Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
22. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

18 81.82%
  • Berabere biter

2 9.09%
  • Maccabi Tel Aviv kazanır

2 9.09%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 134 sonuç

Konu: Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 1. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv [UEFA Avrupa Ligi E Grubu 1. Maç]

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Sezon başından beri oyunumuz hiç iç açıcı değil.Ama sonuçta İnönü'de oynuyoruz ve müthiş bir taraftarımız var.Taraftarın da itmesiyle birlikte 1-0 kazanacağımızı düşünüyorum.

8-10 gol atmasını istiyorum inşallah Beşiktaşın

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

BJK umarım farklı kazanır bu maçı. En az 3-0 yada 4-0, 4-1 gibi bir skor istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Karşıdaki rakipten dolayı atabildiği kadar gol atmasını istiyorum Beşiktaş'ın.Her ne kadar bu hafta eskişehir maçında iyi olmasalarda avrupa da daha iyi oynayacaklarını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Şu maçı farklı kazansınlar istiyorum.Umarımda öyle olur.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

eskisehirdeki gibi oynucaksa besitkas hic galibiyet falan dusunmesinler. ama besiktas hatalardan ders cikarmistir ve 2-0 besiktas kazanir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

beşiktaş es es maçındaki gibi oynarsa tel aviv ne yazıkki kazanır umarım tamamen pozitif bi gelişme olurda 6-7 tane sallarlar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Atsınlar şöyle 5-6 tane de rahatlayalım Almeida'dan Hat-trick bekliyorum...Almıştır o mesajı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sezona iyi başlamadık.Ne hazırlık kampında ışık verdi takım,ne de resmi maçlarda.Bu maç çok zorlu geçecek büyük ihtimal bizim için.Evsahibi olmamızın etkisiyle 1 ya da 2 farklı kazanabiliriz.Beraberlikte çıkabilir.Hatta yenilebiliriz de.Açıkcası ne olabileceğini pek kestiremiyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Sezona iyi başlamadık.Ne hazırlık kampında ışık verdi takım,ne de resmi maçlarda.Bu maç çok zorlu geçecek büyük ihtimal bizim için.Evsahibi olmamızın etkisiyle 1 ya da 2 farklı kazanabiliriz.Beraberlikte çıkabilir.Hatta yenilebiliriz de.Açıkcası ne olabileceğini pek kestiremiyorum.
    Aynen normalde kesin kazaniriz derdim ama seninde dedigin gibi hazirlik kampi, resmi maçlar vs vs. nedenlerden dolayi bende hiç birsey diyemiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Alaniya ve Eskişehir maçlarındaki futbollardan sonra kesin konuşamıyorum. Grupta skordan çok galibiyet önemli olduğu için fark falan umrumda değil pek, kazanalım yeter. İnönü'de puan kaybı yaşamamamız lazım zaten gruptan çıkmak için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şartlar ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Önceki maçlar pekk umut vermiyor ancak bir yerden başlamak lazım seriye. En kötü ihtimalle biz taraftarlar bu maçı aldırırız. İnşallah bir aksilik olmaz ve staddaki yerimi alırım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Belki gideceğim ilk Beşiktaş maçı olabilir
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

15. Default

İsrail'e inat kazanması lazım Beşiktaş'ın .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biz bu futboLLa 1 puan aLsak sevinmemiz gerek.

CarvaLhaL azıcık akıLLı adam oLsa Es-Es maçında çıkın Tayfur hoca için oynayın deseydi kazanırdık, bu maçada motive ederken çıkın Türk haLkı için oynayın dese takım fark atar ama bu duyguLarı anLayacak kadar sahada Türk oyuncu da oLmayacağı için bu gaz operasyonu da çok fayda sağLamaz gibi.

Benim ümidim yok. Takım döküLüyor ve böyLe gider gibi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

İnşallah alır Beşiktaş karşıdakide bir israil takımı zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

@firatgunayer Son dakika...!! Beşiktaş'ın İspanyol yıldızı Guti, belindeki rahatsızlığı nedeniyle Maccabi Tel-Aviv maçında forma giyemeyecek..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bomba gibiydi hani gerçek Guti'yi Maccabi maçında görecektik ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Rakip kasap havası oynar büyük ihtimalle stilleri o zaten. Simao ve Q7 sıkıntı çekebilir.Güçlü bir göbekle maçı alırız gibime geliyor.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Rakip kasap havası oynar büyük ihtimalle stilleri o zaten. Simao ve Q7 sıkıntı çekebilir.Güçlü bir göbekle maçı alırız gibime geliyor.
    Katılıyorum.

Necip-Ernst ikilisi onların önünde de Fernandes oynamalı. Veli Kavlak falan yalan olur o sertlikte. Fernandes yine vücudunu çok iyi kullanabilen bir oyuncu. Ernst'i anlatmaya gerek bile yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Guti artık iyice antipatik gelmeye başladı bana. Yavaş yavaş keşke sezon başında Amerika'ya gitseydi deme kıvamına geliyorum artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gutinin varlığı da yokluğu da sorun olmaya başladı.Şuan mevcut takımda kitlenen maçı çözebilecek tek adam Guti. Fernandes bu konuda Guti'den çok çok sonra gelir bence. Bu maçta çok arayacağız gibi geliyor dakika 55ten sonra ES-ES maçında aradığımız gibi.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Maccabi çok sağlam bir takım , galip gelsek bile tek atak tek gol olur. 1-0 falan alırız. Ama beraberlik olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

İsrail gibi bir ülkenin takımına bu ülke sınırları içerisinde top bile oynatmamamız lazım aslında. Umarım Beşiktaş maçı farklı kazanır. Gerçi fark değil 1-0 alabilise iyi. Beşiktaş'ın futboluda hiç iyi değil. M.Tel Aviv'de sert bir takım ama İnönü'de onların sertliği sökmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu futbolla biz değil Maccabi, en kötü oynayan bir anadolu takımını bile yenemeyiz. Carvalhal'ı acilen gönderip, zararın neresinden dönülse kardır denmeli bence. Gurur yapıp o adamı takımda tutmanın alemi yok. Toraman'ı sağ açıkta oynatan, bir maç içerisinde B planı olmayan, rakibini hiç tanımayan ve çalışmayan bir teknik adamla yola çıkılmaz. Ben yenilgi bekliyorum Beşiktaş'tan. Tabi kalbim galibiyetten yana. Şu an rakibin İsrail olması açıkçası bir Beşiktaş'lı olarak beni alakadar etmiyor. İster İsrail, ister Hollanda, ister İtalyan olsun. Beni ilgilendiren tek şey takımın kendini bulması. Acilen iyi bir teknik direktör arayışına girilmesi ve bir an önce takımı tanımasını sağlanması. Dediğim gibi zararın neresinden dönülse kardır.
    FM Gazetesi

gorkem iyi yazmışsın
    carvalhal konusunda ilk geldiği günden beri söylüyorum zeki bi adama benzemiyo takım desen kız gibi oynuyo umut yok yoldaşlarım:=)

Nesil
    2011
    Yer
    Bursa

Carvalhalinde suçu olabilir ama quaresma,guti falan çok zarar verebilir beşiktaş'a bu sezon.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Politik olmak yasak galiba ama bu galibiyeti sirf futbol adina istemiyorum.

Takımında yıldızların olması hiçbir şey ifade etmiyor, mücadele etmedikten sonra. Rakibini önemser, saygı duyar, mücadele ederse Beşiktaş o grupta yenemeyeceği takım yok. Oyuncularda biter iş. İnşallah galibiyetle başlarlar Avrupa Ligi'ne, gönlümüz bugün Trabzon'la birlikteydi, yarın da Beşiktaş'la olacak

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri