Blake reyizimden elbow dunk'u gördükten sonra başka şansım kalmadı :p.
Printable View
Boston'ı anlamak mümkün değil. Semih'i Clevand'a göndermelerine birşey dediğim yok ama (ki bence o da anlamsız) ligin boyalı bölgedeki en sert oyuncusu Perkins'i harcamak sadece rakiplerin ekmeğine yağ sürmektir. İstatistiklerine bakmayın; Perkins boyalı bölgenin kasabıydı. Şimdi Boston'ın muhtelif rakiplerinden Dwigithe Howard ve Pau Gasol gibi uzunlar sevinçten dans ediyordur. En azından sakatlanma tehlikesi yaşamayacaklar. :D
Ahı gitmiş vahı kalmış iki O'Neal ile şampiyonluk hayali kurmak ne saçma? Kristiç dersen en iyi döneminde bile oraların adamı olmadı.
Bugün en güldüğüm haber:
Miami Heat cephesinde maçın kaybedilmesi kadar üzücü bir olay da kariyerinin en kötü performansını ortaya koyan Chris Bosh'un performansıydı. Chris Bosh, kullandığı 18 şutun 17'sini kaçırarak 0.56 yüzde ile NBA tarihine geçti. NBA'de 1972-1973 sezonunda 22'de 1 şut isabetle oynayan Mike Newlin'den bu yana kimse bu kadar düşük yüzde ile hücum etmemişti. 1968-1969'da Nate Thurmond 19'da 1 ile oynarken Chris Bosh 1961-1962'deki Dolph Schayes 'in 18'de 1'lik rekorunu egale etmiş oldu.
turkbasket
Yanlış hatırlamıyorsam rekorun eski sahiplerinden Dolph Schayes 1996'da hazırlanan gelmiş geçmiş en iyi 50 oyuncu listesinde mevcut isimlerden birisi... Bu performansın üstüne Bosh'u da alırlar mı acaba o listeye... http://forum.fenerbasket.com/images/..._e_biggrin.gif
(Diana'nın Panküp Kayseri maçındaki 0/16'sını hatırlatacak ilk kişiyle kavga ederim. http://forum.fenerbasket.com/images/...on_e_smile.gif )
Baron Davis'in Clevand'a gönderilmesine gelince... Oh olsun. Artık orada basketbol dışında uğraşacak bir iş bulamayacak. Semih Erden'le harmandalı oynarlarsa bilemem artık. :D
Şu Baron Davis kadar bir efsane potansiyeli taşıyıp yeteneklerine ihanet eden ikinici bir isim son yıllarda hatırlamıyorum. Basketbolu ciddi anlamda takip etmeye başladığım 90'lı yılların başından itibaren sıralarsam:
1-Derric Coleman
2-Shown Kemp
3-Vin Baker
4-Lary Johnson (Sakatlıklar da pay sahibiydi duraksamasında. Hakkını yemeyelim.)
5-Stephan Marbury
6-Baron Davis
Her biri bir efsane potansiyeli taşıyordu. Ama basketbol dışı işlerle uğraşmaktan basketbola zaman bulamadılar. Kimisini tembellik, kimisini uyuşturucu, kimisini alkol, kimisini disiplinsizlik ve başına buyrukluk yedi bitirdi. Bir basketbolsever olarak hatırladıkça burnumun direkleri sızlar. Hele Derric Coleman ve Baron Davis'in taşıdığı potansiyel... Yazık olanlar kuşağı...
ömer'e nazar değmesin. şimdilik çok iyi bir rol oyuncusu. süper bir savunmacı olma yolunda ilerliyor.
semih'e yazık mı oldu, semih için iyi mi oldu? göreceğiz. inşallah 20'li dakikalarda süre bulur ki rezil bir takıma gitmesinin artısını görür. cleveland'da 20 dakika alamayacaksa boston'da havlu sallasa daha iyiydi.
Bence Semih'e yazık oldu. Çünkü özellikle NBA'de kötü takımlarda kendini geliştirmek çok zordur. Bütün takım istatistiğe oynar. Uzunların işi daha da zordur. Kısalardan pas alamazlar. Clevand'da 20 dakika almasındansa, Celtics'de 10 dakika almasını tercih ederdim.
Bence semih için kötü oldu. Boston'a alışmıştı. Shaq gibi bir arkadaşı ve yardımcısı vardı. Doc Rivers yardımcı oluyordu güya. Bilemicem
Takasın son günü sonuçlanan takaslar.
Charlotte Bobcats - Portland Trail Blazers ▬▬▬
Portland Trail Blazers'in Aldıkları :
- F Gerald Wallace
Charlotte Bobcats'in Aldıkları :
- F Dante Cunningham
- C Joel Przybilla
- C Sean Marks
- 2011 1.tur draft hakkı (Hornets'dan)
- 2013 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Boston Celtics - Sacramento Kings ▬▬▬
Boston Celtics'in Aldıkları :
- 2017 2.tur draft hakkı
Sacramento Kings'in Aldıkları :
- F G Marquis Daniels
▬▬▬ Houston Rockets - Phoenix Suns ▬▬▬
Phoenix Suns'ın Aldıkları :
- G Aaron Brooks
Houston Rockets'ın Aldıkları :
- Goran Dragic
- 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Oklahoma City Thunder - Charlotte Bobcats ▬▬▬
Oklahoma City Thunder'ın Aldıkları :
- C Nazr Mohammed
Charlotte Bobcats'in Aldıkları :
- F D.J White
- G Morris Peterson
▬▬▬ Hosuston Rockets - Memphis Grizzlies ▬▬▬
Memphis Grizzlies'ın Aldıkları :
- F Shane Battier
- G Ish Smith
Houston Rockets'ın Aldıkları :
- C Hasheem Thabeet
- 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Cleveland Cavaliers - Boston Celtics ▬▬▬
Cleveland Cavaliers'ın Aldıkları :
- C Semih Erden
- F Luke Harangody
- 2013 2.tur draft hakkı
▬▬▬ Boston Celtics - Oklahoma Cithy Thunder ▬▬▬
Oklahoma City Thunder'ın Aldıkları :
- C Kendrick Perkins
- G Nate Robinson
- Jeff Green
- Nenad Krstic
- 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Cleveland Cavaliers - Los Angeles Clippers ▬▬▬
Cleveland Cavaliers'ın Aldıkları :
- G Baron Davis
- 2011 1.tur draft hakkı
Los Anegeles Clippers'ın Aldıkları :
- F Jamario Moon
- G Mo Williams
▬▬▬ Atlanta Hawks - Washington Wizards ▬▬▬
Atlanta Hawks'ın Aldıkları :
- G Kirk Hinrich
- F Hilton Armstrong
Washington Wizards'ın Aldıkları :
- G Mike Bibby
- G Jordan Crawford
- G Maurice Evans
- 2011 1.tur draft hakkı
▬▬▬ Golden State Warriors - New Jersey Nets ▬▬▬
Golden State Warriors'ın Aldıkları :
- F Troy Murphy
- 2012 2.tur draft hakkı
New Jersey Nets'in Aldıkları :
- F Brandan Wright
- C Dan Gadzuric
▬▬▬ New Orleans Hornets - Sacramento Kings ▬▬▬
New Orleans Hornets'in Aldıkları :
- F Carl Landry
Sacramento Kings'in Aldıkları :
- G Marcus Thornton
▬▬▬ New Jersey Nets - Utah Jazz ▬▬▬
New Jersey Nets'in Aldıkları :
- G Deron Williams
Utah Jazz'ın Aldıkları :
- F Derrick Favors
- G Devin Harris
- 2011 1.tur draft hakkı
- 2012 1.tur draft hakkı
▬▬▬ New York Knicks - Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves ▬▬▬
New York Knics'in Aldıkları :
- F Carmelo Anthony
- G Chauncey Billups
- F Renaldo Blackman
- G Anthony Carter
- C Sheldon Williams
Denver Nuggets'ın Aldıkları
- F Wilson Chandler
- G Raymond Felton
- F Danilo Gallinari
- C Kosta Koufous
- C Timofey Mozgov
- 3 milyon $
- 2014 1.tur draft hakkı
- 2012 2.tur draft hakkı
- 2013 2.tur draft hakkı
Minnesota Timberwolves'ın Aldıkları
- C Eddy Curry
- F Anthony Randolph
- 2015 2.tur draft hakkı (Nuggets'tan)
- 3 milyon $
▬▬▬ Chicago Bulls - Toronto Raptors ▬▬▬
Chicago Bulls'un Aldıkları :
- 2011 1.tur draft hakkı
Toronto Raptors'ın Aldıkları :
- F James Johnson
http://basketball.realgm.com/images/...bos_080416.jpg
Cavaliers Leon Powe'u serbest bıraktı.
Celtics Leon Powe'u kadrosuna katmak için bir girişimde bulunabilir.Ayrıca Knicks'te uzun oyuncu arıyor.
Boston draft haklarını toplamış, biri 2017'nin 2. draft hakkı.:D
Cuban All-Star MVP'sini İstiyor
Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban pazarlama ve bilet satma konusunda hemen hemen her şeyi dener ve normalin dışına çıkmaktan hiç çekinmez. Bu nedenle Cuban, 2011 All-Star maçının MVP'sine transfer teklifi götürmeyi düşündüğünü açıkladı.
Hayır, hayır o MVP değil. O MVP, Türk Hava Yolları reklamlarında yer almakla meşgul. Cuban'ın istediği diğer MVP. Yani Şöhretler maçının MVP'si Justin Bieber…
Cuban konuyla ilgili olarak, “Ben Dennis Rodman' a kontrat uzatmış birisiyim. Bu nedenle Justin'e da uzatabilirim. Ama ilk olarak öğrenmem gereken bir konu var. O da yaşı NBA'de oynayabilmek için yeterince büyük mü? O çocuk iyi bir oyuncu” dedi.
2000 yılında Rodman ile anlaşan ve bilet satışlarına olumlu yansıyan bu transfere değinen Cuban, o yıl Rodman'a sadece 12 maç dayanabildiğini hatırlamıyor olamaz. Uçuk davranışlarıyla soyunma odasını bir sirke çeviren Rodman 12 maç sonunda serbest bırakılmıştı. Bu arada şu anda 16 yaşında olan Bieber'ın Dallas Mavericks forması giyebilmesi için Cuban'ın genç yıldız 19 yaşına girene kadar beklemesi gerekiyor. Bizden söylemesi.
http://www.basketbolseverler.com/tbf...ElemFormat=jpg
basketbolseverler
:n::n::n::n::k::k:
Buna kontra olarak Pippen'i isterim ben de :n:.
Ergenler orada baş tacı burada halimize bak :p.
Ben bu ergenden daha iyi basket oynadığımı iddia ediyorum. Cuban gör beni.
Bieber şöhretler maçıyla Dallas'a gidiyorsa, acil benim 1-2 şarkı yazmam lazım bakarsın şans bana güler. Bende 94 doğumluyum boyum da 1.88 öküz gibi adamım görün ulan beni :zuhaha
3'lü Takastan Hornets Çekilmiş
http://basketball.realgm.com/images/...mem_091110.jpg
Hornets-Pacers-Memphis arasında O.J Mayo,Brandon Rush,Josh McRoberts'in yer alacağı takas için anlaşıldı.ABD saatiyle 3:01 PM'de olması yüzünden kabul görmediği söyleniyordu.Bir diğer nedeni ise Hornets'in takastan vazgeçmesiymiş.
Hornets NBA'in sahip olduğu bir takım.Takasa göre McRoberts ve Pacers 1.tur hakkı Memphis'e geçecekti.Hornets Brandon Rush'ı kadrosuna katacaktı.Son takım Pacers ise O.J Mayo'yu kazanmış olacaktı.
Bir kaynağa göre sorun takasın zaman aşımına uyması değil tarafların anlaşamaması yüzünden iptal olduğunu belirtiliyor.
NBATRKY
Black Mamba Rekor Kırdı
Galası 2011 NBA All-Star hafta sonunda yapılan, Nike tarafından çekilen Kobe Bryant’ın Black Mamba filmi, internette en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı. Nike ve All Star hafta sonunda Doğu-Batı Karması maçının 37 sayıyla en skorer oyuncusu seçilen Kobe Bryant, 2011 All-Star hafta sonu organizasyonu kapsamında düzenlenen Nike Basketbol temalı bir etkinlikte merakla beklenen Black Mamba filmini tanıttı. Black Mamba filmi çok kısa bir süre içinde internetteki video paylaşım sitelerinde en çok izlenen videolar arasına girmeyi başardı.
Kobe Bryant, Kanye West, Bruce Willis ve Danny Trejo’nun rol aldığı The Black Mamba, yönetmenliğini Robert Rodriguez’in yaptığı bir Nike Basketball yapımı. Film, Kobe’nin ikinci kimliği olan Black Mamba’ya benzeri görülmemiş bir şekilde hayat veriyor. Filmde ayrıca Kobe’nin dünyanın en iyi basketbol oyuncularından biri olduğu vurgulanırken, Kobe de basketbol sporuna saldıran ve bu sporu yok etmeye çalışanlarla mücadele eden bir basketbol “koruyucusu” rolüne bürünüyor.
The Black Mamba’nın Nike Basketball etkinliğinde tanıtıldığı sırada, filmin tamamı dünya çapındaki Nike Basketball hayranlarına Facebook.com/Nikebasketball adresinden dijital olarak yayınlandı. Film şu anda youtube.com/nikebasketball adresinden izlenebilmekte. Film Portland, Oregon’da bulunan Wieden+Kennedy ortaklığıyla çekildi.
turkbasket
Murphy İçin Takımlar Sırada
http://basketball.realgm.com/images/...njn_110115.jpg
Takas sezonunda Boston'a "Ha gitti ha gidecek"denilen Troy Murphy şu anda tam olarak kimseye evet demiş değil.Boston'da olduğu duyurulan ancak yakın zamanda gönderilecek oyuncunun durumu için henüz karar vermediği için yalanlandı.
CBS Sports'dan Ken Berger'e göre Murphy'nin peşinde; Boston,Magic,Heat, üçlüsü olduğunu açıkladı.
NBATRKY
İlk 5 oynayabileceği tek takım Magic oraya gider bence.
Wizards 113 - 121 Heat. Wade 41 sayıyla sırtladı ama ne maçtı be! Nick Young 38 sayıyla terletti resmen beni. Hele 8'de 6 üçlük nedir ya, James Jones'a üçlükçü derdik.
Wade, Wizards'a fazla geldi
American Airlines Arena'da oynanan maçta 41 sayı kaydeden Dwyane Wade, Miami Heat'i Washington Wizards karşısında sırtladı.
Yıldızlar topluluğu Miami Heat, 19 bin 825 taraftarı önünde American Airlines Arena'da Washington Wizards'ı konuk etti.
Dwyane Wade'in 41 sayı 5 ribaund 2 asistlik performansına LeBron James de 25 sayı 9 ribaund 7 asistle destek verdi ve Heat, 4'üncü çeyrekte iyice ateşlenerek Washington Wizards'ı 121-113 yendi.
Chris Bosh 15 ve Mario Chalmers 14 sayıyla Heat'e destek verirken Miami ekibi bu sezon ilk kez evinde peş peşe 7'inci galibiyetini elde etti.
Washington'da Nick Young 38 sayı kaydederken, John Wall 24 sayı 12 asist ve JaVale McGee de 18 sayı 17 ribaundla elinden geleni yaptı.
NBA'DE GÜNÜN SONUÇLARI
Phoenix 110 Toronto 92
Sacramento 98 Charlotte 110
Detroit 94 Philadelphia 110
Utah 95 Indiana 84
Washington 113 Miami 121
New York 109 Cleveland 115
New Orleans 95 Minnesota 81
Oklahoma City 88 Orlando 111
New Jersey 96 San Antonio 106
Denver 106 Portland 107
Atlanta 95 Golden State 79
LA Clippers 95 LA Lakers 108
NtvSpor
Los Angeles derbisi Kobe'nin
İlk yarının son anlarında sakatlanan Kobe Bryant soyunma odasına giderken Clippers az da olsa rahat hissetti. Ancak Kobe öyle bir geri dönüş yaptı ki ne smaç ustası Griffin ne de Foye bir çare bulamadı.
NBA'de gecenin en önemli maçlarından bir Los Angeles'daki derbi mücadelesiydi. Los Angeles Lakers'ın Los Angeles Clippers'ı konuk ettiği maçta Staples Center'ı 18 bin 997 taraftar doldurdu.
Staples Center'daki 3'üncü çeyrekte Kobe Bryant şov yaşanırken, 24 sayısının 18'inci 3. çeyrekte kaydeden süper yıldız, Lakers'ı Clippers karşısında 108-95'lik zafere taşıdı. Kobe 24 sayısının yanı sıra 5 de asist verdi. Lakers'ın galibiyetinde önemli rol oyanayan isimlerden biri de Pau Gasol oldu. Gasol, 22 sayı 5 ribaundla maçı tamamladı.
Andrew Bynum 16 sayı 11 ribaundla, Shannon Brown da 10 sayıyla Lakers'ın Staples Center'ı paylaştığı rakibini devirmesine destek oldu.
All-Star'ın En Değerli Oyuncu'su olan (MVP) Bryant, ilk yarının tamamlanmasına 2 dakika kala sağ dirseğinde yaşadığı bir sakatlıkla soyunma odasına geri giderken 3'üncü çeyrekte tek başına Clippers'dan daha fazla sayı atmayı başardı.
Clippers'da Randy Foye, 5'i üç sayılıktan olmak üzere 24 sayı kaydederken, All-Star'ın smaç şampiyonu Blake Griffin de 22 sayı 10 ribaundla maçı tamamladı. Griffin'i durdurmakta çok iyi bir iş yapan Lakers, NBA'de en çok smaç yapan ikinci isim olan Griffin'in sadece 2 smaç yapmasına izin verdi.
NtvSpor
Howard,Durant'a öyle bir block attı ki görülmeye değerdi :D :D
Dwight'ın sayıları Hido'nun asistleri
12 maçla devam eden NBA'de, milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic, sahasında Oklahoma City Thunder'ı konuk etti. Howard'ın 40 sayı 15 ribaundla double double yaptığı maçta, Hido da 10 asistle parladı.
Amway Center'da oynanan maçta Orlando Magic, Oklahoma City Thunder'ı konuk etti. Thunder karşısında süper yıldızı Dwight Howard ile coşan Magic, 19 bin 11 taraftarı önünde 2 saat 31 dakika süren mücadele sonunda salondan 111-88 galip ayrıldı.
HOWARD TUTULMUYOR
All-Star hafta sonunda verilen aradan beri ilk maçını kazanan Magic, Howard'ın 40 sayı 15 ribaundluk performansıyla kendine gelirken, Jason Richardson 17, J.J. Redick, 16 ve Jameer Nelson da 14 sayıyla maçı tamamladı.
HİDO'DAN 10 ASİST
Maça ilk beşte başlayan ve 38 dakika süre alan Hidayet Türkoğlu, verdiği paslarla galibiyete önemli bir katkı yaparken, milli basketbolcumuz 10 asist, 7 sayı, 4 ribaund, 1 top çalmayla maçı tamamladı.
KEVIN DURANT YETMEDİ
Thunder'ın en skorer ismi ise Kevin Durant oldu. Durant 23 sayı 16 ribaundla maçı tamamladı. Russell Westbrook 18 sayı, James Harden 16 ve Daequan Cook da 15 sayıyla takımına destek verdi.
Orlando, pazar günü Charlotte'ı konuk edecek ve ardından Doğu'nun en iyi takımlarından Miami ve Chicago ile karşılaşacak.
Oklahoma City, Orlando karşısında 11 oyuncusunu kadroya alırken bunlardan 10'u süre aldı ve takıma yeni katılan Kendrick Perkins, Nate Robinson ve Nazr Mohammed şans almadı.
HOWARD'DAN 47. DOUBLE-DOUBLE
Orlando Magic'in galibiyetinde başrol oynayan ve maçın en skorer ismi olan Howard, peş peşe 4'üncü maçında en az 30 sayı kaydederken bu sezon 47'inci kez double-double yaptı.
NtvSpor
"Cleveland beni almak için her şeyi yapmış"
Boston Celtics'ten Cleveland Cavaliers'a takas yoluyla gönderilen Semih Erden, takası ile ilgili bilinmeyenler NTV Spor'a anlattı.
Boston Celtics'ten Cleveland Cavaliers'a takas yoluyla gönderilen Semih Erden, takası ile ilgili bilinmeyenler NTV Spor'a anlattı. Spor Merkezi Programı'na telefon ile bağlanan Semih, Sine Büyüka ve İbrahim Kutluay'ın sorularını yanıtladı.
Semih Erden transferini NTV SPOR'a değerlendirdi
Cleveland Cavaliers'in kendisini almak için herşeyi yaptığını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu kaydeden Semih, "Son anda bir takas oldu. Benim için gerçekten çok hızlı gelişti. Öğrendiğimde biraz üzüldüm çünkü Boston'da kalıp şampiyonluk yüzüğü takmayı düşünüyordum. Hedeflerim vardı. Ben bu takasın haberini daha önceden almıştım, ancak bunların dedikodu olduğunu düşündüm. Cleveland'ın beni çok istediğini öğrendim. Beni almak için herş eyi yapmışlar. Orada eminim ilk 5 başlayarak. çok fazla süre alacağım. Yeteneklerimi sergilemek için çok uygun bir ortam olacak" diye konuştu.
NtvSpor
Hido 10 asist yaptı..7 sayı kaydetti.Howard'ın 6 bloğu var.Hido ile Howard 4 tane alley oop yapmışlar.
Birde Hido oyunda iken Orlando Thunder'den 34 sayı daha fazla atmış.
Pistons Patlama Noktasında
http://www.basketbolseverler.com/tbf...ElemFormat=jpgDetroit Pistons'da tecrübeli oyuncular Tracy McGrady, Richard Hamilton, Ben Wallace, Tayshaun Prince, Rodney Stuckey, Chris Wilcox ve genç oyuncu Austin Daye sabahki antrenmanı protesto ettikten sonra coach John Kuester, Phiadelphia 76'ers maçında bu oyunculardan hiç birisini kullanmadı. Hepsini kenarda oturtan Kuester maç boyunca sadece 6 oyuncu kullandı. Ancak maçın ikinci çeyreğinde Kuester oyundan atıldığında bu oyunculardan başta T-Mac olmak üzere Stuckey ve Wallace'ın gülmesi ve durumla dalga geçmesi büyük tepki topladı.
Los Angeles Lakers'ın ünlü coachu Kuester adında çok üzüldüğünü belirtirken, “NBA'in artık gözü morarmıştır. Detroit dibe vurmuş durumda. Böyle bir olaydan sonra meslektaşın için endişe ediyorsun. Moralinin nasıl olduğunu tahmin etmek zor değil” yorumunu yaptı. Tabii bu arada oyuncular antrenmanı es geçtikten sonra kulüp tarafından yapılan açıklamada enteresan; kulüp sözcüsü Cletus Lewis, “Prince'in mide bulantısı, McGrady'nin baş ağrısı ve Wallace'ın tam olarak bilmediğimiz ailevi bir sorunu vardı. Hamilton, Wilcox, Stuckey ve Daye ise otobüsü kaçırdı. Stuckey ve Daye antrenmanın sonuna yetişebildi ana coach onları antrenmana almadı” açıklamasını yaptı.
2004 yılında Mehmet Okur'lu kadrosu ile NBA Şampiyonu olan kulüp ne duruma gelmiş… NBA takımlarının hep kulüp içi organizasyonları konuşulur ama Pistons'ın sahibi Bill Davidson 2009 yılında, Utah Jazz'ın sahibi Larry Miller da geçen yıl vefat ettikten sonra bu iki sağlam kulübün kısa sürede ne durumlara düştüğü ortada. “Mezarlıklar yeri doldurulamayacak insanlarla mı doludur?” sorusuna en azından NBA açısından “Evet” demek gerekiyor galiba. İşte Pistons coachu Kuester'ın atıldığı pozisyon ve takımın yıldızlarının atılmasıyla dalga geçmeleri...
http://www.sbnation.com/nba/2011/2/25/2016023/pistons-coach-john-kuester-ejected-video-youtube
Melo'nun Carl'a Cevabı Gecikmedi
Eski dosttan düşman olmaz denir ama eski koçtan düşman olur mu? Veya eski oyuncundan? Perşembe akşamı TNT ulusal yayınında Denver Nuggets Koçu George Karl'ın, eski oyuncusu Carmelo Anthony için söyledikleri tepki çekmişti. Eski oyuncusunu savunmayı hiç düşünmemekle suçlayan ve takım savunmasını da perişan ettiğini ekleyen Karl esasında bu çıkışıyla da epey eleştiri almıştı.
Ancak Carmelo Anthony de eski koçunun bu sözlerine cevap vermek ihtiyacını hissetti ve Twitter hesabında çok sert bir yanıt verdi. Melo, eski koçu George Karl için, “Ciddi olmazsın. Bazı insanlar beni şaşırtmaya devam ediyor. İnanılacak gibi değil. Ama ne derler? Otlar kesilince yılanlar ortaya çıkar” sözleriyle ne kadar kızdığını belli etti.
Anthony ayrıca, “Ben o takım için yedi buçuk sezon boyunca neler yaptığımı çok iyi biliyorum. Batı Yakası Finallerine giderken ben de vardım ve o sezon savunmada çok etkiliydik” derken, George Karl'ı tanıyanlar bu tartışmanın devam edeceğini de belirtmekten geri kalmadılar.
Pippen Sarayını Satışa Çıkardı
Chicago Bulls'un efsane ikinci adamı Scottie Pippen, Florida eyaletinin Fort Lauderdale semtindeki muhteşem saray yavrusunu 16 milyon Dolar’a satışa çıkardığını açıkladı.
2000 yılında Pippen 1.34 milyon $ ödeyerek evi satın almış, tabii ki içinde bazı yenilikler yapmıştı. Harbor Beach plajına sıfır olan evin ayrıca yüzme havuzu da var. Pippen'ın tok satıcı olduğunu belirtenler ihtiyaçtan dolayı evi satışa çıkarmadığını eklerken, istediği parayı verecek birisini bulana kadar da 2-3 yıl beklemeye hazır olduğunu eklediler.
Pippen hedef koyduğu fiyata evini satmayı başarırsa 11 yılda evi 12 misline değer kazandırıp satmış olacak. Birçok NBA süper yıldızı parasını çarçur edip iflasını açıklarken, Pippen'ın bu akıllı yatırımına sadece şapka çıkartmak lazım.
Basketbolseverler
Deron Williams Double Double İle Başladı
San Antonio Spurs karşılaşmasında gözle Deron Williams daydı . Nets formasıyla ilk maçın çıkan Deron Williams 41 dakikada 14 sayı ,12 asist , ile Double ve bunun yanısıra 1 top çalıp 4 ribaund alan oyuncu Double Double yaptı
NBATRKY
Warriors, Jeff Adrien İle Anlaştı
http://i.cdn.turner.com/nba/nba/medi...eff_adrien.jpg
Golden State Warriors yönetimi Cuma günü yaptığı açıklamada, D-League'deki Rio Grande Valley Vipers takımında oynayan Jeff Adrien ile anlaştığını duyurdu.
Adrien, sezona Warriors ile başlamış, 15 maçta 10.8 dakika ortalamasıyla oynamış, 2.9 sayı ve 3.3 ribaund ortalamaları tutturmuştu. Daha sonra serbest bırakılmış ve D-League'in yolunu tutmuştu.
NBAtrky
Jordan Takası Savundu
Michael Jordan'a göre Gerald Wallace'ı yollamak adına yaptığı takas doğru.Jordan basın toplantısında yaptığı açıklamada son yaptığı takası savundu.
Jordan'a göre Joel Przybilla Charlotte'un takıma katabileceği en iyi rotasyon oyuncusuydu.Ayrıca Jordan'a göre takım bu takasla hem maaş bütçesini boşalttı hem de gelecek için yatırım yaptı.Takımın takasta iki draft hakkı aldığını hatırlatmak gerek bu noktada.
Efsane isim bu takasın takımı daha iddialı konuma getirme yolunda kendilerine yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.
NBATRKY
Ersan'ın Milwaukee'den ayrılması lazım artık yahu. Milwaukee onun kapasitesini anlamayan bir takım. Onlar daha Salmons gibi bencil Mbah MBoute gibi yeteneksiz adamları oynatmaya devam etsinler...
Dallas hızını aldı gidiyor
NBA'de Dallas Mavericks, deplasmanda Washington Wizards'ı mağlup ederken, bu sonuçla üst üste 5. galibiyetine imza atmış oldu.
NBA'de sabaha karşı 6 maç oynandı.
Dallas deplasmanda Washington'ı 105-99 yenerek üst üste 5. galibiyetini aldı. Washington Wizard üst üste 5. mağlubiyetini elde etti. Dallas'ta Chandler 23 sayı, 13 ribaundla, Nowitzki 21 sayıyla, Washington'da Wall 24 sayıyla oynadı.
Chicago deplasmanda Milwaukee'yi 83-75 yendi. Chicago'da Ömer Aşık 6 ribaund, 1 top çalmayla oynarken Milwaukee'de Ersan sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Chicago'da Deng 19 sayıyla, Rose 17 sayıyla, Milwaukee'de Moute 16 sayıyla oynadı. Chicago bu sonuçla üst üste 2., son 7 maçta 6. galibiyetini almış oldu. Milwaukee üst üste 2. mağlubiyetini almış oldu.
Detroit, Utah'ı 120-116 yenerek 3 maç aradan sonra galip geldi. Utah da bu sonuçla son 7 maçında 6. mağlubiyetini elde etmiş oldu. Detroit'te Stuckey 28 sayı, 8 asistle, Monroe 12 sayı, 16 ribaundla, Millsap 23 sayı, 11 ribaundla oynadı.
Boston deplasmanda La Clippers'ı 99-92 yenerek son 5 maçta 4. galibiyetini alırken, Los Angeles clippers ise üst üste 4., son 8 maçta 7. mağlubiyetini almış oldu. Boston'da Pierce 24 sayıyla, Allen 22 sayıyla, La Clippers'ta Foye 32 sayı, 7 asistle oynadı.
Memphis, Sacramento'yu 120-92 yenerek üst üste 2., son 7 maçta 6. galibiyetini elde etmiş oldu.. galibiyetini aldı. Sacramento ise üst üste 2., son 6 maçta 5. mağlubiyetini almış oldu.
Sacramento'da Udrih 24 sayıyla, Thornton 15 sayıyla, Memphis'te Randolph 23 sayı, 12 ribaundla oynadı.
Houston, New Jersey'yi 123-108 yenerek arka arkaya 3. galibiyetini alırken, New Jersey Nets ise üst üste 5. mağlubiyetini elde etmiş oldu. Houston'da Martin 30 sayıyla, Budinger 27 sayıyla, New Jersey'de Lopez 21 sayıyla oynadı.
NtvSpor