Amrabat bize çok şey katacak :)
Printable View
Amrabat bize çok şey katacak :)
Bu Riera Türkçe falan öğrenmesin arkadaş. Almanca falan öğrensin daha iyi. Bak ne güzel Alman Ligi var gitsin orada top koştursun. Ya da memleketine dönsün. Evine dön Riera hadi canım.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=zBwIXpuvG7A&feature=related"]Efsane [/YOUTUBE]
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=kRk9Pt37rbo
Bunları beğendim de sunayım dedim :D
Fiorentina maçında çıkması gerek ilk 11;
Muslera - Eboue - Semih - Dany - Hakan Balta - Hamit - Engin - Selçuk - Emre - Elmander - Necati / Umut
Necati daha mantıklı gibi, Umut ve Elmander tarz olarak benziyor ama Necati de iyice yavaşlamış, çok fazla top eziyor, atakları yavaşlatıyor. Bir devre Necati bir devre Umut denenebilir, Süper Kupa öncesi son maç bu, yukardaki kadro aynı zamanda o maçın kadrosu. Ujfalusi ve Burak'ın cezalı olması bizim için handikap.
Kombinede Turkiye Rekoru Kirmisiz : 40.250
Haber dogrudur kaynak : Galatasaray Dergisi.
https://twitter.com/GSDergi/status/232787788850925569
yuksek kombine rakamlari pek hos degil, geriye 15bin bilet falan kalmis demektir. bu durumda sezon icinde 1-2 maca gitmek isteyen kisi bilet bulmakta zorlanicak maalesef. maci guzel yerden izlemek kombine alinmamissa zaten hayal :] yonetim acisindan buyuk basari ve mukemmel bir gelir ama taraftar acisindan durum bu bence.
bu arada kaptanlik icin en uygun isim Selcuktur bence, gundeme gelmis konu sanirim. benim fikrim bu sekilde.
Fatih Terim kalan 2 maçlık cezasını ne zaman çekecek bir fikriniz yada bilginiz var mı ?
Müthiş rakamlar.
Geçen sezondan bu yana satılan 40 bini aşkın kombine rakamlarından 27 milyon TL'lik bir gelir elde eden Galatasaray Yönetimi, diğer gelir kalemleri ile birlikte 2012-2013 sezonu sonunda 260 milyon lira kazanmayı hedefliyor.
Performansa bağlı olarak yayın havuzundan 65 milyon T; maç günü gelirleri, saha içi reklamları, kombineler ve bilet satışları ile birlikte stattan 90 milyon; Şampiyonlar Ligi'nden 60 milyon; sponsorlardan 18 milyon ve ürün satışlarından 30 milyon lira bekleniyor. Bu rakamların toplamı ise 260 milyon lirayı aşıyor.
İlk defa uygulandığı için hakkında soru işaretleri var nasıl olacağına dair bakalım göreceğiz.İlk 2 maç mı olacak tff rastgele maç mı seçecek F.Terim mi seçecek yoksaa dediğin gibi hiç olmayacak mı ?Quote:
, UEFA ve FIFA talimatlarındaki ilgili hükümler ve FDT'nın 105.maddesi dikkate alınarak Galatasaray AŞ'nin başvurusunun kısmen kabulü ile PFDK'nca teknik sorumlu Fatih Terim'e müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 43/1-c maddesi uyarınca verilen 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 maçının infaz edildiği görülmüş olup henüz infaz edilmemiş olan 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezasının 1 yıl süreyle oybirliğiyle ertelenmesine (2012/133 ); karar verilmiştir."
En mantıklısı ilk 2 maç bencede
Süper Kupa'da Galatasaray-Fenerbahçe finali, 12 Ağustos Pazar günü saat 20.55'te başlayacak. ATV yayınlayacak. Biletler: 30 ve 15 TL
G.Saray'da Melo'lar bitmez
MELO İSTEDİĞİMİZ BİR FUTBOLCU AMA...
Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Abdürrahim Albayrak, Melo konusunda şu şekilde konuştu; " Melo konusunda taraftarımızın yönetime hak verdiğini görüyorum. Kimse Galatasaray'dan büyük değildir. Geçen sezon kimse Melo'yu bilmezken gittik bir akşamdan bitirdik transferi. Melo istediğimiz bir futbolcu. Ama taraftarında yönetime hak vermesini istiyorum. Hayırlısı ise olsun bu transfer. Bu akşam vey yarın belli olur. Galatasaray'da çareler tükenmez. Galatasaray'da Melo'lar bitmez, yeni Melo'lar çıkar. Hayırlısı ise bu transfer olur" dedi.
FATİH HOCAM İSTERSE BENDE NURİ'NİN TELEFONU VAR
Real Madrid'den ayrılması gündemde olan ve adı Galatasaray ile de anılan Nuri Şahin için de açıklamalarda bulunan Albayrak; "Nuri Şahin ile ilgili birşey konuşmadık. Mourinho ve Fatih hoca çok samimi. Buluştuklarında bende yanlarındaydım. Aralarında Nuri konusu konuşulmadı. Hamit konuşuldu. Fatih hocam isterse, Nuri'nin cep telefonu bende var. Onu ikna etmekte bana kalır. Ama bu konuda bir girişimimiz olmadı" dedi.
AMRABAT 53 NUMARALI FORMAYI GİYECEK, BU YÜZDEN AYRI BİR MUTLUYUM
Galatasaray'ın uzun uğraşlar sonucunda kadrosuna kattığı Amrabat için çok sempatik bir insan diyen Albayrak; "Amrabat'ı çok istedik. Fatih hocadan sonra bende çok istiyordum. Amrabat, çok saygılı, çok uyumlu, çok sempatik bir insan. 53 numaralı formayı giyecek. Rizeli (Gülerek). Rize'nin numarası o yüzden ayrı bir mutluyum. Fatih hoca bana her gün bana Amrabat'ı söyledi, alalım diye. Fatih hoca bu kadar ısrar etmez. Hoca onu çok istedi. Başkanda, hoca bu kadar istiyorsa alalım dedi. Allah başkandan da razı olsun" dedi.
http://www.radyospor.com/Futbol/1561...elo-lar-bitmez
İbrahim seten e göre 20bin kombine gecen yıl satılmış.
Kombine yenilemeyi geçen sezondan sayıyorsa sıkıntı yok.
Arena ilk açıldığında devre arasına denk gelmişti bildiğiniz gibi. O açılış döneminde satılan kombineler 1,5 yıllık olarak satıldı. Vadesi geçen sezonla birlikte bitti onların. Kombinesi olanlar için yenileme dönemi yapıldı. İsteyen geçen sezon oturduğu yeri parasıyla 1 sezonluğuna tekrar aldı. Bu iki yıllık lafını nasıl çıkartıyorlar neye göre çıkartıyorlar bir türlü anlayamadım.
Lütfi aribogan i aramış , o demis
Galatasarayin Geçen yildan sattigi kombineler degil arkadaslar Localar 3 yilligina satmisti ya hani sohbet alanina buraya yazmistim.
Kombine satılmış da gelir bu kadar çok kombineye göre biraz az bence yani bize bakış çünkü şöyle bir haber var.
GS'nin 40.250 kombine ile elde ettiği gelir 37 milyon. FB nin 32.500 kombine ile elde ettiği gelir 59 milyon
Yahu öyle veya böyle sonuçta 40 bin adet insan kombine almış. Var mı ötesi ?
ogrencilere baya indirimliydi ondan olabilir ve iki klubunde kombine fiyatlarini karsilastirmak lazim hangisi pahali hangisi ucuz bilmiyorum
Amrabat : Fit olduğumu düşünüyorum.Fakat Ramazan dolayısıyla "Oruç" tuttuğum için , hava sıcaklığının da etkisiyle zorlanıyorum.
Amrabat:İdmanlar ve maçlarda oruc tutmaya devam ediyorum..Londra'da 20 derecede çok zorlanmıyordum..İstanbul'da dün biraz zorlandım.
sizde inanıp buraya yazıyosunuzya ne deyim :D adam şunu aradım böle dedi bunu aradım böle dedi diyor anca, bizi aptal sanıyo sanırım :)
Geçen seneden 20bin kişi parasını verip kombinesini yenilemiş olabilir, mesela dordmund'ta herkes yenilediği için kimse bu sene kombine alamadı, ayrıca 40.250 kombineden ne kadar gelir geldiği açıklanır yakında rahat olun 40 bin kombineye inanmıyodunuz bu açıklandı oda açıklanır merak etmeyin :)
Dün hep nefret ettikleri adam, Ahmet Çakar doğru söylüyor deniyordu, bugünde yine nefret ettikleri İbrahim Seten :)
Yahu saldıracak yer arıyorsunuz. Ben o isimlerin konuştuklarını pek ciddiye almam zaten. Ki iddia ediyor yazdım oraya. Ayrıca lütfi aribogani sevmeyiz de suan gs kulubünde yetkili. Böyle demişse o adam, doğru değil mı diyeceğiz ? Ek olarak: seten in şimdiye kadar gs yoneticileri hakkında yazdıklarının hiç yalanladığını görmedim.
Cihan Ahmet çakar i ciddiye almam dün de almadım. Bunu burada paylaşan benim. O sözü bana soylemissin diye görürüm. Burada cakar i ciddiye aldığımı gösteren hiçbir şey gösteremezsin bana. Olaylar arasında alakasız bağ kurmayın.
Yanlış hatırlıyor olabilirim ama geçen sene 1.5 yıllık kombineler satılıyordu, onlardan bahsediliyor olabilir.
2010-2011 sezonunun 2. yarısında satışa çıkartıldı 1.5 senelikler, yarım sezon ordan 2011-2012 sezonundan da 1 sene etti 1.5 yıl ve o kombineler artık geçersiz. 2. sezona giriyoruz çünkü.
Bu sene satılan kombine sayısı : 40.250
Ahmet Çakarı sana demedim zaten :)
Demek istediğim A kişisini düne kadar yerin dibine sokarken 1-2 size ılımlı lafıyla onu savunma moduna geçmeniz yanlış. Son 2 günde yaşananlar örnekti sadece. Aynı şeyi bizim taraftar yapanda vardır illaki. Zaten şahsi bir yüklenme içinde olsam direk isim verip "Sen değilmiydin düne kadar böyle böyle diyen" derdim :) Dediğim gibi bu olay çok yaşanıyor. Dün diyecektim demedim bugün dedim :)
He Seten'e gelirsek bana göre her söylediği %100 doğru değil ama dikkate alınması gereken birisi bence. Çünkü çok geniş çevresi var. Söylediklerininde bir kısmı daha basında çıkmadan o söylüyor.
Dün Ahmet Çakar bakış açısı doğru olan tek kişiydi programda, onu da ben dile getirdim forumda.
Bozuk saat misali.Öte yandan İbrahim Seten ne dese inanılmaz şüphe duyulur, bilgi vermek ile yorum yapmak arasında ince bi fark olduğunu düşünüyorum.Seten ile Çakar farkını anlamak için lazım.
Galatasaray 45 bin açsaydı kombineyi 45 bin de dolardı, bu yılki havayı uzun yıllardır özlüyorlar çok normal bu rakamlar ayrıca bir çok kampanya ile desteklendi Fenerbahçe li arkadaşların da kulp bulmaması lazım artık.
Daha önce de yazdım esas önemli olan takımın kötü zamanında da yanında olabilmek Galatasaray'ın bir 5 yıl için önü açık gözüküyor ondan sonra yine bi tökezleme dönemi olursa taraftar yine böyle sahip çıkacak mı takıma çıkmayacak mı o önemli.Bundan önceki dönemde bu sınavda Gs taraftarı başarısız olmuştu.
Başarısız mı olmuştu ? Ya ben olayın içinde olduğum için etrafı göremedim ya da sen yanlış hatırlıyorsun. Takım 8.,9.yken bile tribüne gidip destekledik takımı. Biz Samsun'dan "730 KM GELDİK BAŞIMIZ DİMDİK !" pankartı ile geldik Arena'ya. Hatta basında bile yer buldu bu destek. Benim hayatımda en zevk aldığım dakikalardı tribünde "Herkes gider, biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" dediğimiz dakikalar. Takım kötü gidince elbetteki protesto yapılacak. Ama desteğimizide verdik o sene.
fenerbahce 2000den bu yana hep sampiyonluk mucadelesi verdi 1 sezon disinda. o yuzden sportif bir basarisizlikta neler olucak bilemeyiz. ama GS icin ne olduysa FB icin de o olur. iki taraftar da ayni halktan ayni kulturden. farkli bir sey olmasini beklemeyin :]
Bizim yaşadığımız gibi sportif başarıdan uzak olan büyük bir takım olursa Fenerbahçe'de Beşiktaş'ta boş tribünlere oynar.Sportif başarısızlık seyirciyi normal olarak stadtan uzuklaşktırır, hele hele bu takım çok büyük beklenti olan Türk futbol tarihinin en başarılı kulübüyse hayli hayli boşalır tribünler.