Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Lille kazanır

8 44.44%
  • Berabere biter

8 44.44%
  • Trabzonspor kazanır

2 11.11%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 57 arası toplam 57 sonuç

Konu: Lille - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bizim maç berabere bitsin.Trabzon'un Uefa'da yoluna devam etmesini daha hayırlı buluyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Gol zannettim birden :/
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sağlık olsun. Uefa'da devam edelim Trabzonla..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzonspor için büyük bir şanssızlık oldu. İnter 5 dakika daha gol yemese şimdi Trabzon 2. turdaydı. Yine de tebrik etmek lazım, bu kısıtlı kadroyla ve tecrübesizlikle en azından elenmediler Avrupa'dan. İlk Ş.L. deneyimlerinde başarılıydılar. Geçmiş olsun yine de.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tek mağlubiyetle fena oldu çıkamamak. Üzüldüm.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Beyler gruptan çıkılsaydı Trabzon 4 puan daha kazanacaktı. Ki bu da 2 galibiyetle eşdeğer. + olarak da para alacaktı Trabzon.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

CSKA 87'de atmış yahu çok şanssız bir takımız...Neyse sağlık olsun Şenol hoca ne kadar büyük bir hoca olduğunu gösterdi Trabzonumuz UEFA'ya gitti...ManU bile orada yani

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Burak teke tek giderken arkada kaLeye topLa girebiLecek oLan HaLiL`e vermezse böyLe gruptan çıkamazsın. Boşuna dememişLer ''Türk`ün Türk ten başka dostu yoktur!'' diye. Kendi işini, kendin göreceksin. İnter in yediği ikinci goL tam bir tırışka goL zaten. UEFA saçma, sapan oLayLar iLe uğraşacağına, Ajax-ReaL, Dinamo-Lyon ve İnter-CSKA maçLarını inceLemeye aLsın ve nasıL pLanLar oLduğunu ortaya çıkarsın. Ajax ın net 2 goLü veriLmedi, Dinamo resmen Lyon`a verdi maçı, aynı şekiLde İnter de.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Inter'in mağlubiyeti düşündürücü geliyor bana.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük şanssızlık. Neyse Trabzonspor'a UEFA Kupası'nda başarılar. :]
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İlk kez kupaya katılmışsınız kadronuzdan 10 tane adam gitmiş ve bunların çoğu as kadrodan.Ülkende olaylar olmuş neyin en olacağı belli değil.Senin şampiyonlar liginde olduğun yılda ligde neredeyse 2 günde bir maç yapıorsun.Ve bu şlartlar altında 7 puan HELAL OLSUN SİZE!

Daha iyi olabilirdik İnter'i yenebilseydik içerde şimdi üst turdaydık ama nasip değilmiş artık yolumuza Uefa'da devam edecez.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Burak teke tek giderken arkada kaLeye topLa girebiLecek oLan HaLiL`e vermezse böyLe gruptan çıkamazsın. Boşuna dememişLer ''Türk`ün Türk ten başka dostu yoktur!'' diye. Kendi işini, kendin göreceksin. İnter in yediği ikinci goL tam bir tırışka goL zaten. UEFA saçma, sapan oLayLar iLe uğraşacağına, Ajax-ReaL, Dinamo-Lyon ve İnter-CSKA maçLarını inceLemeye aLsın ve nasıL pLanLar oLduğunu ortaya çıkarsın. Ajax ın net 2 goLü veriLmedi, Dinamo resmen Lyon`a verdi maçı, aynı şekiLde İnter de.
    Abi sezon başından beri diyorum Burak bu kadar gol attı ama tüm takım buna çalışıyor o kadar abartmaya luzum yok görevini yaptı diye ama herkes Burak 1 numara dedi durdu.Nerede o 1 numara?Biz 4 puan aldık ilk maçta sırf o olmadığı için.Her topu ona atmaya çalışmaları yüzünden atak yapamdık.Cska ile içerdeki maçta 9 kez ofsayta düştü o maçta.

İnter maçında yoktu sahada ve bu maç yine aynı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ŞL'de devam etseydi Ts 2.turda eleniceğini düşünüyordum.Böylesi dediğim gibi daha hayırlı oldu.Uefa Avrupa Ligi'nde ilerleyebileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tebrikler Trabzonspor

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

2004'de Lazio'nun bize yaptığını Inter'de Trabzonspor'a yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bana göre grubun organize bir şekilde en iyi futbol oynayan takımı grupta sonuncu oldu fıkra gibi gruptu gerçekten İnter'in ben hala şu grubu nasıl lider bitirdiğini çözemedim.
    Güiza'ya 14 milyon veren Aziz başkan ne olacaktı 18-20 milyon verseydin de alsaydın şu Hazard'ı battı balık yan gider
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Sen git 6 maçta 1 kez kaybet.Grup liderinden 4 puan al ama gruptan çıkama Bu Trabzon her şeyiyle ilginç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Sen git 6 maçta 1 kez kaybet.Grup liderinden 4 puan al ama gruptan çıkama Bu Trabzon her şeyiyle ilginç
    Bi de bunu yalnızca 3 gol atarak başardılar ya, o da ilginç oldu

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ah inter, geldin bağrımıza bastık, kendi takımımız gibi destekledik, 10 ülke gezmiş teknik adamın şaşırdı bu ilgiye.. yazıklar olsun sana inter

neyse sağlık olsun. şampiyonlar liginde çıksak ilk turda elenirdik zaten. belki avrıpa liginde 1-2 tur atlayabiliriz. bu da takıma daha tecrübe olur. benim üzüldüğüm tek nokta; zaman farkı nedeniyle 4 maçını izlediğim ama bunlarda hiçbirşey oynamayan cska'nın gruptan çıkması oldu. bizle oynanan iki maçta rezalettiler. Lille maçlarında da öyle. ama işte hem fransada, hem de moskovada bizle oynadıkları maçtaki hucüm becerileri hiçbirşey yapmadan bu takımı gruptan çıkardı.

Lille çıksa üzülmezdim. hatta hak verirdim. ama cskayı kabullenemiyorum. ama evimizde çok puan kaybettik.3 maçta aldığımız 3 puan iyi değildi. 2 maçı alabilirdik oysa. neyse sağlık olsun.

şimdi 7 puan aldık. aldığımız puan bu. acaba gruptan çıkıp çıkmamamız ülke ve bizim puanımızı etkilermi? yoksa 7 puan aldık karşılığında bize gelecek puanı mı alacağız?

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Şenol Güneş taktik ekranında Burak'ı Target Man olarak unuttu

Buradan alınacak 1 puan çok önemliydi , çok iyi direndi trabzon , ama 88.dakikada İnter-Cska maçı olayı değiştirdi benim o maçtan ciddi anlamda şüphelerim var ama olsun ben Uefa'da da Trabzon'un başarılı olacağına inanıyorum inşAllah yani.

Yinede Avrupada olacak olan temsilcimizi tebrik ediyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Trabzon'u Tebrik ederim çok ilginç bir grup oldu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mactan donuyorum, sesimiz iyi geldimi ekranlara

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Mactan donuyorum, sesimiz iyi geldimi ekranlara
    ben bir cafede sessizce izlemek zorunda kaldım. ama 61. dakika iyiydi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

İlk kez katıldığımız bu organizasyonda -hemde böyle bir senede- bence topladığımız 7 puan ve Uefa katılma hakkı gayet güzel bir sonuç. Üst tura çıksaydık zaten büyük ihtimalle fazla ileriye gidemezdik ama Uefa'da yolumuza devam edebilme ihtimalimiz var.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Kendi sahanda 1 maç bile kazanamıyorsan üst tura çıkman zor zaten.Dün Trabzonspor sadece Burak'ı düşünmeseydi yine gol atabilirdi ama her ayağına alan onu arıyor Burak kesinlikle santrafor oynayacak bir oyuncu değil.Sağ ya da sol kanatta içe kat ederek daha iyi oynar.Böyle tek başına eriyor adam.

CSKA kadrosu iyi bir takım ama İnter maalesef öylesine çıkmış sahaya. UEFA da başarılar dileriz
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Keşke üsttura kalabilseydi Trabzon. Herkes Avrupa Ligi'nde daha başarılı olabileceğini konuşmuş ama işin bir de şu yönü var.

ŞL'de üst tura kalan takımlara 5puan bonus veriliyor. Bir de gelen yayın gelirleri varki zaten anlatmaya gerek yok. Trabzon bu puanı anca Avrupa Ligi'nde alacağı 2 galibiyet ve 1 beraberlik alırsa çıkarabilir. Fakat zor görüyorum açıkçası.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gittik geldik halen sesimiz yok

1 maci canli izlemek bundan daha kotu olamazdi. Ilk 35 dakika boyunca ezildik, oyle boyle degil. Kimse izlemek istemiyordu artik. 2 ci yari biraz toparladik ama yine cok tehlikeli geldikleri icin bizimkiler defans cizgisini hic one cekmedi. Sansliydik ama bi okadarda sansizdik.

Sampiyonlar liginden elenmistik Benfica macinda,
    Uefaya gectik orda Bilbao ile mac yaptik sonra,
    Sampiyonlar ligine alindik, sansiz bir sekilde elendik ama
    tekrar UEFA'ya geri donus yapiyoruz.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri