Sayfa 251 / 492 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
7,501 ile 7,530 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Ve Adebayor noktayı koydu!

Yaklaşık 1 aydır Adebayor'un ayrılıp ayrılmayacağı konuşuluyor, her gün bu konu hakkında
    farklı bir haber çıkıyordu. Bugün tüm bu tartışmalara noktayı Togolu oyuncu koydu.

Bugün bir basın toplantısı düzenleyen Emmanuel Adebayor, "Ben tatildeyken herkes kafasından birşeyler yazmış. Ben kimseye Arsenal'den ayrılacağımı söylemedim. Ancak size bugün kesin birşey söyleyebilirim ki Arsenal ile 3 senelik sözleşmem var ve birkaç gün içerisinde bu sözleşmeye iki ya da üç sene daha ekleyecek bir anlaşma imzalayacağım." dedi

Arsenal'de çok mutlu olduğunu belirten Adebayor, "Benim kalbim hep Arsenal'de. Arsene Wenger benim babam gibi ayrıca patronum ve o ne derse yapacağım. Buradan ayrılmak gibi bir niyetim yok" dedi.Bu açıklama ile birlikte Barcelona ve Milan'ın Togolu yıldızı kadrosuna katma planarı suya düştü. (goal)

sakary Ali Misafir

kalması daha doğru ztn

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default En Zengin 25

Sunday Times'ın araştırmasına göre futbolcu olmak diğer mesleklere göre sanıldığı kadar servet kazandırmıyor. Niye diyecek olursanız, araştırmaya göre dünyanın en çok kazanan futbolcusu David Beckham İngiltere'nin en zenginler listesinde sadece 616. sırada yer bulmuş. Peki İngiltere Premier Ligi'nde top koşturan İngiliz yıldızlar içinde en zengini kimler?

İşte İngiltere'de en fazla servete sahip olan 25 futbolcu ve servetleri:

1. Michael Owen (Newcastle United) - 51 million avro – Liverpool’da parlayan Owen o zamandan beri parasını iyi biriktiriyor olmalı ki böyle bir yıllık serveti olsun. Yıldız futbolcu ayrıca ayakkabısının sponsorluğunu yapan Umbro’dan senelik 2.5 milyon avro kazanıyor.

2. Wayne Rooney (Manchester United) - 44 milyon avro – Haftalık 145,000 avro kazanan hırçın Rooney’nin Nike, Coca-Cola ve karısı Coleen sayesinde kısacası paraya para demiyor.

3. Rio Ferdinand (Manchester United) - 35 milyon avro – İngiliz milli futbolcu Nike ve Ben Sherman ile olan birlikteliğinin yanı sıra menajeri Pini Zahavi’nin tavsiyeleri ile çeşitli yatırımları sayesinde yıllık kazancı 35 milyon avroyu buluyor.

4. Frank Lampard (Chelsea) -24 milyon avro – Chelsea ile yaptığı yeni sözleşmeye göre Haftalık 180,000 avro kazanan Lampard’ın ayrıca Adidas ile 1.25 milyon avroluk ayakkabı sponsorluğu anlaşması var.

5. Steven Gerrard (Liverpool) -24 milyon avro – Abrahamovich’in servet teklifini reddedip Liverpool’da kalan kaptan, haftalık 150,000 avroluk kazancı ve Lampard gibi gene Adidas’la 1.25 milyon avroluk ayakkabı anlaşması var. Gerrard’ın otobiyogafisi ise İngiltere’de yok satıyor.

Galatasaray'ın yeni transferi Harry Kewell en zenginler listesinde yer alan futbolcular arasında.

İşte İngiltere’nin 30 yaş altı en zengin diğer futbolcuları:

6. John Terry (Chelsea)-20 milyon avro
    7. Cristiano Ronaldo (Manchester United) -18 milyon avro
    8. Damien Duff (Newcastle United) -17.5 milyon avro
    9. Didier Drogba (Chelsea) -16 milyon avro
    10. Harry Kewell (Galatasaray) - 16 milyon avro
    11. Emile Heskey (Wigan Athletic)- 15 milyon avro
    12. Kieron Dyer (West Ham United) -15 milyon avro
    13. Ashley Cole (Chelsea) - 14 milyon avro
    14. Joe Cole (Chelsea) - 14 milyon avro
    15. Nicolas Anelka (Chelsea) - 14 milyon avro
    16. Michael Essien (Chelsea) - 12.5 milyon avro
    17. Craig Bellamy (West Ham United) - 11 milyon avro
    18. Robbie Keane (Liverpool) - 11 milyon avro
    19. Jonathan Woodgate (Tottenham Hotspur) - 10 milyon avro
    20. Louis Saha (Manchester United) - 9 milyon avro
    21. Fernando Torres (Liverpool) - 7.5 milyon avro
    22. Jamie Carragher (Liverpool) - 7.5 milyon avro
    23. Shaun Wright-Phillips (Chelsea) - 7.5 milyon avro
    24. Cesc Fabregas (Arsenal) - 7.5 milyon avro
    25. William Gallas (Arsenal) - 7.5 milyon avro

(Goal)

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

En zengini aldık biz, en iyisi biziz..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Benim için pek anlam ifade etmiyor bu değerler.Bu listedeki 5-6 oyuncu ilk 11'e çıkmamaktan top oynamayı unutmuşlardır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

6. Default

Fabregas Essien Drogba Daha Fazla Parayi Hakedİyor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zenith'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Tottenham 1 hafta içerisinde Arshavin ile sözleşmeye imzalayacakmış.Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Bakalım Arshavin Tottenham'da ne yapacak? Sönecek mi yoksa yoksa dahada iyiyemi gidecek? 2 side muhtemel.Umarım 2.seçenek olur..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Zenith'in resmi sitesinden yapılan açıklamada Tottenham 1 hafta içerisinde Arshavin ile sözleşmeye imzalayacakmış.Hayırlı olsun.Güzel bir transfer oldu.Bakalım Arshavin Tottenham'da ne yapacak? Sönecek mi yoksa yoksa dahada iyiyemi gidecek? 2 side muhtemel.Umarım 2.seçenek olur..
    gerçekten arshavin i aldımı tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe Tv'nin spor haberlerinde Zenith'in resmi sitesinden bu açıklamanın yapıldığı söylendi.Şİmdi baktım internet sitelerine böyle bir haber göremedim ama.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Hadi hayırlısı bakalım. Aldıysa Totenham'a helal olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Evet Zenit'ten resmi açıklama geldi transferin kısa süre içinde sonlanacağı belirtildi..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Owen gündemden çoktan düşmüş olmasına rağmen epey kazanıyormuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

10. Harry Kewell (Galatasaray) - 16 milyon avro
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Fabricio Coloccini Ada'ya

Premier League'de son yıllarda gösterdiği performansla bir türlü taraftarını mutlu etmeyi başaramayan Newcastle United'da yapılan açıklamada Deportivo La Coruna takımının Arjantinli defans oyuncusu Fabricio Coloccini ile imza aşamasında olunduğu belirtildi.

Yapılan ilk teklifin Deportivo tarafından kabul edilmemesi İngiliz ekibin bu transferde geri adım atmaya itmiş durumda değil. Magpies'in 11 milyon avroluk bir transfer bedeliyle bu transferi bitireceğine kesin gözüyle bakılıyor. Takımın çalıştırıcısı Kevin Keegan'da Cuma günü Hertha Berlin ile oynanan ve mağlubiyetle ayrıldıkları yenilgiden sonra "Bir imza daha olacak. Bitme aşamasında" diyerek Fabricio Coloccini transferinin sinyallerini verdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İmzayı atarsa çok iyi bir transfer olur newcastle adına

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Burada kazanmadan bahsedilmiyor servetlerinden bahsediliyor.Kazanma olsaydı Beckham bir numara olurdu zaten.Galiba futbolcuların varlıkları ele alınmamış Beckham'ın Los Angeles ve İngiltere'deki evleri tek başına geçerdi diğer futbolcuları

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence Ronaldo ve Torres daha fazla hak ediyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

11. Heskey çünkü adam 30 yaşında yaşlanmış geçmişte çok para kazanmış
    24. fabregas daha çok genç ilerde kazanıcağı paralarla heskeyi katlar

Nesil
    2007
    Yer
    34

Rooney Çokmu Yaşlı ??

Beni en çok Torres,Fabregas vede Essien şaşırttı.İlerleyen senelerde ne olucak bakıp görücez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Solskjær Veda Etti

Solskjaer veda etti: 1-0

Ole Gunnar Solskjaer'in jübile karşılaşmasında Manchester United, Espanyol'u 1-0 mağlup etti.

Sakatlığının ardından futbolu bırakmak zorunda kalan 35 yaşındaki oyuncu, sahada 25 dakika kalırken, MANU'ya galibiyeti getiren golü 82. dakikada Fraizer Campbell kaydetti.

İki takım oyuncuları tarafından saygıyla karşılanan Norveçli oyuncu, MANU forması altında 126 gole imza atarken, sahaya çocuklarıyla beraber geldi.

Karşılaşmanın ardından konuşan Solskjaer, taraftarlara teşekkür ederken, her zaman ki gibi çok iyi bir taraftar topluluklarını olduğunu söyledi. Bir senedir bu anın gelmesini beklediğini ifade eden Norveçli, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Sporx.com

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Onu hep iyi bir yedek olarak hatırlıyorum nedense.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Onu hep iyi bir yedek olarak hatırlıyorum nedense.
    Emre abiye katılıyorum en azimli yedek olarak tarihe geçmiştir. Yıllardır o kulübede oturdu ve belkide sesini hiç çıkarmadı ve futboluda kırmızı şeytanlarda bıraktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Senderos=Given+10 Milyon€

Senderos=Given + 10 milyon avro

İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United'ın kadrosuna ısrarla katmak istediği Arsenal'in İsviçreli savunma oyuncusu Philippe Senderos için, 14 milyon avro ya da Shay Given artı 10 milyon avro ödemesi gerektiği iddia edildi.Newcastle United'in ilk olarak 7 milyon avro'luk bir teklif yaptığı fakat, Arsenal'in menajeri Arsene Wenger'in İsviçreli oyuncuyu takımında tutmak istediği belirtildi. Newcastle patronu Kevin Keegan'ın bu transferi ısrarla istemesi üzerine Arsenal'in yüksek teklifiyle karşı karşıya kaldığı ifade edildi.
    İsviçreli genç futbolcu Arsenal formasıyla 64 maça çıktı ve 4 de gol kaydetme başarısı gösterdi. İsviçre Milli Takım formasını da 31 kez giyen yıldız oyuncunun 3 golu bulunuyor.

03.08.2008
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok istiyorlar kanımca

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Senderos'u pek begenmiyorum ben Cygan vardı Fransız ona benzetiyorum onuda begenmezdim.14 milyon avro etmez bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Newcastle kazık yer..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

bitmiş ya Senderos ne ya***aksın adam Keegan...

Tottenham çok iyi transferler yapıyor, Arshavin ile Pavlyuchenko'yu da alırsa büyük iş başarmış olur. Juande Ramos çok iyi bir kadro kuruyor, UEFA Kupası'nı kazanabilirler.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

ArtıkFM 2009 'da ha bre Tothenham kariyeri görürüz

Mesaj Yetkileri