Sayfa 194 / 578 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
5,791 ile 5,820 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Orda bir şey yazmıyor.Onu İphone'a mı ne okutuyorsun sana özel bir videoyu telefondan izliyorsun.
    Biliyoz olm cahil değiliz o kadar Ama yapılan programa bağlı. İstersen yazı da yazabiliyorsun.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Aahaha biride kufur diyor rakibe yahu rakibe en ufak kufuru birak adi bile gecmiyor
    Last edited by Nedvedmania : 15.Haziran.2012 at 17:20 Reason: Kullandığımız ifadelere dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Aahaha biride kufur diyor rakibe yahu rakibe en ufak kufuru birak adi bile gecmiyor
    Ben küfürü çağırıştırıyor derken küfürün de mi orada geçmesini bekliyorsun ? Çağrışım diyorum. Sıkıntı büyük.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ben küfürü çağırıştırıyor derken küfürün de mi orada geçmesini bekliyorsun ? Çağrışım diyorum. Sıkıntı büyük.
    http://www.youtube.com/watch?v=sKGT0qAfDiA

Diyorsun.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ama biraz abartmışız rakip taraftarlar da haklı bize karşı böyle bir şey yapılmış olsa denmedik şey bırakmazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Ama biraz abartmışız rakip taraftarlar da haklı bize karşı böyle bir şey yapılmış olsa denmedik şey bırakmazdım.
    Demek denmedik şey bırakmazdın

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Rakibin yaptığı şeylerden bir farkı yok bence Ama ben maskeyi beğenmedim daha güzel bir şey olabilirdi.Bizim futbolcuların o hareketi yaparken resmi olabilirdi veya bir tane bonus kafa

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Vardı da küfür çağırıştıran rakibe bu kadar saygısız t-shirtü var mıydı ? Varsa bize de yazıklar olsun.
    Valla küfrü siz anlıyorsunuz bizim oyuncularım 2 saat boyunca otobüste bir gram küfretmedi taraftarımızda devamıyla ilgili hiç bir paylaşımı olmadı sadece yarası olan gocunur diyorum

Ve şunları da unutmadan yazayim bizim evimizde süper final maçında küfür bile olmadı Türk Sporunun öncüsü ve yolunu çizen galatasaray taraftarı sizi saygıyla ağırladı ve maç bitiminde biz koltuk atıp polise sataşmadık sahaya girmedik sadece kaybeden futbolcularımızı alkışladık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper Kupa finali 11 Ağustos'ta Erzurum'da.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Felipe Melo ‏@_FelipeMelo_

Son mesajı yanlışlıkla retuitada ne anlama geldiğini bilmiyor oldu!

@MerveeVurgun @_FelipeMelo_ ve artık melo yok ne yazıkki galatasarayda
    Felipe Melo tarafından retweetlendi

Hehe Melo Türkçe tweet attı twitterda Garibim google translate kullanmış

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Goal.it' Konuşan Abbiati ; Galatasaray Şampiyonlar Lig'inde Her Zaman Tehlikelidir . Grubumuza Düşmesini İstemem .

Your nightmare is back again.

Yarım kalan iş tamamlanacak o kupa buraya gelecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O kupanın buraya gelmesi için daha alacağımız çok yol var da Şampiyonlar Ligi'nin daimi takımı olmamız gerek Arena'yı cehenneme çevirmemiz gerek. Herşey şampiyonlar ligi'ne göre planlı ve akıllı yürütülürse inşallah o kupayı bir gün kaldırırız. Bize de çok iş düşüyor bu konuda.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

İnşallah o kupayı Galatasarayımızın müzesinde görmek nasip olur ama çok zor.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

uefa ve super kupa geldi , sampiyonlar ligide neden olmasin ? sadece biraz zaman.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Aşağıda sildiğim mesaj oydu. Haberi ekledim sonra bi bakayım Goal.it diye site varmıymış diye. Baktım ki yokmuş sildim mesajımı

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şampiyonlar ligi için önce devamlılık lazım.Devamlılık kazanınca başarılar yakalamak lazım çeyrek final yarı final gibi artık onları da yapınca kupayı kazanmayı düşünebiliriz.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Adnan Öztürk:

''Beşiktaş camiasına saygısızlık olarak kimse algılamasın ama konuşulan konu benim açımdan çok nettir. Galatasaray'da demokratik oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bunun fiziken de manevi sebeplerle de olması mümkün değil. Bence bu konuyu zorlamamak lazım.''

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Adnan Öztürk:

''Beşiktaş camiasına saygısızlık olarak kimse algılamasın ama konuşulan konu benim açımdan çok nettir. Galatasaray'da demokratik oylama yapılacaktır. Benim cevabım kesinlikle hayırdır. Bunun fiziken de manevi sebeplerle de olması mümkün değil. Bence bu konuyu zorlamamak lazım.''
    Bu adamı seviyorum, söyleyeceklerini çekinmeden söylüyor, içinde bir şey tutmuyor, çok samimi.

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Adnan Öztürk:

Çok güzel konuşmuş.Bu arada şunu anlamıyorum niye Şükrü Saraçoğlu değilde TT Arena ?

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by bySperman View Post
    Çok güzel konuşmuş.Bu arada şunu anlamıyorum niye Şükrü Saraçoğlu değilde TT Arena ?
    avrupa yakasinda oldugu icin olabilir mi?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben onu bunu anlamam orada bomboş Olimpiyat Stadı duruyor.Yok zemini kötüymüş,yok fazla rüzgâr varmış beni alakadar etmez.Galatasaray oranın cefasını kaç sene çekti.Biraz da Beşiktaş çeksin.Öyle hazıra konmak yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    İstanbul'u hiç bilmem Sadece merak ettim.Üstelik fenerbahçeli bir yönetici gerekirse beraber oynarız diye açıklama yapmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Öztürk:

O kadar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    tesislerde karşıda hem beşiktaştan kadıköy daha basit olur vapurla

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Öztürk yeni açıklamalar yapmış. Özetle : Her türlü imza yetkisi bize ait. Yani Devlet veya TFF "Stadı Beşiktaş'a" verin diyemez.

Arena'nın kapısını Beşiktaş'a kapattı
    Beşiktaş'ın maçlarını Arena'da oynamasına kim karar verebilir? Galatasaray mı? GSGM mi? Bu konuda yetkinin GSGM'de olduğuna dair yorumlara Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk'ten kesin ve net yanıt geldi: "Yetki tamamen bize ait! Cevabımız da hayır!"

İnönü Stadı'nın yıkılacak olmasından dolayı Beşiktaş'ın maçlarını nerede oynayacağı konusu tartışılmaya devam ediyor. Siyah beyazlıların ilk tercihinin TT Arena olması da gündemin birinci maddesine Galatasaray'ın stadını çıkarıyor.

Tartışılan konu ise Beşiktaş'ın maçlarını TT Arena'da oynayabilmesi hakkındaki kararı kimin verebileceği... Galatasaray mı? Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) mü?

"Kararı GSGM verir, Galatasaray buna uymak zorunda" şeklindeki yorumlar üzerine Galatasaray kulübü'nden tam aksi yönde bir açıklama geldi.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, NTV Spor'da yayınlanan Spor Servisi programsına telefonla bağlanarak, konu hakkında kesin ve net konuştu: "İmza yetkisi Galatasaray'da"

Fuat akdağ'ın sunduğu, Mehmet Demirkol'un da yorumlarıyla katıldığı Spor Servisi'nde konuşan Öztürk, karmaşanın nedeninin, iki tane kontrat olmasından kaynaklandığını belirterek söze başladı. "Buradaki komplikasyon iki adet kontrat imzalanmasından ortaya çıkıyor. Bu kontralardan bir tanesi, yani önemli ve geçerli olanı; rahmetli Özhan Canaydın Başkanımız zamanından... Maliye Bakanı Unakıtan, Başbakanımız Tayyip Erdoğan ve TOKİ Başkanı'nın imzası olan bir kontrat..." diyen Adnan öztürk, bu kontratta açıkca şunların yazdığını belirtti: "49 yıl boyunca Galatasaray Spor Kulübü bu stadı hiçbir bedel ödemeden kullanır. Resmi bayramlarda, devletin kullanımı için izin vermeye gerek yoktur"

Daha sonra Adnan Polat'ın başkanlığı döneminde yeni bir kontrat imzalandığını ve problemin buradan kaynaklandığını söyleyen Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: "O kontratta da çok açık ve net yazıyor ki, Galatasaray'ın onayı olmadan, resmi bayram ve günler haricinde kullanıma açılması mümkün değildir. Orada yeni şartlar ekleniyor, senede 1,5 milyon TL amatör sporlara katkı payı. En önemlisi de reklam gelirlerinin yüzde 25'i ve 350 tane VİP koltuk... Reklam gelirlerinin yüzde 25'i dediğimiz zaman, stadın isim hakkı Türk Telekom'da. Verdiği meblağ çok ciddi."

Yönetime geldikleri zaman TOKİ, Varyap, Spor Genel Müdürlüğü yetkilileri ile stadın eksiklerini tamamladıklarını ancak şike davası ile gündem değişince; stadın devir-tesliminin gerçekleşmediğini ifade eden Adnan Öztürk, "Spor Genel Müdürlüğü, anladığım kadarıyla Beşiktaş'ı Arena'ya ittirmeye çalışıyor. Bizim tavrımız ve fikrimiz açık: Hayır! Ali Sami Yen'deki sıcak atmosfere getirmek için çalışmalar yaparken, bunu samimi söylüyorum, hiçbir problemimimiz olmamasına rağmen Beşiktaş ile paylaşmamız mümkün değildir. İmza yetkisi tamamiyle Galatasaray Spor Kulübü'ne aittir." diyerek tavırlarını net biçimde ortaya koydu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

adnan polat döneminde stada koyulan ibare.

şimdi ise ünal aysal var. devletin stadında son sözü galatasaray söylüyorsa, işler değişmiştir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Kasımpaşa

Quote Originally Posted by goosfraba View Post

adnan polat döneminde stada koyulan ibare.

şimdi ise ünal aysal var. devletin stadında son sözü galatasaray söylüyorsa, işler değişmiştir.
    Bütün stadyumlar GSGM'nin. Kulüpler kullanım hakkını kiralıyor. Arena'nın da 49 yıllık kullanım hakkı bizde şuan. Bu nedenle de imza yetkisi kulüpte sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Haha, devletin stadı...

Devletin stadı olsa bile, ben 49 yıllık kiracısıysam, söz bendedir zaten.

Sen kiralik evinde otururken ben sana gelip istediğim zaman kalabilir miyim ev sahibin olarak, kafama göre çık diyebilir miyim ?

Bu stat mevzusu Fenerbahçelilere niye dert oluyor, onu hiç anlamıyorum zaten.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Ülkemizdeki tüm statlar tesisler Spor Genel Müdürlüğünün değil mi ya yani bir şampiyona düzenleneceği zaman devlet statları seçer ve stadın sahibi isterse bir kurum olsun el koyma durumu vardır.Bakınız şu bilgiye Şükrü Saraçoğlu Stadı Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'den (GSGM) 49 yıllığına Fenerbahçe Spor Klübüne kiralıktır. Yani bu ülkede hiç bir takımın devlet tarafından yaptırılan stadı kendine ait değildir yani böylece GSGM isterse Kadıköyde isterse Olimpiyatta oynatabilir gibi bir durum ortaya çıkıyor fakat bunu yapmadan kiracıya sorulması gerekir yoksa bu kiracı-sahip ilkesine ters düşer
    Şükrü Saracoğlu Stadyumu Kadıköy
    Zemin: Çim
    Kullanıcım Amacı: Futbol
    Kapasite: 50.509 seyircilik
    Hizmete Girdiği Yıl: 1982
    Ulusal –Uluslararası müsabakalara uygun
    Fenerbahçe Kulübüne üst kullanım hakkı verildi 22.08.1998-22.08.2047 (49 yıl)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu boşta stad mı yok. Gidin Olimpiyat stadına
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri