Sercan'da kötü oynuyor ama arada bir topuk pası felan gol oluyor. O yüzden iyi bir değişiklik diyebiliriz.
Printable View
Sercan'da kötü oynuyor ama arada bir topuk pası felan gol oluyor. O yüzden iyi bir değişiklik diyebiliriz.
Melo'yu öne almamız lazım. Nasıl pozisyon oluşturuyor. Elmander atamadı.
Nduka inanilmazi kacirdi bombos kaleye.
Elmander yine kaçırdı. Ayhan'ın asistini de baltaladı. :)
elmanderin içine güiza kaçmış bu maç :D
elmander 2 tane cok net gol kacirdi :D
Ayhan döktürüyor. Çok etkili geliyoruz ama son paslar yada son vuruşlar berbat.
çok kaçan var. maç çok iyi, mersin bu üst düzey futbolda oyuncularını kaybediyor.
Neredesin Baros?
Elmander kafamda saç kalmadı sayende, şu maçta giden 3 puana çok ama çok üzüldüm.
Puan kaybetmememiz gereken maçta önemli 2 puan bıraktık.Bu maç nasıl 0-0 bitti ilginç.Özellikle Nduka'nın kaçırdığı gol maçın kader anıydı.
Devre arasında bu takıma forvet ve sol açık şart.Yoksa bu kadroyla çok zorlanırız.
Elmander iyi ama çok yalnız, sercan yıldırım'la olmaz bu iş.
Elmander cok gol kacirdi evet onuda gectim fatih terim umarim ders alir artik bakiniz 2.ci yari cift forvete donduk ne kadar cok pozisyon urettik ? ve su rierayida artik takimdan keser ayhan bile daha iyiydi abi. devre arasi keske su grosickiyi alsak... ( dun fener macinda iyi oynadigi icin degil gecen sezonun devre arasinda gelmisti o gunden beri izliyorum. )
Her şeyi geçtim Elmander yerine Baros olsaydı 2 tane golümüz en az. Elmander faydalı filan ama bu maç saçkıran etti hepimizi.
Fatih Terim Sercan'ı uyarsın, kendini attı penaltı yaptırmak için topu auta atsa daha iyiydi. Top rakibin omzuna çarptı el diye itiraz ediyor göz göre göre. Topunu oynamak yerine çakallık yapan oyunculara sinir oluyorum.
Bu maç nasıl 0-0 bitti aklım almıyor, iddaa tabiriyle +7lik maçtı. 65'ten sonra bir ara orta saha kavramı çöktü top bir o kalede bir bu kalede. Elmander'in kaleciyi geçip atamadığı pozisyon fena hala aklımda, geçemez dedim attı çalımı gol be dedim top auta gitti..
Iyi oynadik hirsliydik böyle oynasinlar varsin berabere bitsin ilerleyen haftalarda bu iyi oyunun meyvesini aliriz. Riera böyle oynayacaksa gönderilsin 10 hafta oldu ama gecen hafta disinda biseyini göremedik pek. Ayrica Firat Aydinus müthis bi mac cikardi tebrikler gercekten.
Çift forvet ve oyun kuracak adam lazım. Selçuk ve Ayhan sağdan al sola ver yapıyorlar. En rahat futbol tarzı, riski bulunmuyor. Melo iki girdi ileriye anında pozisyon oluşturdu. Niye rakibi yakaladın mı üstüne gideceksin. Fatih Terim bunu yapacak oyuncuyu orada oynatmıyorsa bu takım daha çok berabere kalır.
Enteresan sonuçlar çıkmaya devam ediyor bu hafta. Önce Sivas-F.Bahçe, sonra Samsun-A.Gücü ve şimdi de G.Saray-M.İ.Y.. :) Gidip gelen bir maç oldu iki takım için de. Mersin'in kaçan penaltısı ise maçın kırılma anıydı.
Bir kere kadro yanlisti Terim sabriyi oynatmasi orta sahada hataydi. koy ceyhunu oraya melo"yuda amc tarzi oynat daha on tarafta oynat daha cok pozisyon yakalardik melo 2-3 kez bole hucuma kalkti pozisyon yaratti adam dedigim gibi su rieraya yillik 3m hak etmiyor umarim devre arasi yollanir
Mersin 1 penaltı , birde %10000000000000 lük gol kaçırarak 3 puanı geri tepti .
Bu sezon kesinlikle şu kanıya vardım ki benim gözümde Fırat Aydınus Cüneyt Çakır'dan daha iyi hakem.Net. Eğer avrupada da iyi maçlar yönetiyorsa elit kategorisine yükselmesi yakındır diye düşünüyorum. Maça gelecek olursam; Bu tabiri aslında hiç sevmem ama Nduka'nın pozisyonunu ben bile atardım :D Yahu 7 metrelik kale karşında bomboş duruyor ve sen topu üst direğe nişanlıyorsun :p Elmander'in kaleciyi geçip atamadığı pozisyon ise daha zor pozisyondu,Muslera penaltıyı kurtardı,Moritz kaçırmadı. Sonuç olarak MİY beklediğim gibi Galatasaray'ı çok iyi zorladı ve deplasmandan puanla çıkmasını bildi :) Tebrikler.
Galatasaray'ın ihtiyacı sakız çiğneyen biri sanki... demiş Fatih Demirel. Çok doğru çok.
Maçın Özeti :
Öh Elmander Öh.
Ayrıca Nduka kaçırdığı golle ayrı bi parantezi hakediyo maçın kader anıydı . Hadi penaltı kaçar Messi bile penaltı kaçırıyorda 7 mete kale 3-4 metre uzaktasın istese üst direğe vuramaz :n:
Sabri-Kazım-Sercan ile olacak iş degil bu Lig
En iyisi Elmander ile Ndukaya Küme Parantezi açalım :) A={Elmander,Nduka}
İki takımda 3 puanı kaçırmış ilginç maç olmuş vesselam.