-
Her ne kadar kupayı alamasakta ligde iyi bir başlangıç yaparak Trabzon ve Gençler galibiyetleriyle yüzümüz güldü.
Tabi bunlardan daha da önemlisi UEFA ön elemede Romayı elemem oldu. İlk maç deplasmanda 0-0 kalınca baya umut doldum ve evimdeki maçta 1-0 yenik druma düşmeme rağmen 81 de güldüm. Elensem çok üzülecektim 2 top direkten döndü. Bu olayın motivasyonuyla takımda moral üst seviyeye çıktı.
UEFA gruplarında nispeten iyi bir kura çektiğimi düşünüyorum. 4. torbadan girdiğim bu gruptan çıkma şansım var gibi.
Gruplara kalmamdan sonra ilk maçta BJK ile karşılaştım ve resmen çoştum.Bir penaltı kaçırdığım maçta gökhan ve troisi nin yıldızlaşması ile sonuca gittim. Cangeleden sonra bu sezonda Troisi yi iyi bir meğlaya satacak gibiyim. Antep maçını ise yorgunluğa bağlıyorum :)
Bu arada Fener transfer sezonu bitene kadar Ereni almak için uğraştı UEFA gruplara kalınca satmak istemedim ama genede teklif olarak 9 Milyon TL ve sonraki satıştan %50 istedim Fener ise 7.75 milyon ve %50 verdi kabul etmedim bilmem iyi mi ettim kötü mü?
-
İlgi çeksin diye Fotolarla falan süslüyorum bolca ama çok ilgi çekmedi anlaşılan bu kariyer