Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 23.08%
  • Berabere biter

0 0%
  • Fenerbahçe kazanır

10 76.92%
Sayfa 2 / 6 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 171 sonuç

Konu: [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

Tribünler yarı yarıya mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Güzel attı Eneramo Ofsayttı ama olsun

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivasspor oyunu iyi yönLendiriyor. Çok iyi atağa çıkıyorLar ve iLk yarı da Fenerbahçe yi çok zor durumLara düşürdüLer. İkinci yarı Sivas farkı arttırabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aytekin Durduramadı Bahattin de Durduramasın. 2. yarıda toparlanmamız lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maçla ilgili en ufak bir fikrim yok izlemediğimden, ama Cüneyt Çakır hatalarıyla ön plana çıkıyorsa bir sonraki Fenerbahçe maçında hakem Fırat Aydınus demektir. Mhk'nin elinde hakem kalmadı çünkü. Heyecanı kaçmış futbola biraz ısınmışken bu hakem hatalarıyla her takımın hakkı yeniyor.

Sivasspor'un golü net ofsayt.Fakat kabul etmek lazım sahada mücadele anlamında futbol anlamında ortaya koyduğumuz birşey yok.Reto'nun sakatlığı ciddi değildir umarım.2.yarı toparlanmamız lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ofsaytın hakem insiyatifine kaldığını da yeni duydum Ama ofsayt gole sığınmak istemiyorum,

Çok kötü oynuyoruz sanki oyuncular oynamak istemiyomuş gibi.. Konsantrasyon adeta sıfır.. Bütün toplar Sivasta kalıyo.. Umarım 2. yarı kendilerine gelirler, yoksa seri sivasla başlar sivasla biter.. Ama ben güveniyorum yine de..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Maçla ilgili en ufak bir fikrim yok izlemediğimden, ama Cüneyt Çakır hatalarıyla ön plana çıkıyorsa bir sonraki Fenerbahçe maçında hakem Fırat Aydınus demektir. Mhk'nin elinde hakem kalmadı çünkü. Heyecanı kaçmış futbola biraz ısınmışken bu hakem hatalarıyla her takımın hakkı yeniyor.
    O pozisyonda Cüneyt Çakır'ın yapabileceği bir şey yok abi.Yan hakem görememiş önündeki pozisyonu.

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Cüneyt Çakır ile alakası yok.Bahattin Duran'ın gözü önündeydi pozisyon,onun görmesi gerekiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Gol pozisyonu..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Ofsaytın hakem insiyatifine kaldığını da yeni duydum Ama ofsayt gole sığınmak istemiyorum,

Çok kötü oynuyoruz sanki oyuncular oynamak istemiyomuş gibi.. Konsantrasyon adeta sıfır.. Bütün toplar Sivasta kalıyo.. Umarım 2. yarı kendilerine gelirler, yoksa seri sivasla başlar sivasla biter.. Ama ben güveniyorum yine de..
    sen mesajimi yanlis anlamissin kusura bakmada ben diyorum"ki oyuncunun vucudunun yarisi cizgiyi gecmis yarisi gecmemis yardimci hakeme kalmis birsey o ofsayt calsada olurdu calmasada olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ben de diyorum ki, çalsa da olur çalmasa da diye bi olay yok, öyle bi dünya yok.. Çalmadı gol oldu, çalsa olmayacaktı.. Değişen çok şey var..

Kaldı ki kurallara göre gol atabileceği bir uzuv ilerdeyse ofsayttır.. Yani dediğin insiyatif işlemez..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O pozisyonda Cüneyt Çakır'ın yapabileceği bir şey yok abi.Yan hakem görememiş önündeki pozisyonu.
    Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Cüneyt Çakır ile alakası yok.Bahattin Duran'ın gözü önündeydi pozisyon,onun görmesi gerekiyordu.
    Eyvallah. Üstün körü baktım forum ve twitter'a herkes hakem deyince Cüneyt Çakır'lık bir durum var sandım.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hakemlere talimat olarak teredütteysen devam ettir denir. Bu da ofsaytta yan hakemin insiyatifi olduğunu gösterir. Hatalı bir kararla Fenerbahçe'nin gol yemesine neden olmuş o da ayrı tartışma konusudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe maçı böyle bitsin süper olur. Bizde tam toparladık. Kiev maçıyla birlikte iyice çıkışa geçeriz
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ona da insiyatif denmez, tek seçenek sunuluyor yine hakemlere devam ettir denilerek..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ya öncelikle Fenerbahçe mi Sivasspor mu hak ediyor şu ana kadar derseniz Sivas derim. Ama kural kitabına göre gol bariz ofsayt bunun itirazı olmaz.

Ama bence genel anlamda ofsayt tekrar yorumlanmalı. Kişisel ya da takıma yönelik değil, bütün dünyada. Yok kafası içerde sol bacağı dışarıda, sağ başparmağı içeri girer gibi yapmış çıkmış filan. Nasıl top tamamen çıkmadan taç ya da aut ya da korner olmuyorsa oyuncu tamamen ofsayta düşmeden bayrak kalkmamalı. Bu da naçizane yorumumdur, umarım Fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ofsayt var ama itiraz etmiyor FB'li oyuncular...Saçma olmuş o bu arada ilginç bi ayrıntı seri Sivas maçıyla başlamış Sivas maçıyla mı bitecek görücez...
    En kötü berabere kalırız,biteceğini sanmıyorum

Bastır Fenerbahçem

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fenerbahçe bu seneki en rezil futbolunu oynuyor hadi bakalım nası alcaz bu maçı merak ediyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

su ana kadar sivas cok guzel top oynuor net pozisyonlar kaciriyor bole oynarlarsa yenilmezler diye dusunyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence böyle maçlar için ev sahibi takıma ceza verilmeli zeminden dolayı. Rezillik bence. İki takıma da işkence başka bir şey değil. Sen profesyonel bir takımsın. Amatör değilsin ki sahan da amatör olsun. Bence büyük ihmal var bu konuda Türk futbolunda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence böyle maçlar için ev sahibi takıma ceza verilmeli zeminden dolayı. Rezillik bence. İki takıma da işkence başka bir şey değil. Sen profesyonel bir takımsın. Amatör değilsin ki sahan da amatör olsun. Bence büyük ihmal var bu konuda Türk futbolunda.
    Altyapılarla beraber en büyük sorunumuz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hava normal olsa zemin"i sikayet etmezdim ama hava yagmurlu mac baslamadan once zemin islakti ve haliyle bozulmasi normal.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Sivas 2.golü atamassa bu maç 1-1 biter.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Hava normal olsa zemin"i sikayet ederdim ama hava yagmurlu mac baslamadan once zemin islakti ve haliyle bozulmasi normal turkiyede.
    İngiltere'de ne yağmurlar yağıyor. Halı gibi sahalar. Bu bir bahane olamaz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

cr16 cr7 nin bi üst modeli
    cristiandan 10 numara mı olur yav

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    İngiltere'de ne yağmurlar yağıyor. Halı gibi sahalar. Bu bir bahane olamaz.
    iste tek sorun orda turkiye ile ingiltere arasinda ekonomi farki var

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bariz ofsayıtmış gol.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Grosicki gooll 2-0

Nesil