Bu ürünler ne zaman çıkacak bir tarih yok mu?
Printable View
Bu ürünler ne zaman çıkacak bir tarih yok mu?
feneriumun basinda Abdullah kigili gibi bi isim var beyler bu islerin 1 numarasi
bu isler boyle donuyor :D 9.90 olucak hali yok waikiki degil burasi :D
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=15898
Favorim her zaman budur :n:
Tişörtlerin kalitesinin Xside'dan farkı yok.Sadece adı var.
Kaliteli ürün yaparlarsa kimse fiyatına bakmaz. 50-60 liraya tişört alıyorum. En son Reebook'tan aldım ama tişört tişört değil muhteşem yüzyıl.
Galatasaray yapsa oradan niye almayayım.
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17574
Allah aşkına kim bunun renklisini aldı da stokları tüketti :n:
http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17427
Şu çok güzel yalnız :)
Taşları toplasak stadı yeniden yaparız. Koltuklarda satıştaydı. :n:
efsane cubukluyu ben 35 e almistim fiyat konusunda bizimkiler pahali ama pazarlamayi cok iyi yapiyorlar
Galatasaray'lı olmama rağmen alasım geldi. Bi de bizim tasarımlara bak.
http://img803.imageshack.us/img803/1571/adszav.png
Bu gerçekten güzel ama bazı tişörtler var bizimkilerden bin beter.Renk seçimleri falan acayip kötü.Büyük takımlar ciddi bir gelir kaynağını yok ediyor bu saçma tasarımlarla.
Saçma gelen tasarımlar olacaktır. O tasarımların da hitap ettiği kitleler var. Tek tip beğeniye hitap eden tasarımlar yerine çoklu tasarımlar yapmak daha mantıklı.
abi verecekleri para 1yıl için 1 milyon dolar 2 milyon dolar... nedir bu? sakız parası falan...
zeminin oturması teknik olarak nasıl bir durum detayıyla bilmiyorum ama bu oyuncunun form tutması gibi birşey değildir herhalde bir kere oturduktan sonra devridaimle böyle bir oturma evresine ihtiyaç olacağını sanmıyorum. bilakis sürekli oynanma çimleri yoracak ve dinlenme süresinin azlığı da düzelmemesine neden olacaktır diye tahmin ediyorum.
ayrıca 1 maçlık 2 maçlık bir şey olsa neyse... koca sezonun tamamı... olacak iş değil...
olimpiyatın çilesi anlatmakla bitmez. o sezon tarihte 1 veya 2 kere yaşanmıştır.
o süreçteki inönü stadı meselesi bence gayet kini tutulacak bir durum. olaya maddiyat ağırlıklı yaklaşmak işin ne kadar endüstriyelleştiğini gösteriyor. bence imkan varken stadın böyle bir aidiyete sahip olması gerekir. bence stadın baştan aşağı sarı-kırmızı olması gerekirdi mesela, bir sürü şey sadece ticari-siyasi yaklaşımın mevcut olması nedeniyle es geçildi. bu benim canımı çok sıkıyor. ve zaten büyük ihtimalle yönetim de aynı yaklaşımı gösterecek ve paşa paşa verecek stadı. o koyuyor bana. sanki otoparka araba parkediyoruz....
güzel tasarımlar bütünün içinde mevcut olsa haklısınız, diğer olumsuzları bir kenarda bırakıp güzel olanı seçeriz ama hep berbat hep kötü.
hizmet kalitesi de öyle. fenerbahçe'nin şampiyonluk tişörtleri bence günler öncesinden hazırlanmıştır, şampiyonluk ilan edilseydi o anda basılır hemen de satışa çıkardı.
bizde öyle şeyler yok tabi. organizasyon olarak fenerbahçe bin basıyor. basiret yok bizimkilerde basiret.
UltrAslan Terim'in sözlerine tepki göstermiş.
Quote:
Bugün medyada yer alan haberlerde Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in stadımızın bir başka takımla ortak kullanılması ile ilgili verdiği demeçlere ultrAslan olarak hiç bir şekilde katılmamız söz konusu değildir ve bu konuda hocamızın fikirleri ile tamamen zıt bir düşüncedeyiz, bir kez daha hatırlatmak gerekirse stadımızın bir başka takımla ortak kullanılması konusundaki görüşümüz 20 Mayıs 2012 tarihinde aşağıda yaptığımız açıklama ile sabit, açık ve net'tir...
aynen öyle düşünüyorum ultraslan ile.zaten yoğun oynanan bir maç trafiği var play-off nedeniyle.bu şekilde stadda zemin denilen bir şey kalmayacak.bir gün beşiktaş oynarken ertesi gün galatasaray maç oynayacak fikstür karışacak onca şey gerek yok be beşiktaş :)
İyi oldu bu açıklama. Eğre ortam hazırlamaya çalışıyorlarsa , yemeyiz :)
ayrıca şimdi olaydaki garipliğe gelelim.galatasaray - beşiktaş derbisinde galatasaray seyircisi aslantepe'de olacakken,beşiktaş - galatasaray maçında beşiktaş seyircisi mi aslantepe'de olacak.işte o zaman kavgaya bak sen :)
Manchester City ile oynanan sezonun son maçında Sergio Aguero ve Vincent Kompany ile karşı karşıya gelen Barton'a 12 maç ve 75 bin sterlin para cezası verildi.
Bizde olunca 0 maç ceza veriliyor ve üstüne ceza indirime girip -2 oluyor. Yani adama 2 defa daha yapma hakkı tanıyoruz. TFF ve alt kurumlarında yürekli değil sadece olması gerekeni yapacak yöneticilere ihtiyaç var.
Yoksa hem saha içi hem saha dışı olayların önüne geçemezsin.
Mourinho Terim İçin Ne Dedi?
24.05.2012 15:18 - İstanbul
Bir inşaat firmasının organizasyonuyla İstanbul'a gelen İspanyol ekip Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ''Çok iyi bir hoca'' dedi.
Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen, ''Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı''na katılmak üzere İstanbul'a gelen Portekizli teknik adam Mourinho, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in, ''Bu binada kendisine bir 'penthouse' daire vereyim, ben Galatasaray başkanı olursam, takımın başına geçsin'' isteğiyle karşılaştı. Bu soruya, ''Galatasaray'ın bana ihtiyacı yok'' yanıtını veren Mourinho, Çelik'in, ''Şimdi değil, ben başkan olursam'' demesi üzerine de, ''Fatih Terim çok iyi bir hoca'' şeklinde konuştu.
Kadıköy Hatırası çıkmış ve mediumu anında bitmiş :)
http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17767
G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, Ünal Aysal'ın oteli Ottoman'da bu akşam bir araya gelecek.