Biliyoz olm cahil değiliz o kadar :D Ama yapılan programa bağlı. İstersen yazı da yazabiliyorsun.
Printable View
Aahaha biride kufur diyor rakibe :D yahu rakibe en ufak kufuru birak adi bile gecmiyor
Ama biraz abartmışız rakip taraftarlar da haklı bize karşı böyle bir şey yapılmış olsa denmedik şey bırakmazdım.
Rakibin yaptığı şeylerden bir farkı yok bence :) Ama ben maskeyi beğenmedim daha güzel bir şey olabilirdi.Bizim futbolcuların o hareketi yaparken resmi olabilirdi veya bir tane bonus kafa :D
Valla küfrü siz anlıyorsunuz bizim oyuncularım 2 saat boyunca otobüste bir gram küfretmedi taraftarımızda devamıyla ilgili hiç bir paylaşımı olmadı sadece yarası olan gocunur diyorum
Ve şunları da unutmadan yazayim bizim evimizde süper final maçında küfür bile olmadı Türk Sporunun öncüsü ve yolunu çizen galatasaray taraftarı sizi saygıyla ağırladı ve maç bitiminde biz koltuk atıp polise sataşmadık sahaya girmedik sadece kaybeden futbolcularımızı alkışladık
Süper Kupa finali 11 Ağustos'ta Erzurum'da.
Felipe Melo @_FelipeMelo_
Son mesajı yanlışlıkla retuitada ne anlama geldiğini bilmiyor oldu!
@MerveeVurgun @_FelipeMelo_ ve artık melo yok ne yazıkki galatasarayda
Felipe Melo tarafından retweetlendi
Hehe Melo Türkçe tweet attı twitterda :D Garibim google translate kullanmış :D
Goal.it' Konuşan Abbiati ; Galatasaray Şampiyonlar Lig'inde Her Zaman Tehlikelidir . Grubumuza Düşmesini İstemem .
Your nightmare is back again.
Yarım kalan iş tamamlanacak o kupa buraya gelecek.
http://www.burdurweb.com/web/wp-cont...igi-kupasi.jpg
O kupanın buraya gelmesi için daha alacağımız çok yol var da Şampiyonlar Ligi'nin daimi takımı olmamız gerek Arena'yı cehenneme çevirmemiz gerek. Herşey şampiyonlar ligi'ne göre planlı ve akıllı yürütülürse inşallah o kupayı bir gün kaldırırız. Bize de çok iş düşüyor bu konuda.
İnşallah o kupayı Galatasarayımızın müzesinde görmek nasip olur ama çok zor.
uefa ve super kupa geldi , sampiyonlar ligide neden olmasin ? sadece biraz zaman.
Aşağıda sildiğim mesaj oydu. Haberi ekledim sonra bi bakayım Goal.it diye site varmıymış diye. Baktım ki yokmuş sildim mesajımı :D
Şampiyonlar ligi için önce devamlılık lazım.Devamlılık kazanınca başarılar yakalamak lazım çeyrek final yarı final gibi artık onları da yapınca kupayı kazanmayı düşünebiliriz.
Adnan Öztürk:
''Beşiktaş camiasına saygısızlık olarak kimse algılamasın ama konuşulan konu benim açımdan çok nettir. Galatasaray'da demokratik oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bunun fiziken de manevi sebeplerle de olması mümkün değil. Bence bu konuyu zorlamamak lazım.''
Ben onu bunu anlamam orada bomboş Olimpiyat Stadı duruyor.Yok zemini kötüymüş,yok fazla rüzgâr varmış beni alakadar etmez.Galatasaray oranın cefasını kaç sene çekti.Biraz da Beşiktaş çeksin.Öyle hazıra konmak yok.
Öztürk yeni açıklamalar yapmış. Özetle : Her türlü imza yetkisi bize ait. Yani Devlet veya TFF "Stadı Beşiktaş'a" verin diyemez.
Arena'nın kapısını Beşiktaş'a kapattı
Beşiktaş'ın maçlarını Arena'da oynamasına kim karar verebilir? Galatasaray mı? GSGM mi? Bu konuda yetkinin GSGM'de olduğuna dair yorumlara Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ten kesin ve net yanıt geldi: "Yetki tamamen bize ait! Cevabımız da hayır!"
İnönü Stadı'nın yıkılacak olmasından dolayı Beşiktaş'ın maçlarını nerede oynayacağı konusu tartışılmaya devam ediyor. Siyah beyazlıların ilk tercihinin TT Arena olması da gündemin birinci maddesine Galatasaray'ın stadını çıkarıyor.
Tartışılan konu ise Beşiktaş'ın maçlarını TT Arena'da oynayabilmesi hakkındaki kararı kimin verebileceği... Galatasaray mı? Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) mü?
"Kararı GSGM verir, Galatasaray buna uymak zorunda" şeklindeki yorumlar üzerine Galatasaray kulübü'nden tam aksi yönde bir açıklama geldi.
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programsına telefonla bağlanarak, konu hakkında kesin ve net konuştu: "İmza yetkisi Galatasaray'da"
Fuat akdağ'ın sunduğu, Mehmet Demirkol'un da yorumlarıyla katıldığı Spor Servisi'nde konuşan Öztürk, karmaşanın nedeninin, iki tane kontrat olmasından kaynaklandığını belirterek söze başladı. "Buradaki komplikasyon iki adet kontrat imzalanmasından ortaya çıkıyor. Bu kontralardan bir tanesi, yani önemli ve geçerli olanı; rahmetli Özhan Canaydın Başkanımız zamanından... Maliye Bakanı Unakıtan, Başbakanımız Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanı'nın imzası olan bir kontrat..." diyen Adnan öztürk, bu kontratta açıkca şunların yazdığını belirtti: "49 yıl boyunca Galatasaray Spor Kulübü bu stadı hiçbir bedel ödemeden kullanır. Resmi bayramlarda, devletin kullanımı için izin vermeye gerek yoktur"
Daha sonra Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde yeni bir kontrat imzalandığını ve problemin buradan kaynaklandığını söyleyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "O kontratta da çok açık ve net yazıyor ki, Galatasaray'ın onayı olmadan, resmi bayram ve günler haricinde kullanıma açılması mümkün değildir. Orada yeni şartlar ekleniyor, senede 1,5 milyon TL amatör sporlara katkı payı. En önemlisi de reklam gelirlerinin yüzde 25'i ve 350 tane VİP koltuk... Reklam gelirlerinin yüzde 25'i dediğimiz zaman, stadın isim hakkı Türk Telekom'da. Verdiği meblağ çok ciddi."
Yönetime geldikleri zaman TOKİ, Varyap, Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri ile stadın eksiklerini tamamladıklarını ancak şike davası ile gündem değişince; stadın devir-tesliminin gerçekleşmediğini ifade eden Adnan Öztürk, "Spor Genel Müdürlüğü, anladığım kadarıyla Beşiktaş'ı Arena'ya ittirmeye çalışıyor. Bizim tavrımız ve fikrimiz açık: Hayır! Ali Sami Yen'deki sıcak atmosfere getirmek için çalışmalar yaparken, bunu samimi söylüyorum, hiçbir problemimimiz olmamasına rağmen Beşiktaş ile paylaşmamız mümkün değildir. İmza yetkisi tamamiyle Galatasaray Spor Kulübü'ne aittir." diyerek tavırlarını net biçimde ortaya koydu.
http://galeri3.uludagsozluk.com/126/...ena_188712.jpg
adnan polat döneminde stada koyulan ibare.
şimdi ise ünal aysal var. devletin stadında son sözü galatasaray söylüyorsa, işler değişmiştir.
Haha, devletin stadı...
Devletin stadı olsa bile, ben 49 yıllık kiracısıysam, söz bendedir zaten.
Sen kiralik evinde otururken ben sana gelip istediğim zaman kalabilir miyim ev sahibin olarak, kafama göre çık diyebilir miyim ?
Bu stat mevzusu Fenerbahçelilere niye dert oluyor, onu hiç anlamıyorum zaten.
Ülkemizdeki tüm statlar tesisler Spor Genel Müdürlüğünün değil mi ya yani bir şampiyona düzenleneceği zaman devlet statları seçer ve stadın sahibi isterse bir kurum olsun el koyma durumu vardır.Bakınız şu bilgiye Şükrü Saraçoğlu Stadı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'den (GSGM) 49 yıllığına Fenerbahçe Spor Klübüne kiralıktır. Yani bu ülkede hiç bir takımın devlet tarafından yaptırılan stadı kendine ait değildir yani böylece GSGM isterse Kadıköyde isterse Olimpiyatta oynatabilir gibi bir durum ortaya çıkıyor fakat bunu yapmadan kiracıya sorulması gerekir yoksa bu kiracı-sahip ilkesine ters düşer
Şükrü Saracoğlu Stadyumu Kadıköy
Zemin: Çim
Kullanıcım Amacı: Futbol
Kapasite: 50.509 seyircilik
Hizmete Girdiği Yıl: 1982
Ulusal –Uluslararası müsabakalara uygun
Fenerbahçe Kulübüne üst kullanım hakkı verildi 22.08.1998-22.08.2047 (49 yıl)
Yahu boşta stad mı yok. Gidin Olimpiyat stadına :D