Roman benim favoriLerimden,o yüzden bize geLmesini çok isterim.Andy'nin ayrıLmasıyLa goodison parka böyLe bir yıLdız şart !
Printable View
Roman benim favoriLerimden,o yüzden bize geLmesini çok isterim.Andy'nin ayrıLmasıyLa goodison parka böyLe bir yıLdız şart !
2 Rusuda alırlarsa Tottenham bu sene cok iyi işler yapar maçlarını merakla beklicem.
Yürü be Tottenham.:DBu sene çok yüksek beklentilerim var Hotspurs'dan.Aldıkları oyuncular zaten çok kaliteliydi bu 2 isimde gelirse Tottenham gücüne güç katacaktır..
FM 2oo9'da yasak takımlar arasına giricel Tootenham ßöle giderse :p
anlamadığım bu kadar parayı nereden ßuluyorlar :)
Para bulmakta ne var yahu en kolayı o.Eğer bu ikisi gelirse ki zor görünüyor ikisi birden Berbatov yolcu görünüyor.
Dostum Robbie Keane'i 24 milyon , Robinson'u 4.5'a sattılar , Tainio Malbeanque ve Chimbomda'yı paket halinde Sunderland'a gönderdiler 10 15 milyon euro civarı para buradan bekleniyor Ayrıca bu hafta içinde Bent'i de 10 milyon euro civarı İngiliz lüplerinden birine göndereceklermiş Birde televizyon gelirleri varmış :) Geçen tvde bunun haberi vardı o yüzden yazayım dedm :D
Güzel bir açıklama olmuş.Zaten hiçbir özelliği olmayan Benti almaları saçmalıktı.Arada gönderilen Defoeyi yazmayı unutmuşsun:)
Pavluchenko sert şutları var fakat çok gol kaçırıyor Tothenhama yakışmaz bence çok güzel transferler yaptılar Arshavin neysede Pavluchenko transferi yaparsalar hoş olmaz.
Süper transferler yapıyorlar çok harcıyorlar ama iyi alıyorlar seneye şampiyonluğa oynar
Ne sampiyonlugu, o takimin beklerinde hala Lee falan oynuyor. Defansi adam etmeliler once.
Spartak'ın ne olursa olsun Pavyluchenko'yu bırakacağını sanmıyorum.
Hutton'i saymiyorum, sagbek o zaten. Gecen sene devre arasinda aldilar onu, yeni bi' transfer degil ayrica. Zaten Hutton geldi diye Chimbonda'yi yeni yolladilar daha.
Lee solda oynuyor genelde. Bale henuz 19 yasinda ve gecen sene 8 maca cikti toplam. Bu sene oynar mi bilemem. Zira gecen sene ayni zamanda Gilberto'yu da almislardi, Bale'in onu tikali yani, yollarlar muhtemelen kiralik falan. Veya tabii boyle bi' patlama da yapabilir, o da belli olmaz.
Ha, yukarida saydigim isimlerden hicbiri 'sampiyonluga oynayacak' bir takimda barinacak adam degiller bana kalirsa. Belki Hutton.
Bi' Spurs sempatizani konustu.
Bir Pavyluchenko'yu almadıkları kaldı onu da alırlarsa tam olur artık..:)
Arshavin ve Pavlyucenko iklisi gelse çok yerinde olur.Tottenham çıtayı yükseltti.
Evet ikisini birden alabilecek bütçeye sahipler alırlarsa Tottenham bu sene iyi yerlerde olur.
PSG geçen sezon yaşadığı sıkıntıların acısını bu sezon çıkarmak istiyor sanırım..
Keşke Galatasaray'a Gelse Saha gibi Bir Forvet için 2 milyon Pound Bonservis Düşük bir ÜCret..
Psg ye Gitmesini İsterim Düzenli Oynuyabilir orada.
gerçekte forma şansı fazla bulamıyor ama fm'de 5 dakkada 3 gol 1 asist yaptığını bilirim ve gıcık olurum. gitsin gitsin :D
PSG'ye çok yararlı olur Saha.Umarım hak ettiği yere gelir.
Yaklaşık 1 aydır Adebayor'un ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyor, her gün bu konu hakkındafarklı bir haber çıkıyordu. Bugün tüm bu tartışmalara noktayı Togolu oyuncu koydu.
Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Emmanuel Adebayor, "Ben tatildeyken herkes kafasından birşeyler yazmış. Ben kimseye Arsenal'den ayrılacağımı söylemedim. Ancak size bugün kesin birşey söyleyebilirim ki Arsenal ile 3 senelik sözleşmem var ve birkaç gün içerisinde bu sözleşmeye iki ya da üç sene daha ekleyecek bir anlaşma imzalayacağım." dedi
Arsenal'de çok mutlu olduğunu belirten Adebayor, "Benim kalbim hep Arsenal'de. Arsene Wenger benim babam gibi ayrıca patronum ve o ne derse yapacağım. Buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok" dedi.Bu açıklama ile birlikte Barcelona ve Milan'ın Togolu yıldızı kadrosuna katma planarı suya düştü. (goal)
kalması daha doğru ztn
Sunday Times'ın araştırmasına göre futbolcu olmak diğer mesleklere göre sanıldığı kadar servet kazandırmıyor. Niye diyecek olursanız, araştırmaya göre dünyanın en çok kazanan futbolcusu David Beckham İngiltere'nin en zenginler listesinde sadece 616. sırada yer bulmuş. Peki İngiltere Premier Ligi'nde top koşturan İngiliz yıldızlar içinde en zengini kimler?
İşte İngiltere'de en fazla servete sahip olan 25 futbolcu ve servetleri:
1. Michael Owen (Newcastle United) - 51 million avro – Liverpool’da parlayan Owen o zamandan beri parasını iyi biriktiriyor olmalı ki böyle bir yıllık serveti olsun. Yıldız futbolcu ayrıca ayakkabısının sponsorluğunu yapan Umbro’dan senelik 2.5 milyon avro kazanıyor.
2. Wayne Rooney (Manchester United) - 44 milyon avro – Haftalık 145,000 avro kazanan hırçın Rooney’nin Nike, Coca-Cola ve karısı Coleen sayesinde kısacası paraya para demiyor.
3. Rio Ferdinand (Manchester United) - 35 milyon avro – İngiliz milli futbolcu Nike ve Ben Sherman ile olan birlikteliğinin yanı sıra menajeri Pini Zahavi’nin tavsiyeleri ile çeşitli yatırımları sayesinde yıllık kazancı 35 milyon avroyu buluyor.
4. Frank Lampard (Chelsea) -24 milyon avro – Chelsea ile yaptığı yeni sözleşmeye göre Haftalık 180,000 avro kazanan Lampard’ın ayrıca Adidas ile 1.25 milyon avroluk ayakkabı sponsorluğu anlaşması var.
5. Steven Gerrard (Liverpool) -24 milyon avro – Abrahamovich’in servet teklifini reddedip Liverpool’da kalan kaptan, haftalık 150,000 avroluk kazancı ve Lampard gibi gene Adidas’la 1.25 milyon avroluk ayakkabı anlaşması var. Gerrard’ın otobiyogafisi ise İngiltere’de yok satıyor.
Galatasaray'ın yeni transferi Harry Kewell en zenginler listesinde yer alan futbolcular arasında.
İşte İngiltere’nin 30 yaş altı en zengin diğer futbolcuları:
6. John Terry (Chelsea)-20 milyon avro
7. Cristiano Ronaldo (Manchester United) -18 milyon avro
8. Damien Duff (Newcastle United) -17.5 milyon avro
9. Didier Drogba (Chelsea) -16 milyon avro
10. Harry Kewell (Galatasaray) - 16 milyon avro
11. Emile Heskey (Wigan Athletic)- 15 milyon avro
12. Kieron Dyer (West Ham United) -15 milyon avro
13. Ashley Cole (Chelsea) - 14 milyon avro
14. Joe Cole (Chelsea) - 14 milyon avro
15. Nicolas Anelka (Chelsea) - 14 milyon avro
16. Michael Essien (Chelsea) - 12.5 milyon avro
17. Craig Bellamy (West Ham United) - 11 milyon avro
18. Robbie Keane (Liverpool) - 11 milyon avro
19. Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur) - 10 milyon avro
20. Louis Saha (Manchester United) - 9 milyon avro
21. Fernando Torres (Liverpool) - 7.5 milyon avro
22. Jamie Carragher (Liverpool) - 7.5 milyon avro
23. Shaun Wright-Phillips (Chelsea) - 7.5 milyon avro
24. Cesc Fabregas (Arsenal) - 7.5 milyon avro
25. William Gallas (Arsenal) - 7.5 milyon avro
(Goal)
En zengini aldık biz, en iyisi biziz.. :p :D
Benim için pek anlam ifade etmiyor bu değerler.Bu listedeki 5-6 oyuncu ilk 11'e çıkmamaktan top oynamayı unutmuşlardır..
Fabregas Essien Drogba Daha Fazla Parayi Hakedİyor
Zenith'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Tottenham 1 hafta içerisinde Arshavin ile sözleşmeye imzalayacakmış.Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Bakalım Arshavin Tottenham'da ne yapacak? Sönecek mi yoksa yoksa dahada iyiyemi gidecek? 2 side muhtemel.Umarım 2.seçenek olur..
Fenerbahçe Tv'nin spor haberlerinde Zenith'in resmi sitesinden bu açıklamanın yapıldığı söylendi.Şİmdi baktım internet sitelerine böyle bir haber göremedim ama.:confused:
Hadi hayırlısı bakalım. Aldıysa Totenham'a helal olsun...
Evet Zenit'ten resmi açıklama geldi transferin kısa süre içinde sonlanacağı belirtildi..
Owen gündemden çoktan düşmüş olmasına rağmen epey kazanıyormuş :)
10. Harry Kewell (Galatasaray) - 16 milyon avro
:)
Premier League'de son yıllarda gösterdiği performansla bir türlü taraftarını mutlu etmeyi başaramayan Newcastle United'da yapılan açıklamada Deportivo La Coruna takımının Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini ile imza aşamasında olunduğu belirtildi.
Yapılan ilk teklifin Deportivo tarafından kabul edilmemesi İngiliz ekibin bu transferde geri adım atmaya itmiş durumda değil. Magpies'in 11 milyon avroluk bir transfer bedeliyle bu transferi bitireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Takımın çalıştırıcısı Kevin Keegan'da Cuma günü Hertha Berlin ile oynanan ve mağlubiyetle ayrıldıkları yenilgiden sonra "Bir imza daha olacak. Bitme aşamasında" diyerek Fabricio Coloccini transferinin sinyallerini verdi.
İmzayı atarsa çok iyi bir transfer olur newcastle adına
Burada kazanmadan bahsedilmiyor servetlerinden bahsediliyor.Kazanma olsaydı Beckham bir numara olurdu zaten.Galiba futbolcuların varlıkları ele alınmamış Beckham'ın Los Angeles ve İngiltere'deki evleri tek başına geçerdi diğer futbolcuları
Bence Ronaldo ve Torres daha fazla hak ediyorlar.
11. Heskey çünkü adam 30 yaşında yaşlanmış geçmişte çok para kazanmış
24. fabregas daha çok genç ilerde kazanıcağı paralarla heskeyi katlar
Rooney Çokmu Yaşlı ?? :)
Beni en çok Torres,Fabregas vede Essien şaşırttı.İlerleyen senelerde ne olucak bakıp görücez.