Olcan golle tanıştı 3-0. Son dakikalar artık böyle biter bu maç. :)
Printable View
Olcan golle tanıştı 3-0. Son dakikalar artık böyle biter bu maç. :)
4-0 bitti maç. Burak'ın 2.golünü atmasına sevindim. Samsunspor çok büyük düşüş içerisinde. Trabzon net bir galibiyet aldı. Son vuruşları biraz daha iyi yapabilseler tarihi bir fark bile olabilirdi.
Burak beni yanıltarak 1 gol daha attı ve maçın skorunu belirledi. 4-0. :)
ilk yarı 2 puan topladığımız 3 maçta bu sefer 9 puan topladık. özellikle Zokora yokken defansif anlamda sıkıntı çekmememiz iyi. ama yine de aksıyan yönler var takım oyunumuzda. yine saçmasapan goller kaçırdık. Henrique bugün yine faydalıydı. Olcan çok iyi olmamasına rağmen golle moral buldu.
bu sene Galatasaray zor ama bu formumuzla Beşiktaş ve Fenerbahçeyi yakalayabiliriz. ama avrupa maçlarından önce ve sonra salmamak lazım.
Ben artık haftaya solda Olcan sağda Henrique'yi görmek istiyorum. Hatta Şenol hocanın yerinde olsam Burak-Henrique ilerde solda Olcan sağda Halil ile başlarım.
halil yerine volkan olsa bu takim tikir tikir isler halil uyum sagliyamiyor bence.
Nerede o Bursaspor'un şampiyon olduğu zamanda ki Volkan, nerede şimdi Volkan.. Arada dağlar kadar fark var adam kendini yırtıyordu maç sırasında
Ne zaman çıkış yakaladıki düşüş olsun?Sezon başından beri lige yeni çıkanlar arasında en kötüsüydü zaten hala öyle.
Bol gollü güzel bir galibiyet aldık.İlk yarı bu 3 maçta çok kötüydük 2.yarı düzelme oldu takımda.Zamanla daha iyi olşurlar ama şampiyon olamazlar.
2-3 hafta daha kayıpsız gidersek Beşiktaş'ı geçebileceğimizi Fenerbahçe ile aramızda 1-2 puan farkı kalacağını düşünüyorum ama Galatasaray'ı yakalama ihtimalimiz yok şuan itibariyle..
Bursa maçına kadar ligde kötrü durumda olan Karabük,Ankara ve Eskişehirle oynayacağız bu 3 maçı kazanırsak sonrasıda gelişr diye düşünüyorum bende Ama o ara zorda geçebilir 4 maç Bursa Antalya antep kayseri ile.
Cale'nin 3 senede yaptigi bindirmeleri, bugun Cech tek macta yapti.
7-0'lık maçı 4-0 kazandık sağlık olsun. Burak kaldığı yerden devam etti. Olcan'ın golle tanışmasına sevindim ama İBB maçına oranla temposu biraz daha düşüktü.
Henrique formunu buluyor, şu hantallığı üzerinden atsa onu tutabilecek stoper yok Türkiye'de.
Paulo ve Alan'da her maçında bize sövenlere Dansları ile göndermeyi yaptı, Helal koçlara.
Samsun başkanı beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söylüyormuş.Hangi hayal aleminden bu ada?Ne sanıyordu çözemedim ben :)