Originally Posted by
nekop
Artık tüm parçalar yerine oturdu.Yıl 2007 yine bir Turksportal Halısaha Organizasyonundayız.Kıran kırana bir mücadele var sahada..Bir pozisyonda rakibin ani atağını önlemek için ceza sahası dışına çıkıyor ve Tarık abiye(Jesus_FB) hafif bir müdahalede bulunuyorum.Ama o olayı büyütmekte kararlı olduğu için dakikalarca yerde kıvranıyor ve intikam yeminleri ediyordu.O gün intikamını alamadı ve içindeki intikam ateşi her geçen gün dahada arttı.Tarih 17 Ekim Cumartesi 2009 yine bir TSİ Halısaha Organizasyonu maçın ilk 20 dakikası fairplay çerçevesi içinde geçerken saha kenarına Tarık abi geliyor.Birden sert müdahalelerle karşılaşmaya, dirsekler yemeye başlıyorum.Hatta o kadar abartıyorlarki işi topu kaleye vurmak yerine direk bana atıyorlar.Ama hala ayaktayım, savaşmaya devam ediyorum.Birden artık maçı bitirelim mi diye soruyorlar fakat o anda Tarık abi birden çıldırıyor ve Emrah abi ile Burak abiye daha görevinizi yerine getirmediniz diye bağırıyor.Ardından bi 10 dakika daha oynamaya devam ediyoruz ama bu süre zarfındada hertürlü darbeye karşı koyuyordum.Bugünde bu intikamı alamayacağını anlayan Tarık abi sonunda maçın bitmesine izin veriyor.Hepimiz maç sonunda röportaj yaparken o Burak abi ve Emrah abiyi kenara çekip ağıza alınmayacak sözler söylüyor.Evlere dağılma vaktimiz geliyor ve Tarık abi bana bir dahaki maça gelip gelmeyeceğimi soruyor.Aldığı evet yanıtından sonra o zaman bende görevimi yapmak için sahada olacağım diye karşılık veriyor.Tabi ben herkesi kendim gibi iyi sandığım için o an bu yaşananlara anlam veremiyorum.Ama artık tüm parçalar yerine oturmuş durumda, biliyorum bu yazdıklarımıda yalanlayacaklar hatta beni suçlu duruma düşürmeye çalışacaklar fakat dediğim gibi tüm gerçekler 10 litresini 4 TL'ye aldığım Adana-Şekerpınarı, Sakarya-Hendek, Antalya-Finike ve İzmir-Şaşal olmak üzere dört farklı kaynaktan üretilen Hayat Su kadar berrak bir şekilde ortada..
Son olarak belirtmek isterim.Bir dahaki maçta Tarık abiye rağmen yine sahada olucam ve kanımın son damlasına kadar savaşacağım.Ama bu kez savaş tek taraflı olmayacak..