bu adamlar bizi yenecek gibi geliyor. umarım yanılırım. ve umarım maçta dini, etnik konuda kötü şeyler yaşanmaz
bu adamlar bizi yenecek gibi geliyor. umarım yanılırım. ve umarım maçta dini, etnik konuda kötü şeyler yaşanmaz
Haftasonu bizde 10 kişilik bir takıma öndeyken puan kaybettik ama bugün İnter'den gidip 3 puanı aldık. Burası avrupa burada her oyuncu ekstrasını göstermek istiyor ve Beşiktaş'ın kaliteli ayakları biraz gününde olursa kötü bir futbolla dahi çok rahat galip gelebilir Beşiktaş. Ayrıca dedikleri gibi futbol sadece futbol degildir. Beşiktaş'ın kazanması şuan iki ülke arasındaki durumu göz önüne koyacak olursak kazanan tarafa çok daha büyük anlam ifade edecektir.
takımımız rakiplere saygı duyarsa her maçta kazanma şansı çok yüksek bu maçta büyük bi fark atacağımızı düşünüyorum
yarın da Beşiktaş kazansın güzel olsun. maçın gerilmesi Beşiktaş'ın lehine olur. umarım kazanacaktır Beşiktaş.
Yabancı futbolcular, Türk'ler için bu maçın ne kadar önemli olduğunu bilerek oynarsa rahat kazanır Beşiktaş.
şöyle 3-4 farklı bir maç olsa tadından yenmez :)
çArşı grubu bir açıklama yapmış maçla ilgili. Gerginlik çıkmayacak çArşı kontrol altına alabilirse taraftarları. Güzel bir mücadele olmasını diliyorum.
Bu maçta olay çıkarsa zarar gören biz oluruz. Yine her türlü şeyi söylerler bizim hakkımızda. Bunlara verilecek en güzel cevap sahadaki 3-0 4-0 lık bir galibiyet olacaktır.
Cesur bir futbol ve cesur bir kadroyla sahaya çıkmalıyız.
http://img577.imageshack.us/img577/6471/442j.gif
Iyi olur ama bence Mustafa yerine Veli oynar ve Hilbert yerine Toraman
Toraman cezalı.Ayrıca herkes bu kadroyla çıkmamızı ister sanırım ama hiç sanmıyorum böyle sahaya çıkacağımızı.
Toraman ve Fernandes cezalı diye biliyorum.
Maç Star TV'de olacak bu arada. Güzel haber.
Çok güzel bir haber. Şifresiz olur inşallah.
şl yi izleyebiliyoruz ama uefayıda izlettirirler mi belli olmaz:d
Uydu şifreye girebilir. Ama kablolu ya da digitürk flansa şifreye girmez.
Beşiktaş Uefa'daki tek Türk takım olduğu için bütün maçları şifresiz kanaldan verilmek zorunda zaten.Geçen sene bütün maçlarını Star yayınlamıştı.
Digitürk bizim 4. kanalda maç günlerinde o kanalı şifresiz olarak koyuyor. Ama uyduda UEFA maçlarında şifre girermi bilinmez.
Dünkü maç uyduda şifrelenmedi. Bu da şifrelenmez diye düşünüyorum.
Aslında milli maç gibi her koltuğa Filistin bayrakları koyacaksın. Maç esnasında sallasın taraftarlar. Ne güzel olurda işte.
Trabzonspor'dan sonra Beşiktaş'ımızda inşlAllah Tel Aviv'e atabildiği kadar atarda rahat kazanır. Zor maç olacak gibi geliyor ama alt bir skorla Beşiktaş kazanacak gibi, umarımda öyle olur.
Filistin bayrağı koymak olmaz sonuçta her insanın görüşü farklı Filistin-İsrail olayında İsrail'i destekleyebilir bir Türk bilemeyiz.Anlam veremesekte bilemeyiz,özgür düşünce sonuçta.Bunun yerine Türkiye bayrağı olabilir bence, güzel de olur.Fark bekliyorum,Pektemek Almeida birlikte oynar umarım.
Ben futbola siyaseti karıştırmayı doğru bulmuyorum. Maçta 3-4 tane attık mı tamamdır, en güzel cevabı veririz... Siyasette yaşanan olayları spor ile çözemeyiz.
Futbol hiçbir zaman sadece futbol değildir ,
Evet bir çözüm değildir ama tepki verme veya kaynaşma yeri olarak çok farklı bir yer.Ermenistan-Türkiye maçını hatırlayın , aynı şekilde konu dışı biraz daha(birşey ima etmek için yazmıyorum lütfen) bir gün önce tutuklu olan komutanlar için bunlar suçsuz , adalet diye bağırabilirken futbol taraftarlığı işin içine girince düşüncelerini tamamen değiştirebiliyor.
İstesek de istemesek de futbol bu işlerin içinde kullanılıyor , büyük bir protesto hazırlığı elbet vardır ama böyle birşeye izin verileceğini sanmıyorum , biraz da şu anki devlet büyüklerimizin ne karar alacağına bağlı diyebiliriz.
İlk 11 belli oldu:
Rüştü Reçber
Ekrem Dağ, İsmail Köybaşı, Egemen Korkmaz, Tomas Sivok
Mehmet Aurelio, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Quaresma, Manuel Fernandes
Hugo Almeida
YEDEKLER : Cenk Gönen, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Roberto Hilbert, Filip Holosko, Sidnei ve Edu
Haberler yapılan protestolar gösteriliyor. İyi yapmışlar :)
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez !
Gooool !!!
Farka boğarız inşl. Almeida güzel attı. Erken gol de çok iyi oldu. Saldır Beşiktaş.
Goooollll Almeida
fernandes cok guzel top oynuyor ya valenciadan beri takip ederim