Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
8. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

6 75.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Samsunspor kazanır

2 25.00%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 45 arası toplam 45 sonuç

Konu: [20.Hafta] Trabzonspor - Samsunspor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Olcan golle tanıştı 3-0. Son dakikalar artık böyle biter bu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-0 bitti maç. Burak'ın 2.golünü atmasına sevindim. Samsunspor çok büyük düşüş içerisinde. Trabzon net bir galibiyet aldı. Son vuruşları biraz daha iyi yapabilseler tarihi bir fark bile olabilirdi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Burak beni yanıltarak 1 gol daha attı ve maçın skorunu belirledi. 4-0.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ilk yarı 2 puan topladığımız 3 maçta bu sefer 9 puan topladık. özellikle Zokora yokken defansif anlamda sıkıntı çekmememiz iyi. ama yine de aksıyan yönler var takım oyunumuzda. yine saçmasapan goller kaçırdık. Henrique bugün yine faydalıydı. Olcan çok iyi olmamasına rağmen golle moral buldu.

bu sene Galatasaray zor ama bu formumuzla Beşiktaş ve Fenerbahçeyi yakalayabiliriz. ama avrupa maçlarından önce ve sonra salmamak lazım.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ben artık haftaya solda Olcan sağda Henrique'yi görmek istiyorum. Hatta Şenol hocanın yerinde olsam Burak-Henrique ilerde solda Olcan sağda Halil ile başlarım.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

halil yerine volkan olsa bu takim tikir tikir isler halil uyum sagliyamiyor bence.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by byariff View Post
    halil yerine volkan olsa bu takim tikir tikir isler halil uyum sagliyamiyor bence.
    Volkan'ı sene başından beri izlemediniz sanırım. Çok yetenekli bir oyuncu fakat takıma katkı sağlayamadı şuana kadar. Halil ise saha içinde mücadelesi ve zaman zaman skora yaptığı katkı ile takıma çok daha yararlı oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nerede o Bursaspor'un şampiyon olduğu zamanda ki Volkan, nerede şimdi Volkan.. Arada dağlar kadar fark var adam kendini yırtıyordu maç sırasında
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    4-0 bitti maç. Burak'ın 2.golünü atmasına sevindim. Samsunspor çok büyük düşüş içerisinde. Trabzon net bir galibiyet aldı. Son vuruşları biraz daha iyi yapabilseler tarihi bir fark bile olabilirdi.
    Ne zaman çıkış yakaladıki düşüş olsun?Sezon başından beri lige yeni çıkanlar arasında en kötüsüydü zaten hala öyle.

Bol gollü güzel bir galibiyet aldık.İlk yarı bu 3 maçta çok kötüydük 2.yarı düzelme oldu takımda.Zamanla daha iyi olşurlar ama şampiyon olamazlar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

2-3 hafta daha kayıpsız gidersek Beşiktaş'ı geçebileceğimizi Fenerbahçe ile aramızda 1-2 puan farkı kalacağını düşünüyorum ama Galatasaray'ı yakalama ihtimalimiz yok şuan itibariyle..

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bursa maçına kadar ligde kötrü durumda olan Karabük,Ankara ve Eskişehirle oynayacağız bu 3 maçı kazanırsak sonrasıda gelişr diye düşünüyorum bende Ama o ara zorda geçebilir 4 maç Bursa Antalya antep kayseri ile.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Cale'nin 3 senede yaptigi bindirmeleri, bugun Cech tek macta yapti.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Cale'nin 3 senede yaptigi bindirmeleri, bugun Cech tek macta yapti.
    Cale ilk yılı dışında felaketti. İleri bindirme yapmıyorsan en azından geride açık vermeyeceksin ama o konuda da başarısızdı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

7-0'lık maçı 4-0 kazandık sağlık olsun. Burak kaldığı yerden devam etti. Olcan'ın golle tanışmasına sevindim ama İBB maçına oranla temposu biraz daha düşüktü.

Henrique formunu buluyor, şu hantallığı üzerinden atsa onu tutabilecek stoper yok Türkiye'de.

Paulo ve Alan'da her maçında bize sövenlere Dansları ile göndermeyi yaptı, Helal koçlara.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Samsun başkanı beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söylüyormuş.Hangi hayal aleminden bu ada?Ne sanıyordu çözemedim ben

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri