senin olsun da o isterse uzakta olsun.uzaklık değil yokluk koyuyor en fazla kardeşim.
Printable View
senin olsun da o isterse uzakta olsun.uzaklık değil yokluk koyuyor en fazla kardeşim.
o sana güveniyorsa sende ona güveniyorsan problem yok :)
Ahmet kardeşim , güven konusunda bir sıkıntınız yoksa merak etme bir sorun olmaz. Geçinir gidersiniz ;)
Dostum Kisa Ve net birbirinizi iyi taniyorsaniz, birbirinize guveniyorsaniz,araya mesafeler girsede bu ask bitmez.
hiç bi ortak yönün olmayan bi kıza aşık olamazsın zaten, sonra çok pişman olursun bu yaptıkların için söyleyim sana:)
insan bi şeyleri paylaşmadığı bi insanı sevemez ki. bi an beynin kendini kandırıyor sadece
ahmet senin sorununa gelirsek üzülerek söylüyorum ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor :( ha bunun istisnası var mı tabi ki var. onlardan biri de olabilirsin.
Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım :D Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum :D Editledim şimdi orayıda :)
İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende, tanışıklığım olsa daha rahat olurum en azından, o yüzden tanıdık arıyorum.
Kimse yokken mi ? Abi açık havada bile nefes alamıyosun durakta ne kimse yoku :zuhaha Valla en kötü takip edicem, evini bulucam ordan bişeyler yaratcam :D
usta sen işi psikopatlıqa vurmuşsun takip etmeler, araştırmalar.. bir de diyosun bi sene bekleyip qittiqi üniversiteyi öqrenicem qerek yok böyle şeylere :n: utanqaçlıqı falanda bir kenara bırak ne demiş erkin koray, sevince durma qit ardından vakit yoktur qit aşkı iste ondan :) en fazla red edilirsin yada saçma bir hareket yapıp rezil olursun bi alt duraktan qidersin her sabah hiç denememekten daha iyidir. dediqin qibi yapsan bi sene daha beklesen sonra qidip konuşsan ve öqrensen 3-5 ay önce birisiyle çıkmaya başladıqını ne koyar adama var ya :D
Yalnız şöyle bişey var. Herkes böyle bi konunun açılmasını bekliyormuş. Herkes tel tel dökülmeye başladı :n:
Ahmet 21 günde bir git daha hesaplı olur. İlişkiyi bırakma. Dediğin gibi bir kızsa hiç bırakma.
Furkan gözden uzak olan gönülden de uzak olur dedin yine kuşku doldu içim bak :(
Sana sadece tek bir önerim var mümkünse bunu yaz ilerde ihtiyacın olacak ve aklını başına getirmene yardımcı olacak.
Sakın aranızda uzaklık varken ve fazla görüşemiyorken KISKANÇLIK YAPMA ! Madem o kadar dürüst kız her dediğine inan. Sonra kendi ürettiğin kıskançlık teorileri ile bitirirsin ilişkinizi aman gözünü seveyim.
Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya :( Çoğu kişi bunu söylüyor :(
@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.
Sakın yanlış anlama benim şahsi görüşüm uzun mesafe ilişkisi Allah göstermesin derim bana.Tek diyebileceğim 1 sene sonra yanına gelirse ne mutlu sana gelmezse belki moralin bozulur ama 10da 1 şansın var.
Yinede aklında bulunsun kardeşim. Bir süre sonra beyninin kullanmıyorsun neredeyse mantıklı düşünmekten çıkıyorsun.Etrafındaki kimseyi dinlemiyorsun. Ben hatamı sonradan anladım umarım sen o duruma düşmezsin :)
Şunu söyleyeyim sana, eğer kıza aşıksan ve en değerli gördüğün varlık o ise ne burdaki ne çevrendeki kimseyi asla dinleme ve peşini bırakma.
Kim diyorsa yalan diyor kardeş sen kafana takma. Ulaşılmaz olan her zaman daha değerlidir her zaman daha cezbedicidir. Emin ol her daim yaninda olsa birbirinizi kırmaya daha çok meyilli olursunuz ama şimdi uzakta olcaksın onun kiymetini anlıcaksın ona geçireceğin her dakikanın değerini bilip hep bunları hayal ediceksin. Yanında olmadığı için daha kiymetli olacak buna inan.
istisnalar hariç gözden ırak olan gönülden de ırak olur
Gözden ırak gönülden de ırak diyorsun Ahmet kardeşim ama unutma ; özlem sevgiyi güçlendirir ;)