Bizim maç berabere bitsin.Trabzon'un Uefa'da yoluna devam etmesini daha hayırlı buluyorum.
Printable View
Bizim maç berabere bitsin.Trabzon'un Uefa'da yoluna devam etmesini daha hayırlı buluyorum.
Gol zannettim birden :/
Sağlık olsun. Uefa'da devam edelim Trabzonla..
Trabzonspor için büyük bir şanssızlık oldu. İnter 5 dakika daha gol yemese şimdi Trabzon 2. turdaydı. Yine de tebrik etmek lazım, bu kısıtlı kadroyla ve tecrübesizlikle en azından elenmediler Avrupa'dan. İlk Ş.L. deneyimlerinde başarılıydılar. Geçmiş olsun yine de.
Tek mağlubiyetle fena oldu çıkamamak. Üzüldüm.
Beyler gruptan çıkılsaydı Trabzon 4 puan daha kazanacaktı. Ki bu da 2 galibiyetle eşdeğer. + olarak da para alacaktı Trabzon.
CSKA 87'de atmış yahu :( çok şanssız bir takımız...Neyse sağlık olsun Şenol hoca ne kadar büyük bir hoca olduğunu gösterdi Trabzonumuz UEFA'ya gitti...ManU bile orada yani :p
Burak teke tek giderken arkada kaLeye topLa girebiLecek oLan HaLiL`e vermezse böyLe gruptan çıkamazsın. Boşuna dememişLer ''Türk`ün Türk ten başka dostu yoktur!'' diye. Kendi işini, kendin göreceksin. İnter in yediği ikinci goL tam bir tırışka goL zaten. UEFA saçma, sapan oLayLar iLe uğraşacağına, Ajax-ReaL, Dinamo-Lyon ve İnter-CSKA maçLarını inceLemeye aLsın ve nasıL pLanLar oLduğunu ortaya çıkarsın. Ajax ın net 2 goLü veriLmedi, Dinamo resmen Lyon`a verdi maçı, aynı şekiLde İnter de.
Inter'in mağlubiyeti düşündürücü geliyor bana.....
Büyük şanssızlık. Neyse Trabzonspor'a UEFA Kupası'nda başarılar. :]
İlk kez kupaya katılmışsınız kadronuzdan 10 tane adam gitmiş ve bunların çoğu as kadrodan.Ülkende olaylar olmuş neyin en olacağı belli değil.Senin şampiyonlar liginde olduğun yılda ligde neredeyse 2 günde bir maç yapıorsun.Ve bu şlartlar altında 7 puan HELAL OLSUN SİZE!
Daha iyi olabilirdik İnter'i yenebilseydik içerde şimdi üst turdaydık ama nasip değilmiş artık yolumuza Uefa'da devam edecez.
Abi sezon başından beri diyorum Burak bu kadar gol attı ama tüm takım buna çalışıyor o kadar abartmaya luzum yok görevini yaptı diye ama herkes Burak 1 numara dedi durdu.Nerede o 1 numara?Biz 4 puan aldık ilk maçta sırf o olmadığı için.Her topu ona atmaya çalışmaları yüzünden atak yapamdık.Cska ile içerdeki maçta 9 kez ofsayta düştü o maçta.
İnter maçında yoktu sahada ve bu maç yine aynı.
Ben ŞL'de devam etseydi Ts 2.turda eleniceğini düşünüyordum.Böylesi dediğim gibi daha hayırlı oldu.Uefa Avrupa Ligi'nde ilerleyebileceğini düşünüyorum.
Tebrikler Trabzonspor
2004'de Lazio'nun bize yaptığını Inter'de Trabzonspor'a yaptı.
Bana göre grubun organize bir şekilde en iyi futbol oynayan takımı grupta sonuncu oldu :D fıkra gibi gruptu gerçekten İnter'in ben hala şu grubu nasıl lider bitirdiğini çözemedim.
Güiza'ya 14 milyon veren Aziz başkan ne olacaktı 18-20 milyon verseydin de alsaydın şu Hazard'ı battı balık yan gider :D
Sen git 6 maçta 1 kez kaybet.Grup liderinden 4 puan al ama gruptan çıkama :) Bu Trabzon her şeyiyle ilginç :)
ah inter, geldin bağrımıza bastık, kendi takımımız gibi destekledik, 10 ülke gezmiş teknik adamın şaşırdı bu ilgiye.. yazıklar olsun sana inter :)
neyse sağlık olsun. şampiyonlar liginde çıksak ilk turda elenirdik zaten. belki avrıpa liginde 1-2 tur atlayabiliriz. bu da takıma daha tecrübe olur. benim üzüldüğüm tek nokta; zaman farkı nedeniyle 4 maçını izlediğim ama bunlarda hiçbirşey oynamayan cska'nın gruptan çıkması oldu. bizle oynanan iki maçta rezalettiler. Lille maçlarında da öyle. ama işte hem fransada, hem de moskovada bizle oynadıkları maçtaki hucüm becerileri hiçbirşey yapmadan bu takımı gruptan çıkardı.
Lille çıksa üzülmezdim. hatta hak verirdim. ama cskayı kabullenemiyorum. ama evimizde çok puan kaybettik.3 maçta aldığımız 3 puan iyi değildi. 2 maçı alabilirdik oysa. neyse sağlık olsun.
şimdi 7 puan aldık. aldığımız puan bu. acaba gruptan çıkıp çıkmamamız ülke ve bizim puanımızı etkilermi? yoksa 7 puan aldık karşılığında bize gelecek puanı mı alacağız?
Şenol Güneş taktik ekranında Burak'ı Target Man olarak unuttu :)
Buradan alınacak 1 puan çok önemliydi , çok iyi direndi trabzon , ama 88.dakikada İnter-Cska maçı olayı değiştirdi benim o maçtan ciddi anlamda şüphelerim var ama olsun ben Uefa'da da Trabzon'un başarılı olacağına inanıyorum inşAllah yani.
Yinede Avrupada olacak olan temsilcimizi tebrik ediyorum.
Trabzon'u Tebrik ederim çok ilginç bir grup oldu
Mactan donuyorum, sesimiz iyi geldimi ekranlara :)
İlk kez katıldığımız bu organizasyonda -hemde böyle bir senede- bence topladığımız 7 puan ve Uefa katılma hakkı gayet güzel bir sonuç. Üst tura çıksaydık zaten büyük ihtimalle fazla ileriye gidemezdik ama Uefa'da yolumuza devam edebilme ihtimalimiz var.
Kendi sahanda 1 maç bile kazanamıyorsan üst tura çıkman zor zaten.Dün Trabzonspor sadece Burak'ı düşünmeseydi yine gol atabilirdi ama her ayağına alan onu arıyor :) Burak kesinlikle santrafor oynayacak bir oyuncu değil.Sağ ya da sol kanatta içe kat ederek daha iyi oynar.Böyle tek başına eriyor adam.
CSKA kadrosu iyi bir takım ama İnter maalesef öylesine çıkmış sahaya. UEFA da başarılar dileriz
Keşke üsttura kalabilseydi Trabzon. Herkes Avrupa Ligi'nde daha başarılı olabileceğini konuşmuş ama işin bir de şu yönü var.
ŞL'de üst tura kalan takımlara 5puan bonus veriliyor. Bir de gelen yayın gelirleri varki zaten anlatmaya gerek yok. Trabzon bu puanı anca Avrupa Ligi'nde alacağı 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırsa çıkarabilir. Fakat zor görüyorum açıkçası.
Gittik geldik halen sesimiz yok :)
1 maci canli izlemek bundan daha kotu olamazdi. Ilk 35 dakika boyunca ezildik, oyle boyle degil. Kimse izlemek istemiyordu artik. 2 ci yari biraz toparladik ama yine cok tehlikeli geldikleri icin bizimkiler defans cizgisini hic one cekmedi. Sansliydik ama bi okadarda sansizdik.
Sampiyonlar liginden elenmistik Benfica macinda,
Uefaya gectik orda Bilbao ile mac yaptik sonra,
Sampiyonlar ligine alindik, sansiz bir sekilde elendik ama
tekrar UEFA'ya geri donus yapiyoruz.