Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 83.33%
  • Berabere biter

1 8.33%
  • Mersin İ.Y. kazanır

1 8.33%
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 75 sonuç

Konu: [10.Hafta] Galatasaray - Mersin İ.Y.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sercan'da kötü oynuyor ama arada bir topuk pası felan gol oluyor. O yüzden iyi bir değişiklik diyebiliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Melo'yu öne almamız lazım. Nasıl pozisyon oluşturuyor. Elmander atamadı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Nduka inanilmazi kacirdi bombos kaleye.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Elmander yine kaçırdı. Ayhan'ın asistini de baltaladı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

elmanderin içine güiza kaçmış bu maç

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

elmander 2 tane cok net gol kacirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ayhan döktürüyor. Çok etkili geliyoruz ama son paslar yada son vuruşlar berbat.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

çok kaçan var. maç çok iyi, mersin bu üst düzey futbolda oyuncularını kaybediyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neredesin Baros?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Elmander kafamda saç kalmadı sayende, şu maçta giden 3 puana çok ama çok üzüldüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Puan kaybetmememiz gereken maçta önemli 2 puan bıraktık.Bu maç nasıl 0-0 bitti ilginç.Özellikle Nduka'nın kaçırdığı gol maçın kader anıydı.
    Devre arasında bu takıma forvet ve sol açık şart.Yoksa bu kadroyla çok zorlanırız.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Elmander iyi ama çok yalnız, sercan yıldırım'la olmaz bu iş.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Elmander cok gol kacirdi evet onuda gectim fatih terim umarim ders alir artik bakiniz 2.ci yari cift forvete donduk ne kadar cok pozisyon urettik ? ve su rierayida artik takimdan keser ayhan bile daha iyiydi abi. devre arasi keske su grosickiyi alsak... ( dun fener macinda iyi oynadigi icin degil gecen sezonun devre arasinda gelmisti o gunden beri izliyorum. )

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Her şeyi geçtim Elmander yerine Baros olsaydı 2 tane golümüz en az. Elmander faydalı filan ama bu maç saçkıran etti hepimizi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim Sercan'ı uyarsın, kendini attı penaltı yaptırmak için topu auta atsa daha iyiydi. Top rakibin omzuna çarptı el diye itiraz ediyor göz göre göre. Topunu oynamak yerine çakallık yapan oyunculara sinir oluyorum.

Bu maç nasıl 0-0 bitti aklım almıyor, iddaa tabiriyle +7lik maçtı. 65'ten sonra bir ara orta saha kavramı çöktü top bir o kalede bir bu kalede. Elmander'in kaleciyi geçip atamadığı pozisyon fena hala aklımda, geçemez dedim attı çalımı gol be dedim top auta gitti..

Iyi oynadik hirsliydik böyle oynasinlar varsin berabere bitsin ilerleyen haftalarda bu iyi oyunun meyvesini aliriz. Riera böyle oynayacaksa gönderilsin 10 hafta oldu ama gecen hafta disinda biseyini göremedik pek. Ayrica Firat Aydinus müthis bi mac cikardi tebrikler gercekten.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çift forvet ve oyun kuracak adam lazım. Selçuk ve Ayhan sağdan al sola ver yapıyorlar. En rahat futbol tarzı, riski bulunmuyor. Melo iki girdi ileriye anında pozisyon oluşturdu. Niye rakibi yakaladın mı üstüne gideceksin. Fatih Terim bunu yapacak oyuncuyu orada oynatmıyorsa bu takım daha çok berabere kalır.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Enteresan sonuçlar çıkmaya devam ediyor bu hafta. Önce Sivas-F.Bahçe, sonra Samsun-A.Gücü ve şimdi de G.Saray-M.İ.Y.. Gidip gelen bir maç oldu iki takım için de. Mersin'in kaçan penaltısı ise maçın kırılma anıydı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bir kere kadro yanlisti Terim sabriyi oynatmasi orta sahada hataydi. koy ceyhunu oraya melo"yuda amc tarzi oynat daha on tarafta oynat daha cok pozisyon yakalardik melo 2-3 kez bole hucuma kalkti pozisyon yaratti adam dedigim gibi su rieraya yillik 3m hak etmiyor umarim devre arasi yollanir

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Mersin 1 penaltı , birde %10000000000000 lük gol kaçırarak 3 puanı geri tepti .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu sezon kesinlikle şu kanıya vardım ki benim gözümde Fırat Aydınus Cüneyt Çakır'dan daha iyi hakem.Net. Eğer avrupada da iyi maçlar yönetiyorsa elit kategorisine yükselmesi yakındır diye düşünüyorum. Maça gelecek olursam; Bu tabiri aslında hiç sevmem ama Nduka'nın pozisyonunu ben bile atardım Yahu 7 metrelik kale karşında bomboş duruyor ve sen topu üst direğe nişanlıyorsun Elmander'in kaleciyi geçip atamadığı pozisyon ise daha zor pozisyondu,Muslera penaltıyı kurtardı,Moritz kaçırmadı. Sonuç olarak MİY beklediğim gibi Galatasaray'ı çok iyi zorladı ve deplasmandan puanla çıkmasını bildi Tebrikler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın ihtiyacı sakız çiğneyen biri sanki... demiş Fatih Demirel. Çok doğru çok.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın Özeti :

Öh Elmander Öh.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Ayrıca Nduka kaçırdığı golle ayrı bi parantezi hakediyo maçın kader anıydı . Hadi penaltı kaçar Messi bile penaltı kaçırıyorda 7 mete kale 3-4 metre uzaktasın istese üst direğe vuramaz
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Ayrıca Nduka kaçırdığı golle ayrı bi parantezi hakediyo maçın kader anıydı . Hadi penaltı kaçar Messi bile penaltı kaçırıyorda 7 mete kale 3-4 metre uzaktasın istese üst direğe vuramaz
    Elmander'e de köşeli parentez açmak lazım

Yalnız orda Hakan Balta kendinden beklenmeyeni yaparak rakibin önüne atladı ve orada benden bir artı puan kazandı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Sabri-Kazım-Sercan ile olacak iş degil bu Lig
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

En iyisi Elmander ile Ndukaya Küme Parantezi açalım A={Elmander,Nduka}

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İki takımda 3 puanı kaçırmış ilginç maç olmuş vesselam.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Mersin 1 penaltı , birde %10000000000000 lük gol kaçırarak 3 puanı geri tepti .
    Mersin'in penaltısını Muslera kurtardı, Elmander çok pozisyon kaçırdı. 3 puanı teptik resmen bu maç.

Dipnot: Bakış açısı

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri