besiktas macina :D
Printable View
Arada Beşiktaş maçı var bide demi :D:D Tamamen unutmuşum onu ben :D
Çok sıkıcı dakikalar.
Necati cikti sercan girdi
Elmander Navarro'dan önce yükseldi ancak Navarro havada iken yaşanan temas yüzünden faul oldu.
Artık bu kararlara gülüyorum.
Net bir kirmiziyi calmadi hakem elmandere yapilan faulde. :) hakemler ince ince dogruyor bizi.
Ceyhun giriyor emre cikiyor
yigit girdi engin cikti
Gittikçe komikleşmeye başlıyor :)
Tebrikler Galatasaray'ım :)
Tebrikler galatasarayim , 2.ci yari durgunduk ama olsun onemli olan 3 puan.
Yiğit ve Sercan'ı sezon sonunda göndermeliyiz. Maçtan anladığım bu.
Maçtan öncede demiştim hakemler Arena'ya cesaretli çıkıyor diye.Bugün yine yanıltmadılar beni.Maşallah diyelim.
Neyse 3 puanı almak önemliydi.Tebrikler aslanlar.
Türk hakemlerinden bir cacık olmayacağını bir kez daha gözler önüne seren bir maç oldu. İki takım adına da kötü kararlar çıktı ama en önemlisi Elmander'in pozisyonuydu tabi. Hakemlerimizin şunu anlaması lazım ki ; bir insan futbolcu olabildiyse yeterli mental melekelere sahiptir ve bomboş gole gidiyorken kendisini bırakmaz.
Fatih Terim : "Culio'u geçen gün gördüm mutlu oldum çok pozitif biri, Arda'nın gideceğini bilseydim yollamazdım."
Fatih Terim : "Eboue için gerekirse yarın birini göndeririz, gelmesi için uğraşacağız özledik açıkçası."
Sadece bu resimi buraya gelip koyman ki maç esnasında aleyhimize daha çok karar varken , artniyetli geldi bana.
koyduğum resmin maç ile değil, engin ile alakası var.
yaptığı açıklamalara binaen koydum bu resmi.
Keşke o konunun başlığı altında paylaşsaydın , ayrıca futbol oynanıyor sahada ben sana yüzlerce videodan durdurup bunun gibi binlerce resim çıkarabilirim.
ya çıkarırsın, ben birşey demedim ki :)
sadece engin'in yaptığı açıklamalardaki samimiyetsizliği anlayın diye koydum.
o konu altından paylaşılması konusunda haklısın belki de, yöneticiler mesajları taşırsa sevinirim.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=105910
Şu anda ismini hatırlamadığım bir Kayserisporlu oyuncunun ortasahada kırmızı kart olabilecek bir tekmesi vardı. Daha bir çok var ki Elmander'in pozisyonu en neti.
Aslında empati yapmak lazım ama , mesela senin tuttuğun takım rakibi karşısında zorlanarak kazanıyor ve aleyhine 2-3 komik hatalar yapılıyor , rakip takımdan da biri çıkıp enteresan bir resim koyuyor , ''haydaa,bu ne şimdi'' demez misin :)
Ben Engin'in samimiyetsizliğini yıllar öncesinde Gençlerbirliğinde oynarken Ayhan ile diyaloğundan biliyorum , oynar mücadele eder alkışlarız ''Helal olsun'' deriz ama aksi halde Engin bazen bana itici gelebiliyor saha içinde.
Orada pozisyonu gördüm.Engin'in en ufak bir art niyeti yok diyemeyeceğim ama Engin ayağını kaldırdığında top oyuncunun kaba etinin olduğu yerde idi.Oyuncu hızlı davranınca Engin'in ayağı oraya geldi.
Uzun bi ara sonra tekrar Arena'ya gittim. Öncesinde GSstore'yi gezdik. Baya eğlendik. Zevkli bir akşam oldu benim için. Özlemişim sesimin kısılmasını :)
http://www.youtube.com/watch?v=SmM1mQppPY8
Shota'yı çok sever oldum. Verdiği demeçler filan harika. :)
İlk yarı oldukça iyiydik, yaptığımız hücum presini seviyor, Elmander'e bayılıyorum. :)
İkinci yarı bayıktı, izlerken zevk alamadım, Sabri'yi yeteneksiz olduğu için, Sercan'ı umursamaz olduğu için Galatasaray forması ile görmek istemiyorum. Engin'in gereksiz hareketleri, ufak bir darbede 8 takla atması gibi saçmalıklarından TV başında utanıyorum.
Bu takım seneye daha iyi olacak ufak çaplı değişikliklerle, tabii önce bu sene şampiyon olacağız bileğimizin hakkıyla.
shota normalde böylemi bilmiyorum ama sanki madde kullanıyo gibi bi hali var yada yapısı böyle :)
Doğal hali :)
http://www.youtube.com/watch?v=TG8rk...eature=related