1 ile 30 arası toplam 897 sonuç

Konu: TSI Geleneksel İstanbul Halı Saha Organizasyonu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Maç boyunca herkes beni kovaladı zaten.. Kaleci Anıl bile bir kaç kez kendisini geçmeye teşşebbüs ederken kovaladıydı.. Takım dayanışmanız sıfırdı savunmada.Boş bırakırsanız kovalarsınız tabii..
    Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by skinclub View Post
    Tsi Üyelerinden GeNç KaRTaL: ''50 Milyon Dolar verselerde başka sitede oynamam dedi.''
    Burada koptum Şemsi Abi
    Mustafa abi hep bizim kalenin orada çekim yapınca bende fazla geriye dönmediğim için haliyle kameraya çıkmıyordum.Kamerada bende çıkayım derken aklıma bu geldi..

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Seni durduramayınca Ferrari'den ders almaya başladım ne yapayım. Baktım olmayacak. Şimdi kankam Wollsburg karşısında iyi oynuyor, maçtan önce aradı Emrahcığım sen iste gol yedirmeyeyim dedi. Dedim bırak gülüm iki tane atsınlar, siz 3 atarsınız olur biter. Dedi eyvallah abi.. Sonra kapattı telefonu Denizli gelince.. Bu senin için genç kartal..

Bir dahaki maça kadar bir şeyler kaparsan işim zor abi..

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Abi Serkan`a sor beni.

Bizim maçta 10 goL 10 asist sözü vermiştim Bursa da ki maçta, 12 goL 11 asist iLe oynadım.
    Yani bizde atma, tutma oLayı yok, fazLası var, azı yok. Ne dersek o
    Hayrettin abi bizim takımda olsaydın tam senlik maçmış o zaman.Tam senin istediğin pozisyonlar vardı maçta..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri