google translate mi kullaniyorsunuz, hi! :n:
Printable View
Hala madrid hala madrid. :D :D munihi resmen taktik olarak ezdi madrid dedigim gibi guardiola barca sayesinde hoca oldu guardiolayi dunya capinda hoca yapan barcadir bugun goruyoruz munihde anca ligde gucsuz takimlari yener sampiyonlar ligi burasi kan alirlar kan. :D
daha once de yazdim, bu macta takimi pep kurmamis bence. ikinci yarida ipleri eline aldi ve forvet cikarip on libero soktu. kendi oynatmak istedigi gibi yani ama artik cok gecti. en basta istedigi gibi baslasaydi real icin tur hayal olurdu. demek turkiyenin disinda da baskanlar takima karisiyor. cunku baska aciklamasi yok, pep onliberosuz cikmaz.
ilk macta real ezik bir futbol oynamisti, nasil taktik olarak ustun oynamis orasini anlamadim. ikinci mac da dedigim sebepten kayip. pep gercegini inkar edemeyiz bence.
bayern geçerse mourinho hocam kupayı alır diye düşünüyordum da şimdi işler değişti. chelsea geçerse turu, hücum yapsa da yiyecek tamamen kapansa da yiyecek kaçışı yok. ronaldo var karşında :n:
At.Mad desteklesemde Chelsea geçerse sevmediğim Mou bir şekilde kitler C.R. yi bence.
Rahat olun Atleticomuz yarın 1-1 berabere kalır Simeone hocam kolay lokma olmadığını gösterecektir Mou'ya herkese benzemez Simeone reisss ;)
Bugun yer kirmizi gok mavi bulutlar beyaz. Londra'da kamyonu devirecegiz evelallah. :)
Sadece top çevirmekle maç kazanılmıyor malesef, Ancelotti her iki maçta da gayet temkinliydi golün geleceğinden emindi acele etmedi, bu maç Bayern doğru düzgün pozisyona giremedi, savunma zaten felaketti sürekli kontra atak yedi. Guardiola'nın her maçında olduğu gibi tek üstün olduğu nokta topla oynama oranıydı. 1-2 pozisyon, birkaç ta uzaktan şut dışında tedirginlik yaratamadı. Guardiola'ya rağmen Bayern'i destekledim ama geçen seneki Bayern'den eser yoktu sahada.
Ayrıca Munih hep orta kafa denedi çoğunlukla Real'in 2 stoperinden kafa topu geçmeyeceğini bilmiyor mu bunlar :D Hiç yaratıcı değillerdi topla oynama oranı bir şey ifade etmiyor ne yazık ki Real saksıyı çalıştırdı aldı maçı rahat bir şekilde. Final'de rakipleri kim olursa olsun kendilerinden daha iyi savunma yapan ekiplere karşı oynayacaklar. Madrid finalini çok istiyordum Real çıktı sıra bizde.
Adam o ufacık alana dizilmis 58 kişi. Ne yaratabilirsin :) ya uzaktan sut ya da top onlara gecince basip alacaksın aniden yazacaksin. O savunma yerlestikten sonra yapabilecegin pek bir sey yok :)
total futbolda zirve yapan pep benim icin hepsinin uzerinde. diger butun hocalar pep'e rakip olduklarinda ona gore konum aliyor. bu da onun kalitesini ortaya koymaya yeter sanirim. oynattigi oyun biraz sikici gelebilir fakat bunda biraz da rakiplerinin etkisi var. kati defans yapmaktan baska caresi kalmiyor rakiplerinin.
realin sansi yanindaydi bence dun gece. cok ekstra duran top golleri buldular ve cok da erken gelen gollerdi. talihsiz bir gece oldu bayern icin.
bu gece chelsea turu gecer. 1-0 ya da sonlarda bulacaklari bir ekstra gol ile 2-0 olabilir skor. beklentim real-chelsea finali.
Chelsea'de Cech,Terry,Lampard,Obi Mikel yok.
Atletico'da Gabi yok.
Mourinho ve Simeone, iki birbirine benzeyen hocanın taktik savaşı olacak bu maç.O yüzden pek zevkli,bol pozisyonlu bir maç beklemiyorum.
Her şeye rağmen Mourinho'nun evinde turu vereceğini zannetmiyorum.
Ama gönlüm Atletico Madrid'ten yana.
Chelsea turu geçecektir. 2-0 Chelsea galibiyeti bekliyorum.
Son antrenmandan ;
https://pbs.twimg.com/media/BmehLNqCAAAp65e.jpg
İzleyen var mı ne alemde maç ?
0-0 gittiğine göre savunmalar konuşuyor. :zuhaha
Edit : dedim ve Chelsea attı :D
Torres yazdı .. 1-0 ..
https://vine.co/v/MrmnIi3qFFW
Yahu Torres sevgim Atletico'yu eleyecek :n:
Adam sırf benim sevgimle besleniyor :n:
Her türlü 1 gol atmamız lazımdı tur için 1-1 yaparız 2. yarı relax. :D
Gooooooollll 1-1 Adrian :)
https://vine.co/v/Mrm6I67Ylw9
Şimdi sen düşün Mourinho !
D.Costa penaltıdan 2-1 yaptı final geliyor :D
Hahahahahaha :n:
Mourinho ahahahahahahahahaha :zuhaha
Ne dediysek o final geliyor Atleticooooo
Şaka maka eğer Atletico finale çıkarsa şampiyon kesin Madrid olucak.
Harcadılar seni Mourinho hocam ama intikamını almak eski öğrencilerine düştü Ronaldo bi hattrick yapar finalde.
O kaçan neydi öyle ya. :O
Arda atti be !! :D
GOOOOOOOOOOOOLLLL Ardaaaaaaaaaaaaaa :D
https://vine.co/v/MrmQp3001Ev
3 oldu :zuhaha dedik ama Simeone gerçeği diye reis sahada verdi cevabını. :D
Arda'm benim be !! Aslanım be !! Gassarayım'ın gururu Arda Turan,intikamımızı alıyorlar !!!
Aslansın Atletico,kaplansın,müthişsin ! İstanbulll,İstannbuull ayakta,Türkiye Türkiye ayakta !!
Kafayı da fena vurmuş ama ha :D
Sen deplasmanda 0-0 berabere kal evinde 3 tane ye çok koymuştur Mou'ya çok. :D Büyüksün Arda , büyüksün Simeone ve tabi ki büyüksün Atleticooo