Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 71.43%
  • Berabere biter

4 28.57%
  • Kayserispor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: [26. Hafta] Galatasaray - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Aslında empati yapmak lazım ama , mesela senin tuttuğun takım rakibi karşısında zorlanarak kazanıyor ve aleyhine 2-3 komik hatalar yapılıyor , rakip takımdan da biri çıkıp enteresan bir resim koyuyor , ''haydaa,bu ne şimdi'' demez misin

Ben Engin'in samimiyetsizliğini yıllar öncesinde Gençlerbirliğinde oynarken Ayhan ile diyaloğundan biliyorum , oynar mücadele eder alkışlarız ''Helal olsun'' deriz ama aksi halde Engin bazen bana itici gelebiliyor saha içinde.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Aslında empati yapmak lazım ama , mesela senin tuttuğun takım rakibi karşısında zorlanarak kazanıyor ve aleyhine 2-3 komik hatalar yapılıyor , rakip takımdan da biri çıkıp enteresan bir resim koyuyor , ''haydaa,bu ne şimdi'' demez misin

Ben Engin'in samimiyetsizliğini yıllar öncesinde Gençlerbirliğinde oynarken Ayhan ile diyaloğundan biliyorum , oynar mücadele eder alkışlarız ''Helal olsun'' deriz ama aksi halde Engin bazen bana itici gelebiliyor saha içinde.
    haklısın.

ama mesajlarımda ne hakemi, ne de hakemin verdiği doğru ya da yanlış kararları yazmadım farkındaysan.

benim olayım engin, ve engin'in yaptığı açıklamalara helal olsun diyenler.
    (/s)

Mesaj Yetkileri