Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 64 sonuç

Konu: Uzak mesafeli ilişki

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

senin olsun da o isterse uzakta olsun.uzaklık değil yokluk koyuyor en fazla kardeşim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

o sana güveniyorsa sende ona güveniyorsan problem yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ahmet kardeşim , güven konusunda bir sıkıntınız yoksa merak etme bir sorun olmaz. Geçinir gidersiniz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Dostum Kisa Ve net birbirinizi iyi taniyorsaniz, birbirinize guveniyorsaniz,araya mesafeler girsede bu ask bitmez.

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Sizin yine iyi sevgiliniz, eşiniz sonuçta. Benim durum değişik biraz . Ben 1 senedir takip ediyorum sevdiğim kızı. 1 senedir araştırıyorum kızı, hiçbir ortak yönümüz olmadığı için muhabbet falanda açamıyorum. Böyle lak diye gidipte seni seviyorum demekte olmaz. Gittiği güzergahı araştırarak okulunu buldum, ismini sınıfını biliyorum ama oradan bi kişi bulamadım. Kaç aydır telefon numarasını bulmaya uğraşıyorum bulamadım, hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı yok, kaç kişi soktum araya tanıyan yok. Aslında öyle biri yok benim hayalgücüm coştu diye bile düşündüm. Sabahları aynı duraktan otobüs beklediğimiz için hemen hemen hergün görüyorum. Sırf ona bakıyorum bana doğru dönünce de gözlerinin içine bakıyorum o da bana bakıyor ama devamını getiremiyorum. Bi gün gidicem açılcam valla sapık muamalesi görmekten korkuyorum, linç ederler beni Bi de şöyle bi durum var aynı yaştayız ama ben hazırlık okuduğum için ondan bi sene daha fazla okucam lisede. Gittiği üniversiteyi öğrenip orayı yazmayı ciddi ciddi düşünüyorum, gidicem orda tanışcam, açılcam son çare olarak. Bu arada amma dolmuşum, bu konuyu bekliyomuşum resmen

hiç bi ortak yönün olmayan bi kıza aşık olamazsın zaten, sonra çok pişman olursun bu yaptıkların için söyleyim sana
    insan bi şeyleri paylaşmadığı bi insanı sevemez ki. bi an beynin kendini kandırıyor sadece

ahmet senin sorununa gelirsek üzülerek söylüyorum ki gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor ha bunun istisnası var mı tabi ki var. onlardan biri de olabilirsin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum Editledim şimdi orayıda
    Screw you guys, I'm goin' home

Ortak yönümüz yok derken ortak bi nokta yok sadece ben onu görüyorum o beni görüyor selamlaşmamız bile yok demek istedim ama yanlış sözcük öbeği kullanmışım şu an anladım Kızla tanışsam neler olcak belki de tanışamıyorum
    kıza sırıt, selam falan ver. ne biliyim çarp filmlerde ki gibi. en kötü saat sor.

mesela aynı durakta bekliyoruz diyosun bi gün senden önce geldiğinde günaydın de

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende, tanışıklığım olsa daha rahat olurum en azından, o yüzden tanıdık arıyorum.

İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende.
    durakta sabahın köründe kimse yokken dersen utanılcak bi şey olmaz yav. sonuçta kimse yok. zaten işin sonunda bi şey olmazsa unutur gider kız

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kimse yokken mi ? Abi açık havada bile nefes alamıyosun durakta ne kimse yoku Valla en kötü takip edicem, evini bulucam ordan bişeyler yaratcam

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

İşte ben onları yapamıyorum, biraz utangaçlık var o konuda bende, tanışıklığım olsa daha rahat olurum en azından, o yüzden tanıdık arıyorum.
    usta sen işi psikopatlıqa vurmuşsun takip etmeler, araştırmalar.. bir de diyosun bi sene bekleyip qittiqi üniversiteyi öqrenicem qerek yok böyle şeylere utanqaçlıqı falanda bir kenara bırak ne demiş erkin koray, sevince durma qit ardından vakit yoktur qit aşkı iste ondan en fazla red edilirsin yada saçma bir hareket yapıp rezil olursun bi alt duraktan qidersin her sabah hiç denememekten daha iyidir. dediqin qibi yapsan bi sene daha beklesen sonra qidip konuşsan ve öqrensen 3-5 ay önce birisiyle çıkmaya başladıqını ne koyar adama var ya
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Kimse yokken mi ? Abi açık havada bile nefes alamıyosun durakta ne kimse yoku Valla en kötü takip edicem, evini bulucam ordan bişeyler yaratcam
    e sabahın körü boştur diye düşündüm o zaman şöyle düşün insan en çok kalabalıkta yalnızdır, çünkü kalabalıkta kimse seni takmaz

günaydın işi yatar eğer durak doluysa

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yalnız şöyle bişey var. Herkes böyle bi konunun açılmasını bekliyormuş. Herkes tel tel dökülmeye başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    kıza sırıt, selam falan ver. ne biliyim çarp filmlerde ki gibi. en kötü saat sor.

mesela aynı durakta bekliyoruz diyosun bi gün senden önce geldiğinde günaydın de
    O Tarık Akan'ın filmlerinde olur.

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    yok merhaba deyince kız aşık diye beklemiyoruz biz filmlerde öyle oluyo. arkadaş hayatında tek kelime etmemiş kıza giriş yapsın diyorum bu şekilde

ula bi saattir video bulamadım ya arıyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    ahahah hala gülüyorum
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by A.FaruK View Post
    Yalnız şöyle bişey var. Herkes böyle bi konunun açılmasını bekliyormuş. Herkes tel tel dökülmeye başladı
    Sende dökül ortağum bana anlattıklarını burda anlatsan var ya bu kardeşimiz de çok kahrını çekti bu kız milletinin

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Sende dökül ortağum bana anlattıklarını burda anlatsan var ya bu kardeşimiz de çok kahrını çekti bu kız milletinin
    Açık verme ortağum (: Şimdi anlatsam burda roman olur kimseyi ağlatmaya gerek yok

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Ahmet 21 günde bir git daha hesaplı olur. İlişkiyi bırakma. Dediğin gibi bir kızsa hiç bırakma.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Açık verme ortağum (: Şimdi anlatsam burda roman olur kimseyi ağlatmaya gerek yok
    Harbi roman olur direk dizi yaparlar zaten bu hikayeyi

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Harbi roman olur direk dizi yaparlar zaten bu hikayeyi
    Neyse o diziyi yürürlükten kaldırdık. Yeni projeler için artık önümüze bakıcaz (: Mersin bunun için güzel bi seçim olsa gerek ortağum (: Gerçekten önümüze bakmamız gerek bu saatten sonra (:

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Furkan gözden uzak olan gönülden de uzak olur dedin yine kuşku doldu içim bak

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Neyse o diziyi yürürlükten kaldırdık. Yeni projeler için artık önümüze bakıcaz (: Mersin bunun için güzel bi seçim olsa gerek ortağum (: Gerçekten önümüze bakmamız gerek bu saatten sonra (:
    Mersin uygun bi yer deniz kum güneş filan (: güveniyoruz sana ortağum (:

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Sana sadece tek bir önerim var mümkünse bunu yaz ilerde ihtiyacın olacak ve aklını başına getirmene yardımcı olacak.

Sakın aranızda uzaklık varken ve fazla görüşemiyorken KISKANÇLIK YAPMA ! Madem o kadar dürüst kız her dediğine inan. Sonra kendi ürettiğin kıskançlık teorileri ile bitirirsin ilişkinizi aman gözünü seveyim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya Çoğu kişi bunu söylüyor

@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sakın yanlış anlama benim şahsi görüşüm uzun mesafe ilişkisi Allah göstermesin derim bana.Tek diyebileceğim 1 sene sonra yanına gelirse ne mutlu sana gelmezse belki moralin bozulur ama 10da 1 şansın var.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post

@Coprus kıskançlığı yavaş yavaş azaltıyorum bu aralar zaten gittiğimde de kıskançlık yapmayacağım.

Yinede aklında bulunsun kardeşim. Bir süre sonra beyninin kullanmıyorsun neredeyse mantıklı düşünmekten çıkıyorsun.Etrafındaki kimseyi dinlemiyorsun. Ben hatamı sonradan anladım umarım sen o duruma düşmezsin

Şunu söyleyeyim sana, eğer kıza aşıksan ve en değerli gördüğün varlık o ise ne burdaki ne çevrendeki kimseyi asla dinleme ve peşini bırakma.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Ben kafayı "gözden uzak olan gönülden de uzak olur"a taktım ya Çoğu kişi bunu söylüyor
    Kim diyorsa yalan diyor kardeş sen kafana takma. Ulaşılmaz olan her zaman daha değerlidir her zaman daha cezbedicidir. Emin ol her daim yaninda olsa birbirinizi kırmaya daha çok meyilli olursunuz ama şimdi uzakta olcaksın onun kiymetini anlıcaksın ona geçireceğin her dakikanın değerini bilip hep bunları hayal ediceksin. Yanında olmadığı için daha kiymetli olacak buna inan.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

istisnalar hariç gözden ırak olan gönülden de ırak olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözden ırak gönülden de ırak diyorsun Ahmet kardeşim ama unutma ; özlem sevgiyi güçlendirir

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri