Sayfa 184 / 578 İlkİlk ... 84134174182183184185186194234284 ... SonSon
5,491 ile 5,520 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu ürünler ne zaman çıkacak bir tarih yok mu?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

feneriumun basinda Abdullah kigili gibi bi isim var beyler bu islerin 1 numarasi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    feneriumun basinda Abdullah kigili gibi bi isim var beyler bu islerin 1 numarasi
    Feneriumda da 35 TL'den aşağı tişört yok yalnız

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tamam ordan alış veriş yaparız bir dahakine
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bu isler boyle donuyor 9.90 olucak hali yok waikiki degil burasi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tişörtlerin kalitesinin Xside'dan farkı yok.Sadece adı var.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

bu isler boyle donuyor 9.90 olucak hali yok waikiki degil burasi

35 de çok fazla bi tişörte Mesela bizim Metin Oktay forması 33 TL sizin çubuklu forma 70 miydi 90 mıydı öyle yüksek bir fiyattı Bizimkiler fiyat konusunda daha iyi ama öyle ürünler yapıyorlar ki o fiyatlar bile çok geliyor o ürünlere.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Kaliteli ürün yaparlarsa kimse fiyatına bakmaz. 50-60 liraya tişört alıyorum. En son Reebook'tan aldım ama tişört tişört değil muhteşem yüzyıl.

Galatasaray yapsa oradan niye almayayım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Vay anasını param olsa alır odama koyarım

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17574

Allah aşkına kim bunun renklisini aldı da stokları tüketti

http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17427

Şu çok güzel yalnız

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Taşları toplasak stadı yeniden yaparız. Koltuklarda satıştaydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

efsane cubukluyu ben 35 e almistim fiyat konusunda bizimkiler pahali ama pazarlamayi cok iyi yapiyorlar

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bunu gerçekten alan varmıdır ?
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'lı olmama rağmen alasım geldi. Bi de bizim tasarımlara bak.

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu gerçekten güzel ama bazı tişörtler var bizimkilerden bin beter.Renk seçimleri falan acayip kötü.Büyük takımlar ciddi bir gelir kaynağını yok ediyor bu saçma tasarımlarla.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Saçma gelen tasarımlar olacaktır. O tasarımların da hitap ettiği kitleler var. Tek tip beğeniye hitap eden tasarımlar yerine çoklu tasarımlar yapmak daha mantıklı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Olimpiyat stadında oynamamız o dönemde başarı anlamında bizi etkilemişti. Özellikle Avrupa maçlarında rakibi baskı altına almakta zorlandık. Tüm bunlara rağmen o dönemin kinini tutmayı yersiz buluyorum.

Stadı kullanma bedelini vereceklerse Arena'da oynamalarında sakınca yoktur. Neticede Arena çok amaçlı bir spor kompleksidir. Konserler, Akp toplantıları, eğlenceler olabilir.

Zeminin yeni olması nedeniyle üzerinde maç oynanması Arena açısından avantajdır. Ne kadar maç o kadar oturmuş zemin demektir.

abi verecekleri para 1yıl için 1 milyon dolar 2 milyon dolar... nedir bu? sakız parası falan...

zeminin oturması teknik olarak nasıl bir durum detayıyla bilmiyorum ama bu oyuncunun form tutması gibi birşey değildir herhalde bir kere oturduktan sonra devridaimle böyle bir oturma evresine ihtiyaç olacağını sanmıyorum. bilakis sürekli oynanma çimleri yoracak ve dinlenme süresinin azlığı da düzelmemesine neden olacaktır diye tahmin ediyorum.

ayrıca 1 maçlık 2 maçlık bir şey olsa neyse... koca sezonun tamamı... olacak iş değil...

olimpiyatın çilesi anlatmakla bitmez. o sezon tarihte 1 veya 2 kere yaşanmıştır.

o süreçteki inönü stadı meselesi bence gayet kini tutulacak bir durum. olaya maddiyat ağırlıklı yaklaşmak işin ne kadar endüstriyelleştiğini gösteriyor. bence imkan varken stadın böyle bir aidiyete sahip olması gerekir. bence stadın baştan aşağı sarı-kırmızı olması gerekirdi mesela, bir sürü şey sadece ticari-siyasi yaklaşımın mevcut olması nedeniyle es geçildi. bu benim canımı çok sıkıyor. ve zaten büyük ihtimalle yönetim de aynı yaklaşımı gösterecek ve paşa paşa verecek stadı. o koyuyor bana. sanki otoparka araba parkediyoruz....

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Saçma gelen tasarımlar olacaktır. O tasarımların da hitap ettiği kitleler var. Tek tip beğeniye hitap eden tasarımlar yerine çoklu tasarımlar yapmak daha mantıklı.

güzel tasarımlar bütünün içinde mevcut olsa haklısınız, diğer olumsuzları bir kenarda bırakıp güzel olanı seçeriz ama hep berbat hep kötü.

hizmet kalitesi de öyle. fenerbahçe'nin şampiyonluk tişörtleri bence günler öncesinden hazırlanmıştır, şampiyonluk ilan edilseydi o anda basılır hemen de satışa çıkardı.

bizde öyle şeyler yok tabi. organizasyon olarak fenerbahçe bin basıyor. basiret yok bizimkilerde basiret.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ForCimbom View Post
    güzel tasarımlar bütünün içinde mevcut olsa haklısınız, diğer olumsuzları bir kenarda bırakıp güzel olanı seçeriz ama hep berbat hep kötü.

hizmet kalitesi de öyle. fenerbahçe'nin şampiyonluk tişörtleri bence günler öncesinden hazırlanmıştır, şampiyonluk ilan edilseydi o anda basılır hemen de satışa çıkardı.

bizde öyle şeyler yok tabi. organizasyon olarak fenerbahçe bin basıyor. basiret yok bizimkilerde basiret.
    Ben incelemedim ürünleri. Eğer güzel ürün yoksa, daha doğrusu çoğunluğun beğenmediği tasarımların oranı daha fazlaysa haklısınız.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

UltrAslan Terim'in sözlerine tepki göstermiş.

Bugün medyada yer alan haberlerde Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in stadımızın bir başka takımla ortak kullanılması ile ilgili verdiği demeçlere ultrAslan olarak hiç bir şekilde katılmamız söz konusu değildir ve bu konuda hocamızın fikirleri ile tamamen zıt bir düşüncedeyiz, bir kez daha hatırlatmak gerekirse stadımızın bir başka takımla ortak kullanılması konusundaki görüşümüz 20 Mayıs 2012 tarihinde aşağıda yaptığımız açıklama ile sabit, açık ve net'tir...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

aynen öyle düşünüyorum ultraslan ile.zaten yoğun oynanan bir maç trafiği var play-off nedeniyle.bu şekilde stadda zemin denilen bir şey kalmayacak.bir gün beşiktaş oynarken ertesi gün galatasaray maç oynayacak fikstür karışacak onca şey gerek yok be beşiktaş
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi oldu bu açıklama. Eğre ortam hazırlamaya çalışıyorlarsa , yemeyiz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ayrıca şimdi olaydaki garipliğe gelelim.galatasaray - beşiktaş derbisinde galatasaray seyircisi aslantepe'de olacakken,beşiktaş - galatasaray maçında beşiktaş seyircisi mi aslantepe'de olacak.işte o zaman kavgaya bak sen

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Manchester City ile oynanan sezonun son maçında Sergio Aguero ve Vincent Kompany ile karşı karşıya gelen Barton'a 12 maç ve 75 bin sterlin para cezası verildi.

Bizde olunca 0 maç ceza veriliyor ve üstüne ceza indirime girip -2 oluyor. Yani adama 2 defa daha yapma hakkı tanıyoruz. TFF ve alt kurumlarında yürekli değil sadece olması gerekeni yapacak yöneticilere ihtiyaç var.

Yoksa hem saha içi hem saha dışı olayların önüne geçemezsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post

Ona da 2-3 gün sonra cevap veriyolar
    Galatasaray Store Yetkilisi:

Öncelikle görüş ve önerilerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Konuyu ilgili birimlerimize ilettik.

Saygılarımızla.
    Herkes bu konudan şikayetçi olursa bir hareketlilik sağlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Herkes bu konudan şikayetçi olursa bir hareketlilik sağlanır.
    Bana 3 gün sonra cevap vermişlerdi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Mourinho Terim İçin Ne Dedi?
    24.05.2012 15:18 - İstanbul

Bir inşaat firmasının organizasyonuyla İstanbul'a gelen İspanyol ekip Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim için ''Çok iyi bir hoca'' dedi.

Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen, ''Sürdürülebilir Başarı İçin Liderlik Konferansı''na katılmak üzere İstanbul'a gelen Portekizli teknik adam Mourinho, Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik'in, ''Bu binada kendisine bir 'penthouse' daire vereyim, ben Galatasaray başkanı olursam, takımın başına geçsin'' isteğiyle karşılaştı. Bu soruya, ''Galatasaray'ın bana ihtiyacı yok'' yanıtını veren Mourinho, Çelik'in, ''Şimdi değil, ben başkan olursam'' demesi üzerine de, ''Fatih Terim çok iyi bir hoca'' şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kadıköy Hatırası çıkmış ve mediumu anında bitmiş

http://gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=17767

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Real Madrid Teknik Direktörü Mourinho, Ünal Aysal'ın oteli Ottoman'da bu akşam bir araya gelecek.

Mesaj Yetkileri