ah lugano ne korner golleri atardı bug gibi adamdı
Printable View
ah lugano ne korner golleri atardı bug gibi adamdı
Sigara öldürür diyorlar ama korkum o bizi bu fener öldürecek..umarım çeviririz maçı. Gidişat nasıl ?
Popov dokunamadı yine , dokunsa gol olacaktı.
Maçı kapattım takımda ruh kalmamış yeni transfer(ler) gelse de yeni bir heyecan olsa takımda özellikle forvet transferi. Şu dakikaya kadar Semih ilerde ne top tutuyor, ne aralara koşular yapıyor(yapsa da ağır kalıyor) yani yararlı yanı yok.
Fener'de MC sorunu çok belli oluyor valla...Tabi birde ST sorunu...Resmen forvet yok sanki :D
Antep fena goller kaçırdı ilk yarım saatlik sürede. Belki 0-3 olmuştu maç .Şimdi Fenerbahçe 1 gol bulursa kafalarını taşlara vursunlar :)
Bekir Ozan müthiş oynuyor valla...Fenerbahçe bu sahada en son Bekir Ozan'ın takımına yenilmiş yine mi aynı şey olacak :D
Ben fenerbahçedeki bu düşüşün kesinlikle psikolojik olduğunu düşünüyorum. Oynayan oyuncuların hiç biri kalitesiz oyuncular değil. Hepsi milli takım seviyesinde oyuncular. Sezona girerken harika başlayan bir takım vardı ligde. Bu takım ondan farksız değil. Aynı oyuncular var yine. Tamamen psikolojik. Ne zaman ki transfer dönemi yaklaştı, Fenerbahçe düşüşe geçti.
bekir ozanı da iki dakkada mehdi yaptnız he durun daha maç bitmedi
biri fbnin dizilişini yazabilir mi:D
Sapara ilk maçında çok iyi oynuyor valla...Antep bonservisini alırsa iyi iş çıkarır...
Antep çok kaçırdıysa,Fenerbahçe ikinci yarıda maçı çevirir bence.
Kerim atıldı , ikinci sarıdan.
Kerim Zengin 2. sarıdan kırmızı gördü.Kavga çıktı.
antep 10 kişi :) Fenerbahçe çevirebilir 2. devre
kart ile alakasi yok :)
Fenerbahçe'ye iyi bir golcü lazım bence. Şu pozisyonda yani takımın şu pozisyonunda Gekas bile gelse iş yapabilirdi belki forvette.
Kart ile alakası yok bence değmemiş görünüyor çünkü...
Bi takım kötü oynarda bu kadarmı kötü oynar baroni sen ne işe yararsın acaba alperin kesinlikle alınması gerekiyordu semih ölmüş bu saatten sonra bi yararı olmaz bize
Kornerde Şenol Can'ın Serdar'ı çekip , indirdiği pozisyonda açık ve net penaltımız verilmedi . Kırmızı kart ise , müdahale de bileğe basma teşebbüsü var gelmedi orası ayrı ama bu tarz pozisyonlarda kırmızı kart kaçınılmaz oluyor , bileğine geldiğini düşünülerek çıkarılıyor kart bu pozisyonlarda .
Daha nasıl değmemiş Allah aşkına. Yalandan zaten sakatlandı adam kendi kendine. :)
ben radrodan dinliyorum. değme yok :p
Bu hareketin neyine itiraz ediyorlar anlamadım tabanıyla Stoch'un bileğine geçirmiş tekmeyi.Adam sakatlandı çıktı.Ayıptır ya alısmıslar tabi hakkımız yenmesine agır geldi dogru karar.Sahada 2 tane iyi oyuncumuz vardı biri Volkan öbürü Stoch , Stoch gitti sonumuz hayrola.
kart ile alakasi yok , ayrica hakeme saygilarimi sunarim alexe kart cikartmadigi icin ve volkanda kalesinden cikip geldi sari kart vermesi gerekiyor diye biliyorum skandallar..skandallar..skandallar :)
Takım berbat oynuyor. Onlardan daha berbat Aykut Kocaman var. Bir takım haftalarca kötü oynayıp haftalarca aynı 11'le çıkarsa bu oyuncuların değil hocanın suçudur. Şu saatten sonra Aykut Kocaman'ın teknik bilgisi benim gözümde Aragones'ten farksızdır. Fakat yanlış anlaşılmasın Aykut Hoca'ya büyük saygım var.
Bu durumu görüp transfer yapmayan yönetime ise hiçbirşey demiyorum.
Müdahale yapıyor suç Stoch'da bence biraz da çabuk hareket etmiş ayağına basmadı ki adam orda...Dikkatli bakın anlarsınız zaten değmedi yahu...Volkan'ın yaptığını Muslera'da yapmıştı sarı yemişti Volkan'a kart verilmedi valla...
Stoch'un pozisyonuna değmedi diyenler cidden maçı izliyorlar mı merak ediyorum.
Devil arkadaş FB'li ve o da değmedi demiş tebrik ediyorum onu objektifliğinden dolayı...Belki orda topa müdahale yapmadığını düşünerek kart vermiş olabilir hakem ama tartışmaya açık bir pozisyon bence...Ayrıca kırmızı karta üzülen yok sadece görüşlerimizi belirtiyoruz...Kesimal'ın pozisyonunu da görmedi hakem Şenol çakal adam valla :D