Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Beklenen Şampiyonluğa Adım Adım - Kayserispor

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Beklenen Şampiyonluğa Adım Adım - Kayserispor

Anadolunun Yıldızı Kayseripor ile burada ki ilk kariyer hikayeme başlıyorum. Son transfer güncellemelerini kullanacağım.

Ligler: Almanya, İngiltere, İspanya ve Türkiye(2.lig dahil)
    Database: Large

Mabedimiz 32864 kapasiteli tamamı koltuklu Kadir Has Stadı.

Transfer bütçesi (biraz az ama) 3.065.000 TL

Eldeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirip, eksikleri giderip, geçmişte yaşanan Türkiye Kupası zaferini tekrar yaşayarak adım adım şampiyonluk hedefindeyim.

Last edited by Lim10 : 13.Ağustos.2011 at 13:40

Nesil
    2006
    Yer
    11

Default Onaylandı

Başarılar dilerim.Özellikle gece görüntüsü çok etkileyici Kadir Has Stadının.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Başarılar Kardeşim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Başarılar dilerim.

Nesil
    2011
    Yer
    Istanbul

Başarılar dilerim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Emenike'yi al başkada kimseye gerek yok ilk sezon.

Başarılar . Forvete Benitez veya Quentiro'yu öneririm .

başarılar uzun soluklu olur inşallah

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Kadro değerlendirmesi.

Öncelikle herkese teşekkür ederim.

Son transfer yamasında bazı eksiklikler var herkes farkındadır zaten. Bu eksiklikler Kayserisporda epey hissedilmş.

Öncelikle Zurab bonservsi Kayseride ama kirslık olarak reading'te. Ömer kulga ve Riveros henüz transfer edilmemiş.

Kadroyu değerlendirmeye gelince;

Kaleciler: Navarro as kaleci olarak yeterli olacak gibi. İkinci kaleci Gökhan daha önceki oyunlarımdan biliyoruım iyi bir yedek bence.

Defans: Sağ ve sol kanatta tek alternatif var. Okan Alkan daha önce kiralık olarak oynattığım bir oyuncu ama sezonu çıkarabileceğimi düşünmüyorum. Hasan Ali sol kanat için iyi bir alternatif ve sezonun yükünü kaldırır ancak yedeksiz olması sıkıntı olur.
    Göbekte ise İlhan ve Eren var. Zurab'in kirada olaması alternatifsiz bir defans sunuyor. A2 den Mehmet Bezircioğlu var ama oda çok yetersiz kalacaktır.

Ortasaha: Çeşitlşilik olarak en iyi mevki gibi gözüküyor. Cangele, Amrabat, Sefa, Ömer ve Troisi ile sağ ve sol kanatta sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.
    Göbekte ise ilk tercihim Santana ve Furkan olacak gibi. Ama Abdullah ve Okay iyi alternatif. Özellikle Okayın potansiyeli düşünülürse yavas yavas süresini artırarak 2. yarıya iyi bir ortasaha kazanabilirim. Aksilikler olursa Cangele, Amrabat, troisi gibi oyuncularla ortayı destekleyebiliriz.

Forvet: Burada da alternatif fazla görünüyor. Gökhan, Emir Kujovic ile çıkmayı düşünüyorum. Alternatif olarak Jokerim Cangele var. Ayrıca A2 den Cem Sultan, Yaser kiralık göndermezsem yedek olurlar. Ömer de forvette kullanacağım oyunculardan gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

başarılar. defansa aykut demir i alabilirsin. her yerde oynuyor
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Transfer

Yukarıda da yazdığım gibi anlaşılan defansa takviye şart. Ayrıca birde genç gelecek vadeden bir forvet düşünüyorum.

Defans için;
    Hem kanatta hemde ortada oynayacak oyunculara baktım. Kiralama yoluna gittim.

26K ya kiraladım yedek olarak iş yapar diye düşünüyorum.

425K ya kiraladım. Hasan Ali ve göbek defans için alternatif.

Aylkut Demir içinde girişimlerim sürüyor

Forvette ise;
    Quintero ve benitezi kaçırdım. Genc gelecek vadeden oyuncu arıyorum

Yardımcı Hoca olarak:
    Cevat Güler Fitness Coch olarak
    Volkan Kazağı da 1. takım antronörü olarak aldım.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Hazırlık Maçları

Hazırlık maçlarında takımda ki eksikleri tam anlamıyla görmeme yaradı.

Metalis maçı ilk ciddi sınavdı. O yüzden çok önemsemiyorum.
    Siirt, Kartal maçları üstünlüğümde geçti. Göztepe maçında ise beni zorladı hakkaten.
    Twente maçı ise benim üstünlüğümde geçti oyuncularda çok istekliyli. Berabere biten maçta penaltılarla boyun eğdik.
    indepen. maçında oyuncularım gerçekten iyi performans sergiledi.

Öncelikle Mçlar gösterdi ki oyun sistemim 4-4-2 olacak bununla beraber 4-2-3-1 de alternatif.

Maçlardan sonra defans sağa bir transfer şart gibi gözüküyor. Bunıunla birlikte deffansa yaptığım transferler yerinde gibi. Özellikle İvan Fatic iyi iş çıkaracak gibi. Hazırlık maçlarında Defansta özellikle İlhan dan çok memnun kaldım. Eren de sakatlığı tam atlatınca değişmezim olacak gibi.

Anlaşılan defans hattı Okan-İlhan-Eren(Fatic)-Hasan Ali olacak.

Orta sahada beklediğim gibi sorun çıkarmadı bana. En büyük talihsizliğim Metalis maçı ile Cangele 7 hafta sakatlandı. Ama troisi yi deneme fırsatı buldum. Sefanın yedeği iken solu ona emanettim. Sefa ise hem sağ hem sol için iyi bir yedek.
    Amrabat-Santana-Furkan(Okay)-Troisi

Forvette ise yeni bir transfer yaptım Robbie Kruse. Toplam maliyeti 575K oldu. Bakalım yanıltmaz beni umarım. 3 maç oynadı fena gözükmedi gözüme.
    Onun dışında Emir harikaydı. 4as 3 yedek maç 5 gol 2 Asist
    Gökhanda zamana ihtiyacı var gibi ama beni utandırmadı. 3 as 4yedek maç 2 gol 2 asist.

Robbie Kruse çok yetenekli görünüyor.
    Kariyerinde başarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Maçlar Başladı...

Lige başladık ama işler hiç iyi gitmiyer. Gerçi maçı içi performanslar fena değil ama sonuca yansımıyor.
    Samsun maçında baştan sona üstün taraf bizdik ama sonuca etki edemedik.
    Belediye maçını zaten hiç haketmedik. Oyuncularımı tanıyamadım.
    90+3 te golu yedik. Topla oynama 60-40. Talihsizlik işte.
    Bunca kötü sonuc olunca Beşiktaş maçından hiç umudum yoktu. Ama yeni transferim Kruse çıktı sahneye. Galibiyet aldım ama Oka'ı bir ay kaybettim.
    Gencler Macında da Serkan Kurtuluşu 5 hafta kaybettim sağ bek çöktü yani.
    Gençler maçında da başa baş gitmesine rağmen yenildim.
    Bakalım Kariyerim nasıl devam edecek.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Gençler maçından sonra Fener ve Trabzon maçlarında kötü gidiş devam etti ama taktik değişikliğine giderek az da olsa toparladım. Kupa Çaykuru eleyerek gruplara kaldık.İnşallah zorlanmadan gruplardan çıkarız.
    Taktik olarak 4-2-3-1 i güçlü rakiplerde 4-1-3-2 yi daha zayıp rakiplerde uyguladım. özellikle orduu maçında sakatların çokluğundan Forvette Kruse nin yanında Cem Sultanı oynattım. 2 golle maçın yıldızı oldu. Ama talihsizlikler yakamı bırakmıyor A2 maçında 4 hafta sakatlandı Cem de.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

başarılar diliyorum size.

Lige çok kötü girmiş Kayserispor. Kayseri normal kadrosuyla bile ligimizde ilk 4'e oynayan bir takım. Neden böyle oldu? .s

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by juanangelalbin View Post
    Lige çok kötü girmiş Kayserispor. Kayseri normal kadrosuyla bile ligimizde ilk 4'e oynayan bir takım. Neden böyle oldu? .s
    Biraz kabahat bende kadroyla çok oynadım birazda sakatlıklar belimi büktü ikinci yarı bir kaç transferle toparlarım umudundayım.Özellikle orta göbek ihtiyacım var nedense Furkanın Performans çok kötü

taktiki sürekli değiştirdiysen taktik oturmamış olabilir başarılar

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default İlk Yarının Ardından...

İlk yarı bizim için hiçte iyi geçmedi. Lig sıralamasında 9. sıradayız. Takım içinde selerr yükselmeye başladı. Tek iyi olan Türkiye kupası gruplardan 2. olarak çıktık. 2 galibiyet 2 mağlubiyetle. Çeyrek finalde rakip GS idi ilk maç 1-1 Bakalım ne olacak.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Beni Kulüpte Tutan Türkiye Kupası :)

Gerçekten kovulmamı engelleyen şey Kupadaki başarım sanırım. İlk maçta 1-1 berabere kaldığım GS yi 1-0 yenerek kupa dışı ettim. Kötü gidişte ilaç gibi geldi.

İstatistikler kötü de olsa, son dakikalarda da gülsek, şans bizden yanaydı. Önemli olan sonuç

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Şans döndü sanki :)

Galatasaraydan sonra Beşiktaşıda yewndim takım kendine geliyor sanırım

İki yeni transfer yaptım. Juanpeyi yollayım Semih Kayayı 170K ya kiraladım GS den. Juanpe yabancı kontenjanından dolayı sakatlık falan oldugunda oynatamıyordum. Şimdi Semih fena değil. Diğer transfer Djuricic AMC mevkiinde geleceği çok parlak. ilk maçında golle tanıştı. Bakalım nası olacak. Gerçi gelişi Furkana yaradı 2. maç sakat olduğundan Furkan oynadı 2 golle yıldızlaştı bjk maçında.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Türkiye Kupasını Unuttum Asıl Şans Orada güldü :)

Takım biraz toparlanmış.
    Djuricic gerçekten de büyük oyuncu olacak özelliklere sahip.
    Türkiye Kupası'nda finale çıkmışsın denebilir bu eşleşme ile...

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Dirildim Şahlandım...

Uzun bi ara oldu yazamadım. Memlekette internet yoktu. Lig bitti, çok güzel gelişmeler oldu kaldığım yerden devam edeyim, Süpriz olsun

Beşiktaş maçından sonrada yükleiş devam etti ve iki güçlü rakip FB ve TS yi de yendim.

Takım Cornerlerle coştu. En golcü oyunculaımdan biri İlhan. Sezon başında da İlhandan beklentim yüksekti.Bununla beaber takımda genel bir yükselme var.

Özellikle bu oyuncuların katkısıyla yükseliş hızla devam etti.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Çok iyi sonuçlar almışsın. Bir de puan durumu görsek.
    TariboWest

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Devam...

Galibiyetlere kaldığım yerden devam ederken kupada da emin adımlarla ilerledim.

Ordu maçında beraberede kalsak üstünlük bariz bizdeydi

Kupada yarı finalde manisa olması benim için çok iyi oldu. Finali gördüm

Bu seride Cangele ayın oyuncusu olarak gurur yaşattı

Ligde de üst sıralardaki yerimi,zi almış olduk.

Başka foto isterseniz yayınlayım.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default İlk Adım Başarılı... Türkiye Kupası...

Ligi bitirdik. Son iki hafta puan kayıpları 3. olma şansını kaybettirdi.

Ligde ki seri galibiyetlerle rekorda geldi.

Ligi 5. bitirerek şampiyonluk yolunda ilk senede önemli adım attığımı düşünüyorum. inşallah seneye daha iyiyiz. İstanbul Belediye şampiyon olarak süpriz yaptı.

Kupada resmen yeniden doğdum. İkinci yarı kendime geldim ve uzatmalarda Kayserispor'uma ikinci kupa zaferini yaşattım.

Defansta ilhan harikaydı bunun ödülünü en iyi defans sıralamasında 3. lükle aldı. Furkan en iyi genç oyuncu olarak grurlandırırken Hasan Alide 3. sırayı aldı.

En büyük katkı yapan Cangele de en iyi orta saha olarak bizi gururlandırdı. Bu performansı onu takımda kopardı. lille in 15 milyon liralık teklifini Recep mamur müdahale ederek satışına izin verdi. yalnız 5 milyon peşin 18 ayda 10 milyon ve sonraki satışta %10 teklifti. Sonra kulüplere önerdim Bayern ve Köln peşin 15 milyon verdiler Cangele Lille i tercih etti.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Yeni Sezon Yeni Umutlar...

Yeni sezonda Bank Asyadan benim pilot takımlarımdan Erciyesim (İki Takım Tek Yürek ) ve Bucaspor ile Kasımpaşa yükseldi. Şampiyonluk şansı olarak 6. sırada gösteriliyorum bunu bu sene kırmak için çok çalışacağım.

Nesil
    2005
    Yer
    Kayseri

Default Bu sezon daha iyi olacağız

Yeni sezon hazırlıklarına başladık. İlk etep da 4 hazırlık maçı oynadık ve eksikleri görmeye çalıştık.

Giresun maçına tam kadro çıktık. Kalite olarak baya altta olan Giresuna fark attık.
    İlk ciddi sınavımız Corinthians maçında iyi oynadık üstünlük bizdeydi ama genede 87 yediğimiz golle berabere kaldık.

Bolu maçında gençlerimle güldüm, Okay, Furkan ve Eren ile güldük, iyi iş çıkardılar.
    En ciddi sınav Olan Tottenham maçında ise resmen döküldük. 21 de on kişi kalan rakibe boyun eğdik.
    Bu arada oynadığım taktiği yazmamışım epeydir. Geçen sezon yükselişe geçtiğim zamanlardan beri bu taktiği kullanıyorum :

Maç durumuna göre DM deki oyuncuyu forvete çekerek çift forvete döndüm. AMC de gecen sezon Djurucic oynadı. Bu sezon Okayı Furkanı deniyorum.
    Gelelim transferlere ;
    Çok aman aman bir transfer yapmadım . Cangele gitmişti belirtmiştim. Gecen sezon kiralık olan İvan Fatic'i kontratı bittiği için bedelsiz aldım. Bunun yanında daha önceki oyunlarımda güvendiğim Serdar Aziz'i 36 ay taksik ve sonraki satıştan %10 vererek 975K ya satın aldım.

Böylelikle Zurab inda gelmesiyle defans çeşitliğini artırdım. Sağ bek için Zurab ve Okan'ı düşünüyorum.

Ayrıca araştırırken dikkatimi çeken Stuttgard II de 32 i maçta 19 gol ve 7.50 ortalamayla oynayan Oztürk Karataşı da bedelsiz aldım. Bakalım kadroda çeşitlilik oluşturacak mı?

Şimdilik son olarak da hazırlık maçlarından sonra bir forvete ihtiyaç hissettim ve risk alarak ManU dan gencecik fidan olan 19 luk Macheda yı paraya kıyarak 2 Milyon liraya Kiraladım. Özellikleri çok beğendim bakalım elimde patlar mı ?

Giden oyunculara gelince şimdilik Pilot takımlara kiraladım. Ömer Şişmanoğlu, robin Kruse, Engin Bekdemir, Nadir ve Abdullah Durakı Süper Lige çıkan Bucaspora Kiraladım.

İkinci Kupa şansını kaybettik. Süper kupa Belediyenin oldu. Ama ilk gol çok güzeldi hakkını vermek lazım 35 metreden çaktı İskender.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri