3 golde defans hatasından geldi...Defans çok ileri çıkıyor valla sıradaki maçta Burak'ın olacağını düşünürsek Trabzonspor sağlam defans yaparsa evinde CSKA'yı yener...
Printable View
3 golde defans hatasından geldi...Defans çok ileri çıkıyor valla sıradaki maçta Burak'ın olacağını düşünürsek Trabzonspor sağlam defans yaparsa evinde CSKA'yı yener...
takımda 3 tane ilk 11 oynayabilecek oyuncu eksiği var, üçü de forvet. yapacak birşey yok, oynadık oynadık sonu gelmedi, defans da yoruldu goller de arka arkaya geldi.
ne lille ve interden sonra cska bizden 3 puan almayı hakedecek top oynadı, ne de biz puan almamayı hakedecek top oynadık. umarım Avni Aker'de yeneriz bu takımı. eğer yenersek problem olmaz bizim için.
Cska'yı Avni Akerde yenip, Lille ile de beraberliğe yatacağız, ve Inter'in tüm maçlarını kazanmasını bekleyeceğiz. Gruptan çıkma formulü budur.
bir sorum var. şimdi biz bu grupta 8 puan topladık diyelim. o 8 puanla gruptan çıkmak ile, o 8 puanla 3. olup avrupa ligine devam etme arasında ülke ve takım puanına katkı bakımından fark var mıdır? yoksa mühim olan toplanan 8 puan mıdır?
Kötüydük.Doumbia'yı tutarsak tamadır demiştim tutamadık.Gol atamayacağımız belliydi.Takımda forvet yokki kim atsın golü.Neyse artık bu maçı unutup Bursa maçına konsantre olmalıyız.
maçın rusya'da oldugunu unutmuşum :D maç izlemeye gelmiştim ama bitmiş. Trabzon iyi mücadele etmiş sanırım ama skora yansımamış.Diğer maçlara inşallah
bu tur seyler ne zaman bitcek acaba.
http://www.internetspor.com/data/new...18957636-1.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...03450712_n.jpg
Ne yazık ki sadece Fenerbahçe taraftarıda değil böyle şeyleri yapan.Hiç beklemezdim ama bizim taraftarımızda yapmış yapacağını.
Edit:Bugünkü maçtan değil bu görüntü.
en fazla 5-10 kişidirler takmayın...
Elbet birgun hepimizin Turk oldugunu anlicaz ama ne zaman :D Mac icin diyecek sozu Ertem Sener soyledi
bu gerçekten üzücü. yani ben Fenerbahçeliler bizi sevsin, bize ölsün demiyorum. ama 'bazıları' 'Trabzonspor hakederek gitseydi sonuna kadar desteklerdim, ama haksızca gidiyorlar' gibisinden mazeretler uyduruyor ya, hani sevmiyorsun anlaşılır da böyle mazeretle insanı aptal yerine koymak yakışmıyor.
Neyseki Inter Lille'i yendi. bize düşen belli, Cska'yı yenip Lille'den de bir puan almak. Inter iki takımı da evinde yener. Şu Cska'yı biraz dikkat, bir de Burak ile Trabzonda yeneriz bence. Defansları hiç iyi değil (bizden kötü olmasın) ve her yan topta tehlike yaşattık. Umarım yeneriz.
hiç böyle olaylar olmamışken bizim karşımızdaki bütün taraftarların yaptığı şey , ayrıca habertürk röportajlarını okudum biz moskovoda yaşıyoruz cska moskova taraftarıyız aynı zamanda fenerbahçeliyiz demişler , gerçi demelerine de gerek yok trabzonspor'un avrupadaki rakiplerini destekliyorum , yenilmesini istiyorum , kimseyi de aptal yerine koymuyorum.
Evet duran toplarda birhayli tehlikeli olduk.Bakalım içeride ki maçı kazanırsak 7 puana ulaşırız.İnter 2 takımıda iç sahada yense lider çıkar zaten.Lille deplasmanından puan alamsakta Lille 5 CSKA 4 bizde 7 puanda oluyoruz.Bu durumda Trabzonspor - İnter maçından alınacak 1 puan bizi üst tura götürür yada en kötü UEFA'ya.
Maçı İzledim Trabzonun Yaratıcı 10 Numara Tabiriyle Bir Oyuncuya ve Kuvvetli, Rakip Defansı Parçalayan Bir Santrafora İhtiyacı Var Elindeki Forvetlerden Ne Halil, Ne de Brozek Bu Tip Adamlar Değil Defans ve Ortasahası Derli Toplu Beğendim İlerde Tutmasına Rağmen Defansı Kuru Çıkışlar Sonunu Hazırladı Eğer 1-1'i Yakalayabilseydi Çok Farklı Olurdu. Ama Oyun Kuracak Takımı Atağa Kaldıracak Pas Yapacak Adamdan Yoksun
Aslinda Trabzonda 10 numara bollugu var da, ilerde bunu degerlendirecek tek forvetleri var, Burak. Yoksa Zokora disinda hepsi yetenekli ortasaha, Serkani sag bek diye sayarsak. Bitirici kosulari ve vuruslari yapicak forvet eksikliginden maci verdi TS. Gol yemeyecek takim degildi yoksa CSKA. Uzun sure 1-0 gitti mac ve TSde forvetler butun mac naptilar merak konusu :D.
Hep İlerdeydi Ama Çok Savruktu Takım İlerde. Bir Allah'ın Kulu Oyunu Yönetemez mi Yahu Ne Pas Var Ne Bişey Var Hiç Oyun Kuramadılar
Ilk yarinin sonuna kadar ya da gole kadar diyelim, gayet iyidi top hakimiyeti ama geriye dusunce sendeledi o konuda TS. Kurgu tamamen 0-0 in uzerine kurulmus. Golden sonra duzen bozuldu tamamen, dedigin gibi takim savruldu.
Kaleyi bulan şutu olmadı ki dün akşam Trabzonspor'un. Son vuruşlarda çoook kötüydüler. Sadece hatırladığım ilk yarıda Alanzinho'nun kaleciye faul yaptığı pozisyonda (hakemin devam ettirdiği) Halil'in boş kaleye topu gönderemediği şut. Başka yok herhalde. CSKA'nın 5 şutu kaleyi buldu 3'ü gol. Bitiricilik farkı buradan da belli. İnşallah kalan maçlarda Burak sahada olacak. İki maç Avni Aker'de, bir maç Fransa'da. Trabzonspor bu gruptan çıkar.
bedirhan gökçenin güzel bi lafı var
sen benden temiz değilsin ki.
afeneri beşiktaşı galatasaraylısı trabznlusu hepsi yapıyor bunu hepsine de örnekler çıkartabiliriz sonuçta futbol o kadar gözümüzü boyuyor ki takımlar ırkımızın önüne geçiyor
hiç kimse temiz değil kimse kimseyi bu konuda suçlayamaz özeti bu
Yanliz Glowackinin attigi gol ofsayt degil gibi geldi bana.
Gol: Trabzonspor: 0 – CSKA Moskova: 3
Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - CSKA Moskova: 13
İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - CSKA Moskova: 5
İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - CSKA Moskova: 6
Faul: Trabzonspor: 17 - CSKA Moskova: 14
Korner: Trabzonspor: 8 - CSKA Moskova: 1
Ofsayt: Trabzonspor: 10 - CSKA Moskova: 0
Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 58 - CSKA Moskova:% 42
Şu istatistiklere bak yahu.
Amacım burada tartışma çıkartmak değil.Fakat Fenerbahçe'nin hakkı olan bir yere başka bir takım gidiyorsa ben o takımı desteklemem,rakibini desteklerim.Şu an Fenerbahçe taraftarlarının %99'unun da böyle düşündüğüne adım gibi eminim.Bunun kimseyi aptal yerine koymak olduğunu düşünmüyorum.
Ayrıca Chelsea'yi havaalanında karşılamalar,PAOK ile kardeş takım olmalar hiç sorun olmadı da bu mu tek sorun oldu yani? Moskovalı Aslanlar neden sevinmediler dün akşamki galibiyete?
2000'deki Uefa kupası finali öncesi yapılanları da biliyoruz, bu konuda yazılanların hepsinden daha eski. Üstelik ben bütün olayların fitilini ateşleyen şey olduğunu düşünüyorum.