Güzel attı Eneramo :) Ofsayttı ama olsun :D
Printable View
Güzel attı Eneramo :) Ofsayttı ama olsun :D
Tribünler yarı yarıya mı ?
Sivasspor oyunu iyi yönLendiriyor. Çok iyi atağa çıkıyorLar ve iLk yarı da Fenerbahçe yi çok zor durumLara düşürdüLer. İkinci yarı Sivas farkı arttırabiLir.
Aytekin Durduramadı Bahattin de Durduramasın. 2. yarıda toparlanmamız lazım.
Maçla ilgili en ufak bir fikrim yok izlemediğimden, ama Cüneyt Çakır hatalarıyla ön plana çıkıyorsa bir sonraki Fenerbahçe maçında hakem Fırat Aydınus demektir. Mhk'nin elinde hakem kalmadı çünkü. Heyecanı kaçmış futbola biraz ısınmışken bu hakem hatalarıyla her takımın hakkı yeniyor.
Sivasspor'un golü net ofsayt.Fakat kabul etmek lazım sahada mücadele anlamında futbol anlamında ortaya koyduğumuz birşey yok.Reto'nun sakatlığı ciddi değildir umarım.2.yarı toparlanmamız lazım.
Ofsaytın hakem insiyatifine kaldığını da yeni duydum :) Ama ofsayt gole sığınmak istemiyorum,
Çok kötü oynuyoruz sanki oyuncular oynamak istemiyomuş gibi.. Konsantrasyon adeta sıfır.. Bütün toplar Sivasta kalıyo.. Umarım 2. yarı kendilerine gelirler, yoksa seri sivasla başlar sivasla biter.. Ama ben güveniyorum yine de..
http://img507.imageshack.us/img507/1...0e79b409a7.png
Gol pozisyonu..
Ben de diyorum ki, çalsa da olur çalmasa da diye bi olay yok, öyle bi dünya yok.. Çalmadı gol oldu, çalsa olmayacaktı.. Değişen çok şey var..
Kaldı ki kurallara göre gol atabileceği bir uzuv ilerdeyse ofsayttır.. Yani dediğin insiyatif işlemez..
Hakemlere talimat olarak teredütteysen devam ettir denir. Bu da ofsaytta yan hakemin insiyatifi olduğunu gösterir. Hatalı bir kararla Fenerbahçe'nin gol yemesine neden olmuş o da ayrı tartışma konusudur.
Fenerbahçe maçı böyle bitsin süper olur. Bizde tam toparladık. Kiev maçıyla birlikte iyice çıkışa geçeriz :)
Ona da insiyatif denmez, tek seçenek sunuluyor yine hakemlere devam ettir denilerek..
Ya öncelikle Fenerbahçe mi Sivasspor mu hak ediyor şu ana kadar derseniz Sivas derim. Ama kural kitabına göre gol bariz ofsayt bunun itirazı olmaz.
Ama bence genel anlamda ofsayt tekrar yorumlanmalı. Kişisel ya da takıma yönelik değil, bütün dünyada. Yok kafası içerde sol bacağı dışarıda, sağ başparmağı içeri girer gibi yapmış çıkmış filan. Nasıl top tamamen çıkmadan taç ya da aut ya da korner olmuyorsa oyuncu tamamen ofsayta düşmeden bayrak kalkmamalı. Bu da naçizane yorumumdur, umarım Fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamaz.
fenerbahçe bu seneki en rezil futbolunu oynuyor hadi bakalım nası alcaz bu maçı merak ediyorum:D
su ana kadar sivas cok guzel top oynuor net pozisyonlar kaciriyor bole oynarlarsa yenilmezler diye dusunyorum.
Bence böyle maçlar için ev sahibi takıma ceza verilmeli zeminden dolayı. Rezillik bence. İki takıma da işkence başka bir şey değil. Sen profesyonel bir takımsın. Amatör değilsin ki sahan da amatör olsun. Bence büyük ihmal var bu konuda Türk futbolunda.
Hava normal olsa zemin"i sikayet etmezdim ama hava yagmurlu mac baslamadan once zemin islakti ve haliyle bozulmasi normal.
Sivas 2.golü atamassa bu maç 1-1 biter.
cr16 cr7 nin bi üst modeli :D
cristiandan 10 numara mı olur yav:D
Bariz ofsayıtmış gol.
Grosicki gooll 2-0
Vay be seriyi bitirdi Sivas tebrikler