." dedi.
Şimdi soruyorum size, bu 3 dünya yıldızı FB'den teklif aldığını doğruladı ve gelebileceklerini söyledi. R.Carlos Chelsea'ye gidebilir, bilmiyorum onun durumunu, ama diğer iki yıldız büyük ihtimalle gelecek. Bu oyuncuların olduğu kulübe Adriano gibi genç bir yıldız neden gelmesin? Diyelim ki Carlos da geldi.
Ve ben FB yöneticisiyim. Inter başkanı ile anlaştım, bonservis sorununu çözdüm. Tek sorun, Adriano. Onunla görüşüp sonuca bağlayacağım.
Adriano'ya soruyorum : "Yılda X milyon euro öneriyorum. Bizim kulübümüz hedefleri olan 100. yıllık bir kulüp. 100. yılımızda Avrupa'da da başarı sağlayacak bir kadro kuruyoruz. Bu kadroda senin gibi bir dünya yıldızı ile de çalışmak isteriz. Kadromuzda Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gibi dünya yıldızları var. Bu yıldızların arasına sen de eklenince, çok güçlü bir ekip kurup Avrupa'yı sallamayı planlıyoruz. Teknik direktörümüz Fabio Capello / Parreira / Scolari de seni çok istiyor."
Bu teklifi Adriano geri çevirmez. Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gelmişse bu kulübe, ben neden gitmeyeyim der kendi kendine ;)
Crespo ve Sheva oynamaz forvette. Drogba ve Gudjohsen'e nolacak, yedek mi soyunacaklar? Sheva ve Drogba / Gudjohsen oynar forvette. Crespo'yu göndericekler.
1- Adriano konusunda, yukarıda dediğim gibi Inter ile bonservis sorunu çözülürse, Adriano bizi geri çevirmez.
2- Crespo, WC'de iyi başlangıç yaptı. Ama Sheva - CRESPO oynarsa, Drogba ve Gudjohsen yedek kalır. Bu da olmayacağına göre, Crespo gönderilecek büyük ihtimalle. Crespo'yu forvetinin az olduğu sene bile Milan'a kiralamışlardı hatırlarsanız.
3- Halil gelmez. Haklısın bu konuda.
4- F.Tekke'nin isteğiyle olmuyor :) Kulübü derse : "Avrupa'dan iyi teklif yok. En iyi teklif FB'den geldi. Bize para kazandıracaksın, kendin de FB'de iyi kazanırsın. Yolun açık olsun." derse, F.Tekke FB'ye imza atar.
5- Sol Campbell'ın Vatan ile yaptığı röportajı okumamışsın sanırım. Orada dediklerini okursan, FB ' nin bu transferi bitirdiğini görürsün. Eurosport gibi ciddi bir kaynakta bile bu transferin bittiği doğrulandı.
6- İmza atmadı Chelsea'ye. Dünya Kupası'ndan sonra belli olacak durumu.