Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

14 77.78%
  • Berabere biter

2 11.11%
  • Gaziantespor kazanır

2 11.11%
1 ile 30 arası toplam 125 sonuç

Konu: [19.Hafta] Fenerbahçe - Gaziantepspor

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

kart ile alakasi yok , ayrica hakeme saygilarimi sunarim alexe kart cikartmadigi icin ve volkanda kalesinden cikip geldi sari kart vermesi gerekiyor diye biliyorum skandallar..skandallar..skandallar

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    kart ile alakasi yok , ayrica hakeme saygilarimi sunarim alexe kart cikartmadigi icin ve volkanda kalesinden cikip geldi sari kart vermesi gerekiyor diye biliyorum skandallar..skandallar..skandallar
    Haklısın valla skandal skandal skandal.Hakem çok berbat demi Alex Volkan hepsine kırmızı vermesi gerekiyordu Antep'li oyuncuyu attı ne büyük hatalar skandal skandal skandal ...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Haklısın valla skandal skandal skandal.Hakem çok berbat demi Alex Volkan hepsine kırmızı vermesi gerekiyordu Antep'li oyuncuyu attı ne büyük hatalar skandal skandal skandal ...
    hakem berbat evet , volkanin pozisyonunda aynisi musleraya oldu hani nerde sari ? hakem maci katletmistir benim gozumde Muthis antepin oyununu engellemistir resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hakem berbat evet , volkanin pozisyonunda aynisi musleraya oldu hani nerde sari ? hakem maci katletmistir benim gozumde Muthis antepin oyununu engellemistir resmen.
    Muslera hakeme itiraz için koştu. Volkan kavgayı ayırmak için.

Siz yazın ben bozuyorum. Buradayım.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Volkan hakeme koşmadı.Oyuncuları ayırmak için koştu.Söylemiyim diyorum böyle olunca dayanamıyorum.Geçen hafta siz ofsayttan atıp kazanırken maç katledilmiyor ama Volkan'a sarı kart verilmedi diye maç katledilmis oluyor.Hayret ediyorum şuan sana.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Alex'in pozisyonu sarı karttı sarı kart verdi.
    Volkan eğer KOŞARAK HAKEME İTİRAZ ETMEYE gelse dediğin gibi sarı kart.
    Stoch kendi kendini o şekilde yere atabiliyorsa bence jimnastikçi falan olsaymış. Hem kendi kendini de sakatlamış oldu.

Mesaj Yetkileri