Sezon başından beri oyunumuz hiç iç açıcı değil.Ama sonuçta İnönü'de oynuyoruz ve müthiş bir taraftarımız var.Taraftarın da itmesiyle birlikte 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.
8-10 gol atmasını istiyorum inşallah Beşiktaşın![]()
BJK umarım farklı kazanır bu maçı. En az 3-0 yada 4-0, 4-1 gibi bir skor istiyorum.
Karşıdaki rakipten dolayı atabildiği kadar gol atmasını istiyorum Beşiktaş'ın.Her ne kadar bu hafta eskişehir maçında iyi olmasalarda avrupa da daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum.
Şu maçı farklı kazansınlar istiyorum.Umarımda öyle olur.
eskisehirdeki gibi oynucaksa besitkas hic galibiyet falan dusunmesinler. ama besiktas hatalardan ders cikarmistir ve 2-0 besiktas kazanir
beşiktaş es es maçındaki gibi oynarsa tel aviv ne yazıkki kazanır umarım tamamen pozitif bi gelişme olurda 6-7 tane sallarlar
Atsınlar şöyle 5-6 tane de rahatlayalımAlmeida'dan Hat-trick bekliyorum...Almıştır o mesajı
![]()
Sezona iyi başlamadık.Ne hazırlık kampında ışık verdi takım,ne de resmi maçlarda.Bu maç çok zorlu geçecek büyük ihtimal bizim için.Evsahibi olmamızın etkisiyle 1 ya da 2 farklı kazanabiliriz.Beraberlikte çıkabilir.Hatta yenilebiliriz de.Açıkcası ne olabileceğini pek kestiremiyorum.
So what?
Saike
Alaniya ve Eskişehir maçlarındaki futbollardan sonra kesin konuşamıyorum. Grupta skordan çok galibiyet önemli olduğu için fark falan umrumda değil pek, kazanalım yeter. İnönü'de puan kaybı yaşamamamız lazım zaten gruptan çıkmak için.
Şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Önceki maçlar pekk umut vermiyor ancak bir yerden başlamak lazım seriye. En kötü ihtimalle biz taraftarlar bu maçı aldırırız. İnşallah bir aksilik olmaz ve staddaki yerimi alırım.
Belki gideceğim ilk Beşiktaş maçı olabilir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
İsrail'e inat kazanması lazım Beşiktaş'ın .
Biz bu futboLLa 1 puan aLsak sevinmemiz gerek.
CarvaLhaL azıcık akıLLı adam oLsa Es-Es maçında çıkın Tayfur hoca için oynayın deseydi kazanırdık, bu maçada motive ederken çıkın Türk haLkı için oynayın dese takım fark atar ama bu duyguLarı anLayacak kadar sahada Türk oyuncu da oLmayacağı için bu gaz operasyonu da çok fayda sağLamaz gibi.
Benim ümidim yok. Takım döküLüyor ve böyLe gider gibi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İnşallah alır Beşiktaş karşıdakide bir israil takımı zaten.
@firatgunayer Son dakika...!! Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, belindeki rahatsızlığı nedeniyle Maccabi Tel-Aviv maçında forma giyemeyecek..
Bomba gibiydi hani gerçek Guti'yi Maccabi maçında görecektik ?
Rakip kasap havası oynar büyük ihtimalle stilleri o zaten. Simao ve Q7 sıkıntı çekebilir.Güçlü bir göbekle maçı alırız gibime geliyor.
eto'o bitmiş.
Guti artık iyice antipatik gelmeye başladı bana. Yavaş yavaş keşke sezon başında Amerika'ya gitseydi deme kıvamına geliyorum artık.
Gutinin varlığı da yokluğu da sorun olmaya başladı.Şuan mevcut takımda kitlenen maçı çözebilecek tek adam Guti. Fernandes bu konuda Guti'den çok çok sonra gelir bence. Bu maçta çok arayacağız gibi geliyor dakika 55ten sonra ES-ES maçında aradığımız gibi.
eto'o bitmiş.
Maccabi çok sağlam bir takım , galip gelsek bile tek atak tek gol olur. 1-0 falan alırız. Ama beraberlik olacağını düşünüyorum.
İsrail gibi bir ülkenin takımına bu ülke sınırları içerisinde top bile oynatmamamız lazım aslında. Umarım Beşiktaş maçı farklı kazanır. Gerçi fark değil 1-0 alabilise iyi. Beşiktaş'ın futboluda hiç iyi değil. M.Tel Aviv'de sert bir takım ama İnönü'de onların sertliği sökmez.
Bu futbolla biz değil Maccabi, en kötü oynayan bir anadolu takımını bile yenemeyiz. Carvalhal'ı acilen gönderip, zararın neresinden dönülse kardır denmeli bence. Gurur yapıp o adamı takımda tutmanın alemi yok. Toraman'ı sağ açıkta oynatan, bir maç içerisinde B planı olmayan, rakibini hiç tanımayan ve çalışmayan bir teknik adamla yola çıkılmaz. Ben yenilgi bekliyorum Beşiktaş'tan. Tabi kalbim galibiyetten yana. Şu an rakibin İsrail olması açıkçası bir Beşiktaş'lı olarak beni alakadar etmiyor. İster İsrail, ister Hollanda, ister İtalyan olsun. Beni ilgilendiren tek şey takımın kendini bulması. Acilen iyi bir teknik direktör arayışına girilmesi ve bir an önce takımı tanımasını sağlanması. Dediğim gibi zararın neresinden dönülse kardır.
FM Gazetesi
gorkem iyi yazmışsın
carvalhal konusunda ilk geldiği günden beri söylüyorum zeki bi adama benzemiyo takım desen kız gibi oynuyo umut yok yoldaşlarım:=)
Carvalhalinde suçu olabilir ama quaresma,guti falan çok zarar verebilir beşiktaş'a bu sezon.
Politik olmak yasak galiba ama bu galibiyeti sirf futbol adina istemiyorum.
Takımında yıldızların olması hiçbir şey ifade etmiyor, mücadele etmedikten sonra. Rakibini önemser, saygı duyar, mücadele ederse Beşiktaş o grupta yenemeyeceği takım yok. Oyuncularda biter iş. İnşallah galibiyetle başlarlar Avrupa Ligi'ne, gönlümüz bugün Trabzon'la birlikteydi, yarın da Beşiktaş'la olacak![]()